![]() |
To ja gratuluje temu , który zagra ze mną.
|
Yhm, moje zgłoszenie jest nadal ważne, ale jeżeli mnie nie będzie, to prosze mnie nie winić. Zmieniam właśnie komputer i będę miała problemy z neostradą.
|
Re:
Zapisuję się
PS: uwielbiam szachy :D |
A czy ktoś w tym towarzystwie trenował kiedyś szachy? Ma kategorie szachową?
|
Owszem, ale daleko nie zaszedł. Nie pamiętam teraz, czy się III kategorii dochrapałem, ale IV na pewno xP
|
Cytuj:
|
Ja kiedyś pykałem w kółko i krzyżyk, szachy są chyba podobne :P
A tak na poważnie, to w szachy przegram nawet z kubkiem kawy, więc jeśli będą kategorie umiejętności, dajcie mnie do najniższej... Ale teraz już najpoważniej, fajny pomysł, ale jeśli będę ostatni, to wywal mnie z listy graczy, bo nie chcę się ośmieszać jak wszyscy mnie pocisną. |
Cytuj:
|
Btw. Thomisson.. Jestem Xawieri.. nie XaVier -.-
|
Wspisać mnie plx xP
|
Cytuj:
|
Informuję, że zostało jeszcze jedno wolne miejsce, a za 5 dni dobiega końca termin zapisów, więc kto jeszcze się zastanawia, czy wziąść udział, czy nie niech się spręża.
|
Dobry pomysł. Dopiszcie i mnie;)
|
Dobra, zapisy uważam za zamknięte. Co prawda można dalej się zgłaszać, ale będzie się dopisanym tylko na listę rezerwową. W najbliższych dniach powinien pojawić się regulamin turnieju oraz rozpisku i skład grup.
|
Rezerwowy, nick poprostu_pitbul ;-).
|
Jesteś pitbul jednak w turnieju, nie zauważyłem, że było 32, tylko 31 zapisanych. A więc jesteś ostatnim zapisanym graczem na liście podstawowej.
|
Zglaszam gotowosc. Problemów z netem brak, teraz mam problemy z windowsem, nawet mi ten szajs nie chce sciagnac ubuneo:/ (5 min. korzystalem z ie by sciagnac firefoxa i gowno, kilka trojanow -_-'). Dzis format znowu, wiec juz problemow nie powinno być. Anyway, zapiszżesz poprawnie mój nick :<
|
1.Partie muszą być rozgrywane na www.kurnik.pl , pokoje dowolne
2.Czas przekazany na wykonanie wszystkich ruchów dla gracza: 30 min 3.Kolejka trwa tydzień i przez ten czas muszą być rozegrane wszystkie partie 4.Jeżeli ktoś nie będzie dawał znaku przez tydzień zostanie zastąpiony przez innego gracza lub będzie walkower dla przeciwnika 5.Jakakolwiek formy obrażania lub dyskryminowania innych graczy będzie karana natychmiastowym wyrzuceniem z turnieju 6.Wyniki partii podajemy w ten sposób: gracz 1 – gracz 2, zwycięzca 7.Za wygraną otrzymuje się 3 punkty, remis- 1 punkt, przegrana- O punktów 8.Z grupy awansują dwaj najlepsi gracze 9.Faza pucharowa będzie rozgrywana systemem francuskim 10. Wszystkie wyniki oraz jakiekolwiek skargi i komplikacje proszę podawać na moje GG: 7120620 Grupy: Grupa A: Thomisson Rater VeLvet Shein Silvershadow Grupa B: Xaplin Ksard Zillek Eldonek Gangrel Grupa C: Tasior Nikast Shynix Glamri Mati9630 Grupa D: Slay Blind Guardian matii Korektor Grupa E: Nosferatu Lasooch Zupka Chinska Kensai Grupa F: Kele fm* Ksabi Nyskus Grupa G: Griendly jaskolek Xawieri Saviour Grupa H: Matek Czarna Mamba Radarowiwi poprostu_pitbul I kolejka (14.01.07 - 21.01.07) Grupa A: Thomisson - Rater VeLvet - Shein Silvershadow Grupa B: Xaplin - Ksard Zillek Eldonek - Gangrel Btw. GG Xaplina to 7519860 (to mój kumpel z real, który też się chciał zapisać) Grupa C: Tasior - Nikast Shynix Glamri - Mati9630 Grupa D: Slay - Blind Guardian matii - Korektor Grupa E: Nosferatu - Lasooch Zupka Chinska - kensai Grupa F: Kele - fm* Ksabi - Nyskus Grupa G: Griendly - jaskolek Xawieri - Saviour Grupa H: Matek - Czarna Mamba Radarowiwi - poprostu_pitbul |
Cytuj:
|
hmmm jak bym sugerowal dac z 1.5 tygodnia albo anwet 2 bo wiecie, zaczely sie ferie i nie kazdy jest w domu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |