![]() |
ja tam mam ja gdzies, niby wszystcy mowia ze to jest wkurzajace ze ona muzyke polska(i tak kulawa)knoci, ale zawsze z niej zieja jest i sie humor poprawia
|
Hmm... Jej muzyki nie lubię, ładna dla mnie też nie jest (Nie gustuję w sztucznych, przygłupawych "gwiazdach")
Ale póki jest nieszkodliwa to pal licho! Można jej unikać :) |
Lubię Dodę w Rozmowach w tłoku.
|
Przeciolby.
Jakby sie uprzec to dziennie w Kraku mozna kilkanascie o niebo ladniejszych i naturalniejszych znalesc. Dziewczyna talent ma, imidż z deka niesmaczny ale ma, piosenkarka z niej srednia ale gwiazda jak na warunki polskie znakomita. No i pare magazynow dzieki niej poprawilo sprzedaz. |
Lubię Dode. Lubię na nią patrzeć, niektóre piosenki też mi się miło kojarzą(z latem).
|
Trudno ... Ona jest jakby to powiedziec ... Nie powiem tego wyrazu ale ona sie całuje z dziewczynami (leżbi***)
|
Cytuj:
|
Fee...! Nie lubie dody i jej pisenek jak patrze na nią w TV to mi się płakać chcę :<
|
Doda to typofa dziefczyna ktura kce sropić słafe, ale to konca nie fie jak!
Więc się puszcza... |
@up
Sławę to ona ma więc chyba wie jak ją zdobyć. |
Łiii tam
Od dody są lepsze co następuje: 1.Fryta (frika bo ona tak cie)-Dać dupy i być sławną. ... 2. Ola Kwaśnieska- Praktycznie nikt, próba zrobienia gwiazdy 3. Mandaryna- ... One sa bardziej słit niż doda. |
Zaczne od tego, ze Doda JEST inteligenta. Gdyby nie byla, nie zrobilaby tego, co zrobila. Jest jedna z najpopularniejszych gwiazd dzisiejszego polskiego rynku mysucznego. Jej inteligencje mozna takze zauwazyc w jej wypowiedziach (co prawda sa wyuzdane chamskie i gorszace, ale to nie swiadczy o inteligencji), co mozna bylo wypatrzec np. u Wojewodzkiego.
Szczerze mowiac, jak slysze jej wypowiedzi, to od razu poprawia mi sie humor:D A jak slysze jej smiech to juz wogole:) Jej osobowosc i wybryki sa gorszace, ale ludzie to kochaja. Dzieki tym rzeczom zdobyla taka popularnosc i kase. Druga sprawa jest muzyka. Doda spiewa ladnie (chociaz wlasciwie nie mozemy stwierdzic czy to ona spiewa, ale wydaje mi sie ze tak). Ma fajne brzmienie glosu i chociaz nie slucham za czesto tego gatunku muzyki, to czasem lubie sobie wlaczyc jej piosenki. W muzyce sa jeszcze wazne teksty, a u niej na pewno maja przeslanie i cos w sobie (chociaz Doda ich nie pisala:P) No i przede wszystkim: Jest ladna :evul: :D |
@up,
Doda nie jest ładna!!!!!!1383757895 ile razy mam to powtarzać... Ona ma na sobie masę sylikonu i pudru, co i tak nie czyni jej ładniejszą. |
Cytuj:
@up Poluzuj poślady, znamy twoje zdanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Śpiewać, i owszem potrafi, tylko nie bardzo ma o czym.
Wypromować się potrafi jeszcze lepiej niż śpiewać. Wygląd to kwestia gustu, mnie się akurat podoba, ale chyba nie o to chodzi. Jeśli każda idiotka z dużym biustem mogła być tak sławna to nie dało by się przejść ulicą w większym mieście, bo co chwile przebywała by jakaś gwiazda i miejscowy fanklub. |
Hm,.. jeśli tak, to powiem że wole "Dode" niz "Dziefczyny z Bloku z klatki 27-dmej" czyli "Blog 27" ale i tak nie słucham a ni ekipy z bloku, a ni też "Dody"
Chociaż bardziej lubie jej męża, (nie jestem "edziem" etc,..) czy tam chłopaka Radosława "Mejdeja" ale on gra w noge, a nie śpiewa :P Jeśli ktoś myśli że jestem "bucem", to co on słucha?!, to powiem że odpowiedz jest w podpisie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Top Czy Virgin w ogóle robi jakieś koncerty (nigdy o takim nie słyszałem). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |