![]() |
Najlepsi: Dragon, Undead Dragon, Giant Spider
Najgorsi: Crypt Shambler -.- |
Najlepszy: Ferumbras i Warlock
Najgorszy: Diabolic Imp <---- co to ba byc jakas kupa na nartach z widelcem w rece 8o |
Najfajniejszy z wyglądu potwór to wg mnie Demon, Blightwalker i Serpent Spawn. Natomiast najbrzydsze to Dark Torturer i Diabolic Imp.
|
Dla mnie najfajnieszy potwór z wyglądu to Fury, a najbrzydszy demon skeleton
|
Quara Predator oraz Marid fajnie wyglądają
Defiler sux jakis glut taki;) |
Najładniejszy: Quara Predator.
Najochydniejszy: DS i Skeleton ( jakoś tak sztywno chodzą ) |
Wszystkie z ostatnie updatu są obleśne. Z poprzedniego też jest b.dużo brzydkich. Najładniejsze są gs'y i szczurki(uwielbiam gryzonie), parroty i goldfishe w kuli...
|
@Up
A Ty co? baba jestes? xD @topic Ud draga rzeczywiscie spieprzyli... Za to zwykle dragi sa ladne ;D |
Cytuj:
IMHO najładniejszy: Dragon, Dragon Lord, Giant Spider, Scarab, Assasin, Ferumbrass Najbrzydszy: wszystkie Quary, Black Knight |
Najładniejszy - wild warrior
Najgorszy - sheep |
Wg mnie najładniejszy jest Dragon Lord, i hydra :D
Za to najbrzydsze są szkielety i un dragon :/ |
Undead Dragon nie jest najbrzydszy (ale niewiele mu brakuje)
Gorsze są: rotwormy. Lich- dziwnie wygląda i ta animcja....... Dark Tortuer/Mr Punish-dwa potwory i identyczny wygląd?! Poza tym za grube i za mała głowa. Skeletony- tragedia Dobre są: wszystkie Demony Terror Bird- słodki ptaszek , aż chce mu się rzucić okruszek a on ci wtedy odgryzie rękę:) |
@up
Mr. Punish (Pan Kara. urgh...) to boss Dark torturerów więc co sie dziwisz że takie same? |
Owca jest taka wypasiona a kiedyś takie biegające coś . :)
|
Najładniejsze - Hellfire Fighter + Diabolic Imp (taki słodziutki "kóldópelek":p ).
Najbrzydsze - Betrayed Wraith + Dark Torturer + Rotworm :) Pzdr |
[CHAR]Pies [/CHAR]jest kozacki ^^
|
Najładniejszy według mnie jest dwarf guard http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...dwarfguard.gif
A najbrzydszy toad http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...sters/toad.gif |
Blood Crab - bardzo mi się podoba
Nomad - nie wysilili się |
Najpiękniejszy - Ferumbras :)
Najbrzydszy :D - TOAD!8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
xD
Najładniejsza jest fury mniam
a najbrzydszy rat bo jest wszędzie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |