![]() |
Gz dla tego pana te 10 mln expa robi wrażenie. Ciekawe kiedy ktoś wyexpi wiecej ? hmm... xD
|
Wow
gz dla tego goscia wysiedziec moze i bym tyle wysiedzial przed kompem ale z przerwami oczywscie malymi bo by potem bylo ciezko ze wstaniem ale czy tyle expa bym wbil to ohoho raczej nie ;p
i dlatego wielkie gz dla niego!! ;] |
10 mln expa w jeden dzień... haha xD
Gz dla tego typa, dla mnie to było niewiarygodne jak przeczytałem pierwszy raz xD
Jeszcze raz Gz dla niego... też tak chce xP |
Name: Strycnine
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 139 World : Harmonia Takie cos jest mozliwe tylko na no-pvp :) bloker stoi a on ue i tyle ... po sprawie. Jezeli na dragach expil to troche uh zeszlo blokerowi :P. Proffesions Balance : trzeba Cipsoftowi powiedziec co to jest ;). Knight na tym levelu wbije max 2 mln w tym czasie ... Nawet na 200 knight nie wbije tyle expa co MS... ale mimo wszystko :P i tak wole knighta :) |
Po prostu zrobił 10 kk expa na 10 lecie tibii :) Gratulacje dla tego pana!
|
10 mln expa 8o
albo super pg (oj 22h przy kompie... to grozi śmiercią :D ) albo sharer z blokerem 200 + rp można to sobie wyobrazić :p ciekawe czy ktos go kiedyś pobije... |
Cytuj:
Cytuj:
Jak Herganon mowil: Mieli male przerwy miedzy ss, Herganon jak i Pencras zmieniali sie podczas blokowania/przynoszenia/pilnowania manafluidow wiec tylko Strycnine mial zadanie wytrzymania tyle...jednak jak sam przyznaje kazdy z nich nie spal przez 35h poniewaz zmieniali sie co jakis czas jeden pilnowal MF a drugi blokowal Strycnine jak sam mowil dostal jakies 150% m lvl'a z 68 na 69:) Fajny loot luck :) http://img345.imageshack.us/my.php?image=dsmrhdb4.jpg A co do pobicia jego rekordu to chyba duzego problemu nie ma tyle ze sorc na jego miejscu musi miec wiekszy lvl i m lvl co powoduje ze bedzie zadawal wieksze ciosy z exevo mort hur czyli szybsze zabijanie wiekszy exp na h:) Pozdro :) |
Ehh.. kazdy kto pobije jakis rekord... zaraz SHARER NIE MA ZYCIA PRYWATNEGO!!! omg ludzie wziol usiadl se do tibi na te 35h... wbil te 10kk i co k**** zaraz sharer?
Bil to na PoI nie z knightem... tylko z palem....i napewno nie z sd hmm explo kurwa lmm i fireballi ani ue.... |
No i przydałby się non-pvp server. Chociaż dobry Elder na pvp też jest dobry! Kolega z visami robi tam 250k/h. :)
|
no to ja mam polowe tej kasy na manasy to bym wbil z 5 mil ale kurwa to trzeba byc niezle pojechany :D
|
Cytuj:
|
O ile się nie mylę to wbijał 285k exp/h. Więc jakieś 6,8m w ciągu 24h. Tak czy inaczej- rekord.
|
Jak sami napisali, że grali 35h to grali 35 a nie 24... Gościu mógł sobie raz usiąść przed kompem na 35h to odrazu sharer, nie ma życia prywatnego, srał, żygał, pierdział i zdychał. Przedewszystkim należą mu się gratulacje żeby w takim czasie zobaczyć tyle adv. na tych lvlach. Takie rzeczy od teraz nie tylko na OTS.
Cytuj:
|
No jedynie pogratulować... niewiarygodne:cup: :cup:
|
Cytuj:
a co do tych 35h to nie slyszeliscie o czyms takim jak lan party? a najgorsze jest to ze sorc jest teraz 2-3x lepszy od innych profesji, po wprowadzeniu tych dl's jest to lepsze expowisko od wszystkich innych, sorc wydaje 1kk na mf i ma profit! teraz tylko czeka na stamine i jazda znow, mozna tylko gdybac ale podejrzewam ze gdyby taifun nie mial teraz wojny na furorze to by zrobil ten 300lev w tydzien.... |
Lan party?
|
A może mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie znajduje się to miejsce?? Tylko proszę nie odpowiadać coś w stylu "To tam jak się idzie na lewo". Proszę o dokładną odpowiedź.
|
1 sprawa : Congratz dla tego zioma :D
2 sprawa : zajebisty off-top robicie ... co to kogo interesuje w tym temacie jak dziala erig.net ?? to ich sprawa jak ta strona dziala ... |
Gratz..Piekna robota
non-pvp jednak owned..! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |