![]() |
Oooo... Widzę że dyskusja się rozkręca i to po za temat chodi mi o wolontariusz ale dobrze dzięki temu tematowi dowiedziałem się więcej... o Jurku i o Wośpie
|
Złamanego grosza nie dam pierdolonemu jąkającemu się omiataczowi. Za ten wasz hajs kupił sobie wielką chatę i furę. Robi was w chuja równo!
PS. Jurek to mały chujek. |
Cytuj:
Zreszta - sama Rosja rozwija sie pod wzgledem gospodarczym obecnie bardzo szybko. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
warszawa duzo wiecej... i dobrze : ] to sie liczy ;p |
Ja chodzilem z puszka po warszawie a raczej jezdzilem :)
Chcielismy stac pod kosciolem ale wszedzie bylo pelno wolontariuszy wiec zbieralismy kase na przystankach Saska - plac na rozdrozu :) Zebralismy 750,95zl |
Cytuj:
Ale CZEMU Owsiak nie miałby na tym zarabiać? Lekarze ratują innym życie, dostają dużo kasy, bo im się należy. Owsiak uratował tysiące dzieci, należy mu się kasa. W ogóle nie pojmuję Twojego myślenia. Piszecie, że denerwują Was wolontariusze. Geez, to jest młodzież, są może nachalni, ale to dlatego, że oni po prostu mają przy tym zabawę. No i jest ich wielu i nie mają ze sobą stałego kontaktu, więc nie ma się co dziwić, że przechodząc przez miasto zaczepi Was wielu wolontariuszy. Najważniejsze jest to, że jest kasa, za którą jest kupowany sprzęt. I widać tego efekty. W ciągu swego życia spotkałem kilka osób, które żyją dzięki temu sprzętowi. |
Cytuj:
Nie intencje sie licza lecz czyny. Bo z intencjami mamy wlasny rzad XD. Wole dac wolontariuszowi niz ksiedzu co jezdzi mercedesem po 25 tys zl ;/. Przynajmniej widac efekty WOSP'u w przeciwienstwie do Polskiego rzadu . (sorka rzad NIC nie robi) @to miszcz taBI zAmIlcz bo napewno nie ruszysz dupska by komus pomoc. P.S. Nie bylem wolontariuszem lecz cenie ich prace. |
hmm
Taaa ciekawy jestem ile owsiak z tego zaraabia -.- X( o.O
|
@UP
A czy to ważne? I czemu miałby to robić za darmo? Ważne jest, że Orkiestra pomaga. |
O, a jednak katolska propaganda działa...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Bambuko
Ta, i amnestia, która w końcu okazała się nielegalna. Ale jaki kraj, takie ustawy. |
Bylem, zbieralem, za rok tez pojde. O organizatorze mam mieszane zdanie, ale za WOŚP należy mu się jakiś pomnik.
@flamers Jezeli uwazacie, ze WOŚP jest jednym wielkim oszustwem, odwiedzcie kilka dzieciecych szpitali, i sprawdzcie czy na specjalistycznym sprzecie nie ma symbolu Orkiestry. W ten sposób mozna bardzo szybko przekonac sie do akcji Owsiaka ; ) |
Ja zbierałem, ale to dawno temu. Chyba 4 lata- Miałem szczescie, że dostałem przydział na hale sportową (przez połowe dnia), no i wyjscie w zimny teren na drugą połowe. Ale fajnie było- Dostałem nawet kubeczek :D
Btw. Bash rlz. Cytuj:
|
Nie planuje być wolontariuszem :p
Wkurzają mnie dzieiciaki chodząe w pięciu i pokolei "srają" za przeproszeniem czemu wżuciłem jej a nie jemu ... Albo jak widzą że mam serducho to i tak "wspomoże pan orkiestre" A ja mówie NIE :] |
@up
Dobrze że odświeżył Pan stary temat swoim rewolucyjnym postem. Całkowicie zmienił moją opinię o temacie, oraz, czego jestem pewien, zmusi do refleksji innych użytkowników tego forum dyskusyjnego. Wyrażam również ubolewanie z powodu, zastraszająco niskiej częstotliwości Pana dzielenia się poglądami z resztą dyskusyjno-forumowej braci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |