![]() |
Ja pomagam dosyć często, jeżeli jakiś gracz mnie o to poprosi :) Jeżeli mi napisze, że mam mu pomóc, bo "ded" na mainie (lub inne dziwne, śmieszne kombinacje:)) poprostu go wyśmiewam:] Szkoda tylko, że wiekszość graczy, którym pomagałam nawet nie podziękowało... Heh...
|
Cytuj:
|
Zawsze staram się pomagać mniej doświadczonym, bez względu na miejsce, czasami widze to u innych, ale o dziwo pomagają raczej obcokrajowcy... Przynajmniej mi, bo polak to tylko "a wesi kur*a spieerdalaaj!111"
Kumpel przychodzi do szkoły i chwali się, że okradł paru newbie na rooku... Żal T_T |
Ehh... Dla mnie pomoc komukolwiek jest całkowicie bezsensowna
Powody: -Idzie sobie rookstayer do town, widzi jakiegoś kolesia który pisze: "Plx Free items", a potem podchodzi potem do rookstayera, i dalej pisze te słowa, a jak ten mówi że nie ma to słyszy odpowiedź "Spier*****" - Stoi koleś, i mówi "free items plx", a po pięciu minutach jak nikt do niego nie podszedł to mówi "sell carlin sword" itp, to po co mu wogóle free items? - Stoją ludzie przed wejściem do last room na mh, i mówią "can you kill that monsters?", rookstayer mówi "ok", i złazi, aby wybić, i potem inni też schodzą, a jak widzą że dany rookstayer ma problemy, to zamiast mu pomóc, to utrudnia mu ucieczke itp.. - Podchodzi do rookstayera inny człowiek przesiadujący na "newbieland"(bez urazy... pisze to żeby powtórzeń nie było :P, przynajmniej się staram ^^), i pyta "Idziemy na rotwormy?, człowiek odpowiada mu że tak, bo mu się nudzi, i idą. Jak już wybili potworki, to ten co chciał iść mówi dzięki, i odchodzi. Następnego dnia Rookstayer który poszedł z tym kolesiem pyta się "No to pójdziemy jeszcze raz?", i słyszy odpowiedź "Spier***** nie mam czasu" To co myślicie o takich ludziach... Jeśli ktoś oczekuje pomocy to niech okaże do kurwy troszke kultury... @down Sry :P zdarza sie ^^ |
Cytuj:
@Kaniek. Ja to napisałem... Czegoś nie chce sprzedać to słysze spier****** ty ch*** X( |
no niestety taki polski ten naród
NIepomagam polakom na rooku z tego powodu jak wyzej pisano. np pomoz albo hunted albo jakis inne tego dziwne odmiany wole pomagac obcokrajowca prznajmniej podziekuja :) |
A ja bardzo chętnie pomagam kobietom, w szczególności zagranicznym (słabość do kobiet mam :D ;) ) oczywiście kulturalnym
wlaśnie z miłą 19-letnią 8o wenezuelką robie questy, bo niema żadnego wykonanego i ma słabe eq, zaraz idziemy po coppera :cup: ale się rozmył temat z kultury zrobiło się o pomaganiu |
@up. Nom racja było o kulturze a jest o pomaganiu :P
Kierowca Zauwarzyłes że dużo boterów jest w ratach pod all dee? |
a ja nikomu nie pomagam bo nikt nie pomaga mi :]
|
Cytuj:
jeśli o to chodzi to znam tylko jednego takiego gracza, wspominałem o tym w innym temacie ale okazało się że to całkiem legalne na ratach niesiedzę więc niewiem, wogóle niewiem jak poznać czy ktoś gra z botami ;) ps/ niewiem czy dobrze zrozumiałem słowo "boterów" opisałem tak jak rozumię to słowo ;) jak źle zrozumiałem to się poprawie |
@up. No dobrze zrozumiales ale to nie jest legalne...
Ja noob charem na mina wychodzilem to tam expilem :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |