![]() |
A ja zaczalem spamowac forum idiotycznymi tematami...
|
Ja To Z Rooka Poszedlam do Carlin wybralem knighta oczywiscie....
Kumpel w dp dal mi war hammer i dark shield oraz plate legs,plate armor,boots of haste itpi sobe chodzilem na amazonki.... Obecnei chodze do Ab'drniel Fortess |
Ja gdy pierwszy raz wyszedlem na maina to wziolem knighta.... Nosilem przy sobie kase z rooka poszedlem na poh.... Spotkalem takie mile stworzenie o sympatycznej nazwie Giant Spider i mialem tp do temple XD. Potem chodzilem na trole które są na pólnoc od thais i tam siedzialem do 15 lvl.
|
@2x up: Musisz mieć niezłego kolegę, skoro dał tak niedoświadczonemu graczowi od razu po wyjściu z Rooka BoH'y
Ja swoim pierwszym charem (drut) poszedłem expić na trolle. Dlaczego na trolle? Ponieważ była wtedy Tibia 7.5, więc nie miałem różdżki, a miałem tak słabe EQ, że nie mogłem chodzić na lepsze potwory bo za bardzo mnie lały. |
Ehh stare dawne czasy kiedy była tibia 7.4:P:P
Poszłem do thais :P:P poszłem na orki do ancient temple wyskauja 2 orki zabije je potem wyskoczyly 2 warriory i ded ;( Spadłem na 7 lv potem koledzy mnie nauczyli czary kupowac to poszlem nba wilki expiac... Spoko ;P:P nastepnie poszlem na gobliny w carlin (szwedajac sie za kolegami) Na moscie dwarfow zauwazylem deda w nim bp hmm. Hmm mysle pojde tak ja koledzy na cyce. Zaexoilem 10 lv zostalo mi 0,5 bp hmm... Nadszedl cyc. nie trafialem go na normalnym polu gry (bo z battlwe nie wiedzialm ze sie wali) i ded :D:D |
Gobilny ale poszedłem na Fermor Hills za wysoko i mnie PK zwany Hunter jak ja to mówiłem i koniec z tibiąB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |