Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Palicie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110515)

Descartes 10-01-2007 14:52

Tak samo jak Lasooch, osobiście nie palę i nigdy tego nie robiłem. Sam do papierosów nic nie mam, jak ktoś chce - jego problem. Ale nienawidzę, kiedy ludzie robią to w miejscach publicznych (przez ojca, który pali w domu już dosyć się choróbska nabawiłem, ale nie będę się tu wyżalać przecież). No ale jedyna zaleta biernego palenia jest taka, że ten smród zaczyna już mniej przeszkadzać - co w ogóle nie znaczy, że NIE przeszkadza. Ale mówię wam, szczególnie tym młodym, którzy siedzą teraz w gimnazjach i są najbardziej podatni na "przyswojenie" sobie palenia - dajcie sobie spokój, bo później będziecie po prostu żałować, będzie wam śmierdzieć z mordy i kupa hajsu na szlugi pójdzie.

..::QRAS::.. 10-01-2007 15:03

taa pale w piecu...

Hieyan 10-01-2007 16:04

Nie palę, po cholere mam płacić kupe szmalu za niszczenie własnego zdrowia?

Gromnjir 10-01-2007 17:38

Temat moze i glupi, ale wasze niby-smieszne odpowiedzi sa doprawdy, kurwa, zalosne.

Jak poczestuja, to zapale. Poza tym - niezbyt czesto. Wole fajke wodna

janek@ 10-01-2007 18:11

@up
Oj Za duzo przepaliles ;p.

Ja nie pale nie palilem i nie bede palil. Robi mi sie nie dobrze gdy czuje ten SMROD tytoniowy... (ogolnie boli mnie brzuch) Przeciez to tylko nalog i zadna przyjemnosc (orientujac sie w postach).
Ile przecietny palacz zaplaci na mies? Juz nie wspomne bo siega ona cene 400zl.
No i jeszcze jedno primo..
Gdy twoja dziewczyna bedzie czula posmak papierosow przy calowaniu... To Bogu dzieki, ze jestesmy obdarzeni umyslem.
N/C

Korektor 10-01-2007 18:15

@up,
Ja też nie palę i zapewne nie będę. Kiedyś kilkakrotnie zapaliłem, ale jakoś nie miałem z tego większej przyjemności.

@up, up,
Tak, niektórym trzeba tłumaczyć jak 3 letniemu dziecku każde słowo.

Otóż kochane moje dzieciaczki, autor tematu nie chciał się Was spytać czy palicie w piecu, tylko czy palicie papierosy/marychę/fajkę itd.

Caer 10-01-2007 18:18

Nie palę. Nie pociąga mnie to ;p

@Gromnjir:
Faja wodna wymiata ;>

@Down:
Pierwsza gimnazjum i piszesz "z kądś"?;o

spofy 10-01-2007 18:34

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1187846)
Nie pale, bo jakby sie mama dowiedziała to by mnie zapie... zbiła :(

z kądś to znam :D

topic: w tym roku jestem juz w 1 gim:D i jakos nie ciagnie mnie do fajek;)

40% moich kumpli kopcą i je""" jak h¤¤ szkoda gadac...

jedyne co zrobilem to 1 buch z wiadra:D

Dark Sven 10-01-2007 18:54

W ustach papierosa miałem 1 (słownie:jeden) raz. Nigdy więcej...

Spectro 10-01-2007 19:24

ja pale... przez 6 lat... i nigdy nie nalogowo... nie mam zamiaru przestawac bo to po prostu lubie. potrafie sobie robic przerwy miesieczne-dwumiesieczne i mnie nigdy do tego nie ciagnie w taki sposob ze MUSZE zapalic albo mnie nerwica zlapie. lubie to i tyle. za czesto przez ten czas nie palilem, czasem nawet fajke na 2 tygodnie, tylko teraz ostatnio o wiele wiecej bo taka szkola ;d

Glacial 10-01-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1188490)
@up,
Ja też nie palę i zapewne nie będę. Kiedyś kilkakrotnie zapaliłem, ale jakoś nie miałem z tego większej przyjemności.

@up, up,
Tak, niektórym trzeba tłumaczyć jak 3 letniemu dziecku każde słowo.

Otóż kochane moje dzieciaczki, autor tematu nie chciał się Was spytać czy palicie w piecu, tylko czy palicie papierosy/marychę/fajkę itd.

kurde, więc powiedz mi miszczu gdzie w temacie i pierwszym poście jest mowa o papierosach ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromnjir (Post 1188356)
Temat moze i glupi, ale wasze niby-smieszne odpowiedzi sa doprawdy, kurwa, zalosne.

Jak poczestuja, to zapale. Poza tym - niezbyt czesto. Wole fajke wodna

HuH ! za to twoja pseudo hardcorowa wypowiedź była wzruszająca, aż mi się łezka w oku zakręciła.

OnTop
jak mówiłem. Palę w piecu.

Eivrel 10-01-2007 20:31

Cytuj:

kurde, więc powiedz mi miszczu gdzie w temacie i pierwszym poście jest mowa o papierosach ?
To chyba oczywiste -,-

Dego 10-01-2007 20:51

pale w piecu i pod parnikiem (na obozie)

MKM 10-01-2007 20:59

Nie palę śmierdziuchów.. Najgorsze jest to, jak idzie jakiś palacz przede mną po chodniku i te wszystkie jego smrodne wyziewy lecą mi na twarz, jasna krew mnie zalewa w takiej sytuacji...

joey 10-01-2007 21:11

Ch*j cie obchodzi, moja sprawa.

Nie, nie pale. Palenie jest niezdrowe.
Jak na przykład pojadę nad morze, gdzie nie będę miał kontaktu z tytoniem, wracam po paru tygodniach i normalnie mi przeszkadza, jak ktoś pali...

Gromnjir 10-01-2007 22:24

Cytuj:

Widac, albo brak ci inteligencji, albo udajesz. Jezeli naprawde sie nie domysliles - wspolczuje.

Smetana 10-01-2007 22:29

Pale, pije i bzykam sucze, jestem kozak ;).

TehRegent 10-01-2007 23:20

Palę. Ostatnio zacząłem ograniczać (tak, bez gumy Nicorette). W sumie początki każdy ma takie same: szpan, kumple. Ale jednemu się spodoba to uczucie kiedy zaciągasz się i dym wlatuje do płuc, a innym nie. A są tacy, którzy kupują 8 paczek na dzień, a nie potrafią się zaciągnąć ;)

Z jednej strony chciałbym rzucić, a z drugiej jednak nie ;)

Dan the Automator 10-01-2007 23:29

Pale tylko hajs i kościoły.

Mjetas 10-01-2007 23:50

Cytuj:

Dla Ciebie mogę edytować -.-

Gromnjirowi i Korektorowi dziękuje za domyślność.

Przepraszam za to, że konkretnie nie sprecyzowałem mojej myśli w zamieszczonym przeze mnie pierwszym poście... Dla tych, którzy nie zrozumieli mojej jakże zagmatwanej i enigmatycznej myśli, należą się moje serdeczne przeprosiny...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42.