Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Arcania, Ginie Aata Arhari 215 MS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110868)

Amirez 16-01-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipton'ek (Post 1199390)
g***o prawda, aata only expic potrafi a pvp to wątpie czy wziela by na solo fose :P

widzilem jaki jest dobry --> jak walil w aresa exori mort, chyba padaczki dostal jak zobaczy napis ,,You are dead" i musi level odrabiac :P

Po pierwsze nie udawaj kogos kim nie jestes bo ja znam mag uksz i wiem ze to nie nie jego konto :)

KoLcZu 16-01-2007 20:35

Ojj tam...jak ja bym tak padl to by mnie kazdy wysmial :D i bym nie gral jakis czas

woojak 16-01-2007 21:00

wojna i lagi

Odkąd wojna na Arcani lagi się zaczęły - kończcie tąwojne inni też chcą sobie pograć. :cup: POLSKA zawsze najlepsza!!!;)

Maciek008 16-01-2007 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez woojak (Post 1202150)
Odkąd wojna na Arcani lagi się zaczęły - kończcie tąwojne inni też chcą sobie pograć. :cup: POLSKA zawsze najlepsza!!!;)

ale pierdolneles..

Dragonuss 17-01-2007 18:45

Polacy na kolanach

No i teraz polacy maja lipe bo Aata padl , Bedurion padl. DPFT przegrywa niestety.Jezeli Fosfik wygra ta wojne to pomazcie sobie ze polacy beda mogli grac na arcani.Fosfikowi chodzi tylko o to zeby zrobic spain server.Polacy sa bezradni i nie chodzi o to ze Aata nie umie grac tylko o to ze Fosfik i jego ludzie sa zgrani nie to co polacy ktorzy potrafia sie tylko wyzywac od noobow i nic pozatym.Wiekszosc ludzi z dpft maja lagi wogole na arcani sa non toper lagi :/ (bynajmniej ci ktorzy maja neostrade) :D :D :D :D

Zyggy 17-01-2007 20:39

A tak wogole to czy ktos wie wogole dlaczego sa te lagi na arcani ? I to nie tylko na neostradzie, ale również w sieciach radiowych ;/ -.-

Dragonuss 17-01-2007 23:04

lags

ja wlasnie nie mam pojecia z kad sie wziely te cholerne lagi :/ jezeli ktos by wiedzial prosze napisac

Psytka 18-01-2007 21:10

A ja wam powiem jedno tibia to gówno w poruwnaniu z Silkroad

Po 1 :jest 3D
Po 2 :Jest o wiele ciekawsza

Wejdzcie se na google sciognijcie nie pozalujecie.:D :D :D :D

IS GOOD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Nirvy 19-01-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psytka (Post 1206456)
A ja wam powiem jedno tibia to gówno w poruwnaniu z Silkroad

Po 1 :jest 3D
Po 2 :Jest o wiele ciekawsza

Wejdzcie se na google sciognijcie nie pozalujecie.:D :D :D :D

IS GOOD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Wyjdz.:baby:

Mudbloods 19-01-2007 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirvy (Post 1207492)
Wyjdz.:baby:

I nie trzaskaj dzwiami :P xD

El'Magnifico 19-01-2007 14:11

No cóż, trzeba się było tego spodziewać.

No comments.

Crenishin 20-01-2007 21:28

nie wiem co ma twoj hip hop do naszej tibi

nie wiem co ma twoj hip hop do naszej tibi ale jak chcesz to zajeb se skręta zielonego spal sie i pusc jakeigos eminema
A jesli chodzi o gracza o nicku Aata Arhari to ja nie wiem na jakiej podstawie wy sie wypowiadacie jedyna osoba jaka tu sie poprawnie wyrazila byl pan z JW który wie cos o aacie.
Aata zawalil szkole jak wiekszosc tibijczyków bo raczej nie ma takiej osoby która ma 200+ i jest prymusem dla niego liczy sie zeby zdac i miec 200+ reszta to ch.j
doswiadczenia w pvp miec nie trzeba na jego miejscu tez bym nie mial bo trzeba byc kretynem zeby wbic 215 lvl poto zeby go zniszczyc na wojnie ale panowie aata jak sami wiecie nie padl zbyt wiele razy a Aaata arhari jest jedną z jego pierwszych postaci wiec nie wyzbył sie stresu przy deadzie nie potrafil sie wyuchac ale kazdy z nas padl by w tym trapie co innego to ze dal sie w to wjebac ale jak juz sie tam znalazl to nalezalo nie tracic run tylko pasc kupic aola i grac dalej bo niee bylo z byt wielu wyjsc mógl jebnanc 3 ue wybic nobków co blokowali ale wtedy nie dal rady by sie wyuchac on ma nie wiele ponad 1000hp a tam bilo go conajmniej z 6 osob bo reszta stalawiec fosfik i inni sd sd sd sd i aata nie masz szans sie wyuchac. Prosze was tylko o jedno jesli juz dajecie komenta to przemyslcie go najpierw ;] pozdro dla chlopaków z Jw

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41.