Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kultura na Rookgardzie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109623)

Nimki 09-01-2007 00:14

Ja pomagam dosyć często, jeżeli jakiś gracz mnie o to poprosi :) Jeżeli mi napisze, że mam mu pomóc, bo "ded" na mainie (lub inne dziwne, śmieszne kombinacje:)) poprostu go wyśmiewam:] Szkoda tylko, że wiekszość graczy, którym pomagałam nawet nie podziękowało... Heh...

Movar 09-01-2007 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orius (Post 1176605)
Znajdź gotowca na test tutorów, zawsze są inne pytania o,,O

Nigdy nie byłeś na allegro ? do zakupienia są gotowce z ponad 200 pytaniami a te z kolei nie zmieniaja sie w nieskonczonosc

Kulikos 09-01-2007 11:54

Zawsze staram się pomagać mniej doświadczonym, bez względu na miejsce, czasami widze to u innych, ale o dziwo pomagają raczej obcokrajowcy... Przynajmniej mi, bo polak to tylko "a wesi kur*a spieerdalaaj!111"
Kumpel przychodzi do szkoły i chwali się, że okradł paru newbie na rooku... Żal T_T

Kaniek 09-01-2007 12:21

Ehh... Dla mnie pomoc komukolwiek jest całkowicie bezsensowna
Powody:
-Idzie sobie rookstayer do town, widzi jakiegoś kolesia który pisze: "Plx Free items", a potem podchodzi potem do rookstayera, i dalej pisze te słowa, a jak ten mówi że nie ma to słyszy odpowiedź "Spier*****"

- Stoi koleś, i mówi "free items plx", a po pięciu minutach jak nikt do niego nie podszedł to mówi "sell carlin sword" itp, to po co mu wogóle free items?

- Stoją ludzie przed wejściem do last room na mh, i mówią "can you kill that monsters?", rookstayer mówi "ok", i złazi, aby wybić, i potem inni też schodzą, a jak widzą że dany rookstayer ma problemy, to zamiast mu pomóc, to utrudnia mu ucieczke itp..

- Podchodzi do rookstayera inny człowiek przesiadujący na "newbieland"(bez urazy... pisze to żeby powtórzeń nie było :P, przynajmniej się staram ^^), i pyta "Idziemy na rotwormy?, człowiek odpowiada mu że tak, bo mu się nudzi, i idą. Jak już wybili potworki, to ten co chciał iść mówi dzięki, i odchodzi. Następnego dnia Rookstayer który poszedł z tym kolesiem pyta się "No to pójdziemy jeszcze raz?", i słyszy odpowiedź "Spier***** nie mam czasu"

To co myślicie o takich ludziach... Jeśli ktoś oczekuje pomocy to niech okaże do kurwy troszke kultury...

@down
Sry :P zdarza sie ^^

Orius 09-01-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Movar (Post 1184983)
Nigdy nie byłeś na allegro ? do zakupienia są gotowce z ponad 200 pytaniami a te z kolei nie zmieniaja sie w nieskonczonosc

No wiesz ja jakoś nie siedze na allegro i nie kombinuje co by tu zrobić żeby być best w tibi z użyciem botów... Po co komuś bycie tutorem jak nie bedzie znał tibia rules?? o,,O

@Kaniek.

Ja to napisałem... Czegoś nie chce sprzedać to słysze spier****** ty ch***
X(

Andrealfus 10-01-2007 07:10

no niestety taki polski ten naród

NIepomagam polakom na rooku z tego powodu jak wyzej pisano.

np pomoz albo hunted albo jakis inne tego dziwne odmiany

wole pomagac obcokrajowca prznajmniej podziekuja :)

abdull1 10-01-2007 07:52

A ja bardzo chętnie pomagam kobietom, w szczególności zagranicznym (słabość do kobiet mam :D ;) ) oczywiście kulturalnym
wlaśnie z miłą 19-letnią 8o wenezuelką robie questy, bo niema żadnego wykonanego i ma słabe eq, zaraz idziemy po coppera :cup:
ale się rozmył temat z kultury zrobiło się o pomaganiu

Orius 10-01-2007 08:08

@up. Nom racja było o kulturze a jest o pomaganiu :P

Kierowca Zauwarzyłes że dużo boterów jest w ratach pod all dee?

Piastu 10-01-2007 18:01

a ja nikomu nie pomagam bo nikt nie pomaga mi :]

abdull1 11-01-2007 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orius (Post 1187480)
Kierowca Zauwarzyłes że dużo boterów jest w ratach pod all dee?

Boterów czyli ludzi grających z programami wspomagającymi (botami) ?
jeśli o to chodzi to znam tylko jednego takiego gracza, wspominałem o tym w innym temacie ale okazało się że to całkiem legalne
na ratach niesiedzę więc niewiem, wogóle niewiem jak poznać czy ktoś gra z botami ;)

ps/ niewiem czy dobrze zrozumiałem słowo "boterów" opisałem tak jak rozumię to słowo ;)
jak źle zrozumiałem to się poprawie

Orius 11-01-2007 15:49

@up. No dobrze zrozumiales ale to nie jest legalne...

Ja noob charem na mina wychodzilem to tam expilem :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35.