![]() |
@up
Nie żeby była 1min tylko 240min. Zużywasz je np. przez 50sec a potem zdejmujesz i pisze że jeszcze 240min je można używać. @do kogoś up tego questa nie wykonasz na 80lvl. Jest filmik. Robili go 100+lvl. Najniższy był 107 i padł. Padł także 260+ED(Mateusz Dragon Wielki), a questa robili ~6h. @topic Tylko do domku!! |
Cytuj:
@topic: Quest poi jest najtrudniejszym questem ktory istnieje. Jedyna wartościowa nagroda(wybieralna) to arbalest - kusza ktora ma troche wiekszy zasieg i czesciej trafia . Avenger jest slaby bo ma atak tylko o 1 wiekszy od magic sworda i jest dwureczny ale jeżeli kogoś rajcuje taka różnica... Wątpie by ktoś wziął cluba bo wiekszość z nich nie korzysta. Reszta nagród(gwiazda ze światłem, przytulanka-dragon i cos tam jesze) to tylko fajne ozdoby do domku. Quest więc raczej się nie opłaca no chyba że dla respektu albo dla kasy |
to co wezmiesz (chodzi o te glowne nagrody) zalezy od profesji (pal moze wziasc tylko kusze nic innego knight miecz a sorc/drut cluba) a i dostaje sie jeszcze plecak z 24 miejscami
|
No cóż... Kiedyś, gdy o Soft Bootsach była tylko 'legenda', to mówiono iż przyspieszają one chodzenie o 30% ^^ No ale mit ten został obalony i skoro są wyczerpywalne nadają się do domku
@rozmowa up Zgadzam się, jedyną wybieralną nagrodą jest kusza. Z ww. powodów. Szkoda, ze nie zrobili czegos dl kazdej profesji w kazdej sytuacji. (np. lepsze rozdzki dla sorców/druidów i jakis 2handed axe) |
po co one
Po co mi buty które przez 240 min regeneruja mi mane a potem znikaja . To jest nie warte zachodu na tym quescie
|
a moze jest watre ich uzywanie...pomyslalles moze co by dawaly soft bootsy plus ROH na ANHI . ??
|
Pomyśl...ci ludzie co wykonali questa POI już dawno zrobili ANHI ...
|
Cytuj:
Nie wszyscy zrobili anni..nie wszyscy robią anni na 100lvl..znam ludzi ,którzy na 115 boją się iść -.- pytania? |
@up
Co nie zmienia faktu, ze ciezko jest wykonac PoI quest na <100lvl |
Weź mroku się schowaj -.- 115 + POI = prawie pewny ded(chyba że idziesz z ekipą 20-30 ludzi) -.-
|
Mysle o Poi jak bede mial z 125 level to nie ma problemu.
@up up Avenger ma wiecej ataku od Sova o +2 a nie 1. I ma wiecej obrony niz MMS Nowa kusza zadaje minimalnie wiecej damage i 1 kratka (raczej aol :P ) |
Cytuj:
@Topic Soft Boots'y hmm... Co by z czymś takim zrobić? Najlepiej wrzucić na wode i sprawdzić czy będą pływać xD :balwanek: Hail Bałwanek! |
Polowa z osób postujących ubzdurała sobie, że Soft Bootsy przed updatem miały jakieś niesamowite właściwości i teraz płaczą i zgrzytają zebami, BO SOFT BOOTS ODNAWIAJĄ TYLKO MANĘ I HP.
|
Według mnie...Uważam że...To jest...ZŁOM!!!
Po co wydać worek kasy jak można kupic rohy? 1kk+ na pewno softy kosztują a po 240 minutach znikają..Śmieć |
Po założeniu regenerują manę i punkty życia przez cztery godziny
Jedna z nagród Pits of Inferno quest.- od 80 lvl buciki przydatne jak sykuie sie jakis huncik w stylu -Helmet of the Ancients- -Annihilator Room- -Banuta Quest- lub przy pk na duzom skale |
Aż przeczytałem cały temat, żeby zobaczyć czy ktoś o tym napisał, ale widzę, że jednak nikt o tym albo się nie pochwalił, albo o tym nie wie. Soft Boots można naprawić po wyczerpaniu czasu. Napisane jest to nawet na tibia.pl ...
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do soft boots'ów to mozna je "naprawic" za 10k w Venore... @Up. Ta informacja ukazała się na hunted.pl więc sądze, że jest prawdziwa. |
Up i ileś tam up
Wszyscy macie rację, soft bootsy można odnowić za 10k (czyli dość mało), a pomyślcie ile bp UH'ów, lub SD, lub czegokolwiek innego można przez te 240 minut zrobić. Ps. Widziałem filmik jak koleś je odnawiał, więc to prawda. |
Cytuj:
|
sorka pewnie to bylo ale nie chcialo mi sie czytac calego tematu ..
Moze mi ktos powiedziec ile one many dodają na ile sekund czyli np 10 many na 2 sek.. Jezeli by ktos mogl to prosze o odpowiedz, z góry dzienkowa pozdrawiam KruM |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |