![]() |
warlord sword quest (moze i jest)
podobno mozna dostac warlord sworda u spoconego cyklopa jak dasz mu anhilator bear i 1000 pieces of irons :]:Ork:
|
Niech nikt nie mowi ze sa jakies itemy nie do zdobycia moze po za power arows ale kto wie:confused: nawet cipsoft powiedzial ze wszystkie itemy sa do zdobycia:evul: A po zatym nie zapomnieliscie o wielkim ferumbasie? to moze z niego mozna zlootowac te rar items
Kod HTML:
http://www.youtube.com/watch?v=saJp_tTFy6U&mode=related&search= |
Dodaj jeszce looty z:
- Dracoli - The Imperatora - The Plasmothera :p |
JAK KTOS WIDZIAL LINK NIECH NAPISZE:p do mnie lub na stronke PLS
|
A gdzie Infernal Bolt ;)
|
Fajny poradnik ale nie rozumiem jak można było takie spodnie wrzucić do rzeki!!
Koleś nawet sie nie podzielił nimi :( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Infernal bolty mozna zamienic u spoconego cycka za soul orby (1 soul orb to 2 infernal bloty) soul bolty mozna zdobyc z monsterow z poi =]
|
Nie, nie wiedziałem.
Po rozmowie z Dwimem uznaliśmy że infernal bolty nie są rarem. |
Cytuj:
Cytuj:
Amazon Shieldy pochodzą właśnie z tego rajdu. Cytuj:
|
Ładnia ładnie ;)
|
Cytuj:
tak to prawda sam Bapupa ma demon legs :D |
Z Dragon Scale Legs'ami to bylo najlepsze.
gostek kończył gre i wywalił je do wody ciekawe ile teraz jego postać była by warta??? Albo jak bym juz konczył grać na jego miejscu bym je dał komus albo sprzedał ale on pewnie chciał być jedynym który je miał |
jak zdobyc lub gdzie kupic rose shield jestem na asterze i jak narazie nikt go niema moze mi pomozecie
|
Cytuj:
|
jakiś czas temu był atak Quar na liberty bay na Pacerze i jak chodzilem tam to się natknołem na taki domek gdzie jest Ancient Tiara. Domek ten posiada Lady Saphina(184 ED) ^^
http://img164.imageshack.us/img164/1230/uo0005db5.jpg |
Dobry Poradnik...no właśnie..poradnik-coś co poradza komos jak ma cos zrobic NP:Jak Efektywnie skillowac albo jak niedostawac najlepszych Hitów od Demona(Stoisz nie na przeciw :D)Ale Przynajmniej wiem ile jest np Golden Bootsów :baby: :cup:
|
Cytuj:
topic@ ogolnie dobre ale jest kilka bledow jezeli mozna je zdobyc np magic sword w anihilatorze to az tak malo ich nie jest nie;) |
Dobre,zdobąc takie eq to bedziesz sławny!
|
Domki !
Witajcie gracze tibi mam małe pytanko ....
Jak się zakłada domek , czy potrzebny jest pacc ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |