Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   9Dragons! Bijatyka KungFu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=108929)

Kozunek 05-01-2007 21:43

@up
Jak trenujesz to używasz skilla a jak walisz w mobki to uderzasz bez skilla. Podczas atakowania mobków musisz go aktywować. Musisz sobie poszukać go w tej karcie gdzie masz napisane wszystkie skille i przeciągnąć go sobie na pasek z hot keysami. Jak zaatakujesz mobka to kliknij na obrazek tego skilla aby go aktywować. Wiem że trochę mętnie wytłumaczyłem ale mam nadzieję że coś zrozumiesz.

Mam jeszcze jedno pytanie:
Mam qesta w którym mam zabić/zdobyć 5 White Clan Destiny. Poszłem tam gzie respią sie mobki z white clanu. Jedne z nich nazywają sie Destiny of white clan myślałem że to o nie chodzi ale byłem w błędzie :( .Potem zacząłem zabijać wszystkie rodzaje ale nic to nie dawało. Wiecie co wreszcie mam zrobić ?? Jak będę miał czas to wrzuce screena z opisem tego qesta.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Meryba 05-01-2007 22:08

Nie pogram se chyba na o2 tez nie przychodzi e0mail kur...

Kostex 05-01-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorek of Guardia (Post 1175811)
Elo ja tez gram w ta extra gre nick to Gorek tylko mam pewien problem trenujac kung fu udezalem z nogi a walac w jakies moby tylko wale piesciami ? co jest ?

napisze tak na potworach musisz wyrobić sobie skila :P bo na kukłach to jest przedsmak tego co możesz osiągnąć , w jakim mieście stacjonujesz.?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meryba (Post 1176127)
Nie pogram se chyba na o2 tez nie przychodzi e0mail kur...

weż załóż nowe konto ale z małych liter wpisz login itd i w grze to samo i powinno działać a jak nie zadziała napisz na 4810306 to ci konto zrobie , maryba zalożyłem testowe konto i też nie moge nie zalogować może wystarczy odczekać do 48h aby doszło na email jak moge testowe aktywuje to ci podam na pm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozunek (Post 1176046)

Mam jeszcze jedno pytanie:
Mam qesta w którym mam zabić/zdobyć 5 White Clan Destiny. Poszłem tam gzie respią sie mobki z white clanu. Jedne z nich nazywają sie Destiny of white clan myślałem że to o nie chodzi ale byłem w błędzie :( .Potem zacząłem zabijać wszystkie rodzaje ale nic to nie dawało. Wiecie co wreszcie mam zrobić ?? Jak będę miał czas to wrzuce screena z opisem tego qesta.

Pozdrawiam

odp : "{ a próbowałeś na disciple white shadow ? jak nie to to napisz do mnie na 4810306 lub w grze na Kostex_PL

p.s mam już 12oc rano będzie 1rc ^^ aha !!! i radze wszystkim robić wszystkie questy wytrenować podstawowe skile jeden fista a drugi zalezy z czego wali wasz clan ^^ bo będziecie mieć tak jak shubik 2oc i bez żadnej profesi jutro dam screena z mojego 1rc ^^

a co do tego konta to mogli zrobić tak jak kiedyś w silkroadzie było zadużo kont to wyłączyli i musiałem kolege z rl 2 dni prosic aby dał mi konto ^^, a jak do jutra wieczora nie dostane na email wiadomosci o nowym konicie lub ty to zaczne im pisac na forum dlaczego to nie dziala ^^ więc sie nie martw

potłumacz sobie ludzi którzy mają ten sam problem

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766
i to
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=8766 - tu masz opisane co masz zrobić gdy masz ten błąd :P

waszek90 06-01-2007 09:26

Hey !
Mam problem z odpaleniem tej gry :(
ściągnąłem grę z servera Nederlands.. wszystko dobrze poszło.
Po zainstalowaniu wszedłem na stronę http://www.9dragons.acclaim.com/ alby się zalogować potem kliknąłem PLAY i pokazało się nieduże prostokątne okno a tak kliknąłem start (na razie chyba jest wszystko dobrze ) potem znów się otworzyło nieduże kwadratowe okno z napisem nProtect Game Guard.
Następnie ekran robi się czarny (tak jakby miała wczytać się gra) ale po chwili minimalizuje się i znika na pasku startowym ;(
Wie może ktoś gdzie robie jakiś błąd ??
Proszę pomóżcie.

De'sH 06-01-2007 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez waszek90 (Post 1176649)
Hey !
Mam problem z odpaleniem tej gry :(
ściągnełem gre z servera Nederlands.. wszystko dobrze poszło.
Po zainstalowaniu wszedłem na strone http://www.9dragons.acclaim.com/ alby sie zalogowac potek klikłem PLAY i pokazało się nieduże prostokątne okno a tak klikłem start (narazie chyba jest wszystko dobrze ) potem znów się otworzyło nieduze kwadratowe okno z napisem nProtect Game Guard.
Następnie ekran robi się czarny (tak jakby miała wczytać się gra) ale po chwili minalizuje się i znika na pasku startowym ;(
Wie moze ktoś gdzie robie jakiś błąd ??
Prosze pomuszcie.

najpierw sprawdz wszystkie bledy w swojej wypowiedzi, potem ci pomoge : ]

waszek90 06-01-2007 10:41

Skoro wiesz co mogę zrobić aby mi gra chodziła to napisz.
wielkie dzięki z góry.

De'sH 06-01-2007 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez waszek90 (Post 1176731)
De'sH wiem ze robie błędy :p

TO JE POPRAW... wtedy pogadamy... trzeba zaczac sie uczyc ortografii a nie

pomuszcie mi prorze : <

Kostex 06-01-2007 10:51

LOL cofli serva mialem 12oc a mam 1oc wez poszukaj na forum czemu ci gra niechce chodzic na stronie 9dragons wejdz w comunity i tam jest forum ^^

p,s kazdy robi bledy

Aeglos Tribunal 06-01-2007 10:56

No to startujemy do gry ! ;D gogo ludziska x]

Gorek of Guardia 06-01-2007 11:07

Jestem teraz w klasztorze Shaolin i zostalem uczniem czy jakos tak i nie wiem jak zdobyc jakies tam punkty zeby moc cos trenowac

Kostex 06-01-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorek of Guardia (Post 1176804)
Jestem teraz w klasztorze Shaolin i zostalem uczniem czy jakos tak i nie wiem jak zdobyc jakies tam punkty zeby moc cos trenowac

musisz contribution points zdobyc , u czlowieka ktory ci daje to nad nickiem dajesz mu itemy i zamieniasz na contribution pointsy ok. To rozmowa z człowiekiem który chciał abym mu pomógł. zaoz postac w tijan w beggars bedziesz zemną i z ekipą :P fajnie sie gra beggarem :P

i jedno pytanie mam po co piszecie do mnie na gg jak nie macie czasu wyłączyć innej gry i piszecie poczekaj aż skończe tak jak meryba -.- zawraca mi du... a za chwile że gra i skończy lvl robić warrocku więc mi na ty zależy czy mu ?

Shubik 06-01-2007 15:36

;-P robie nowa postac... bo stara zwalilem zdeczka :P 4 OC i bez profesji <lol3> tylko ja tak potrafie :D Mam nick Molongo i jestem w Wu-Tang :P pozdro

Gorek of Guardia 06-01-2007 15:40

No mi niestety cofnelo cala postac i zaczyna od nowa a mi sie jakos nie chce :P

Kostex 06-01-2007 16:22

wszyscy zakladajcie psotac beggars nie zakladajcie wu tang bo sa powaleni :"

Aeglos Tribunal 06-01-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorek of Guardia (Post 1176804)

Musisz zrobić 13 LVL i wtedy zmieni Ci się Losing Self na Generating Chi czy coś takiego i wtedy zbierasz contribution , (dajesz punch , lub big punch to mastera tzn. wymieniasz na cont points)

Kostex racja ! ;D

Gorek of Guardia 06-01-2007 16:30

o co chodzi z tym beggars czy co tam ? ja jestem w wiosce kolo klasztoru shaolin :D napiszcie nuick Gorek

Kostex 06-01-2007 22:45

6rc :P 40% do 7rc zrobie i spadam :P

De'sH 07-01-2007 09:27

male pytanie, skad sie bierze jak sie robi od jakiego lvlu itp jest ten quest na haste ? : p

edit: juz mam : ]

jak ktos ma jakis problem to ew. Ashmea : p

Kozunek 07-01-2007 17:24

Nie działa Red silk qest i ten z buteleczką co mamy 8 min na jej dostarcenie :/ Jak podejdzie sie do tego ncp to trzeba te rzeczy dać i kliknie na tom linijke z nazwą qestu gra zwiesza się i znika napis end talk :/ a potem to tylko ctrl+alt+del i zakoncz zadanie czytałem o tym na forum gry ale jedyne co sie dowiedziałem to to że podobnie jest z golden armor qestem. Jak ktoś cos wie jak sobie z tym poradzić to proszę o pomoc
:baby:

De'sH 07-01-2007 18:31

super gra nu pagadi : ]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:29.