![]() |
Czyli darmowy PACC jednak istnieje :D!
Stoo lat, stoo lat, niech żyje żyje nam xD! |
LOL Myslicie ze wszyscy ktorzy maja male levele to nooby??? Jak tak to wy jestescie noobami...X( Ja mam np 15 lvl ale tylko dlatego ze nie mam czasu grac tyle co inni... Smiac mi sie chce gdy slysze ze gdy ktos ma maly level to noob...Hehehehe. Przytocze tu zdanie pewnego madrego czlowieka "Nie szata zdobi czlowieka" zapamietajcie to!!! Lepiej zebyscie slowo noob zastapiliscie slowem "poczatkujacy". Kazdy gracz ma rowne prawa...
|
Ehh... a jednak s± free pacc'e : P No cóż zobaczymy co to będzie w poniedziałek : D
|
Cytuj:
|
Fajny gest ;)
|
a mnie zastanawia tylko 1 rzecz ;] jak oni to zrobia z tymi paccami czy bedzie sie trzeba zgłosic na jakis konkurs czy ood tak rozesla na jakies wylosowane 1000 kont :P
Sto lat ']['ibia ;] |
a żeby dostać pacc trzeba brać udział w jakim¶ losowaniu czy każdy może go mieć.Dobrze by było gdyby wybierali tylko pacców to już nie 250k tylko niecałe 100k kont więc byłyby większe szanse.
|
Jeżeli nawet bym wygrał to i tak by mi to wiele szczęscia nie dało, ponieważ samemu mieć pacca (tzn. moi kumple nie maj± pacc) to troszke nudno.... Ale je¶li bym wygrał to nie ma co narzekać :D
|
Zummer: Te pacce na pewno nie będ± losowany tylko w¶ród free acców, to byłoby bez sensy. Nie zdziwiłbym się, gdyby większ± szansę na wygrania pacca miały wła¶nie ów pacce.
|
@Likierki
wlasnie zle bo chodzi oto zeby kazdy mial szanse a nie tylko pacc-.- |
Cytuj:
@down ja tez ;P |
Mam nadzieję, tylko, że nie będ± losować z kont, na które nikt się nie logował od wieków...
@Edit No i z tych kont, które będ± utworzone po czasie wydania komunikatu... (idę rejestrować moje konta z pk charami...) |
Taaak, za te pacce mogliby sobie kupić dobry samochód. ~90 000 zł to nie przelewki :P
|
Na pewno zrobi± nowe serwery! Hura!!! Pewnie z 10. Już się napaliłem :D.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobrze że 1000 PACC dali, ale spoko by było jakby ceny PACCa obniżyli :D To by sie bardziej opłaciło ;p
|
Osobiscie wolałbym jaki¶ test server albo wywalenie bota z tibi.
|
Cytuj:
wywalenie bota - juz predzej, ale tez raczej nie mozliwe. |
250000 osob grajacych w tibie i oni daja 1000 paccow ;o to mam szanse 1 do 250 :D hehe troche duzo accow jest wiec moze sie uda wygrac :)) Cipsoftowi Życzę Kolejnych 10 lat mniej lub bardziej udanej współpracy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |