Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   225 Elite Knight dead - Aldora war (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=111369)

Pusiek1111 15-01-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1199775)
nie to zebym sie czepial, ale... NIE UMIESZ*

xD

fakt...spieszylem sie na trening moj blad ;>

Pusiek1111 15-01-2007 20:06

Po co wcześniejsza wymówka, że 8.05 to zbyt wcześnie? Stary, walisz błędy w co drugim zdaniu :D[/quote]

Bez kitu Ghetti odpusc se tibie troche, bo na ludzi nie wyjdziesz ^^

Ghetti_on_Aldora 15-01-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pusiek1111 (Post 1199960)
Po co wcześniejsza wymówka, że 8.05 to zbyt wcześnie? Stary, walisz błędy w co drugim zdaniu :D

Bez kitu Ghetti odpusc se tibie troche, bo na ludzi nie wyjdziesz ^^[/quote]

Moze i robie mase bledow ale nie zwracam na to uwagi (ale skoro ty zwracasz uwage moze twojim powolaniem bedzie bycie nauczycielem polskiego <hahahah>) poprostu (chcialbym dodac ze piszac tego posta pewnie znowu popelnilem bledy ale mam to gdzies ;) wazne ze da sie mnie zrozumiec ;D) pisze co mi slina przyniesie na jezyk i skoro czytasz to i rozumiesz co napisalem to znaczy ze nie jest jeszcze tak zle ;) a czy na ludzi wyjde czy nie to nie tobie oceniac wkoncu jestes dla mnie NIKIM ;D

BTW. Ktos tam wyzej napisal cos odnosnie mojego komentaza o Malym Wizaku chodzilo mi raczej o to ze on ATAKOWAL mnie ale dalo sie z nim doagadac wyjasnic i jesli nieslusznie atakowal mnie to mowil cos w stylu "Sory/Przepraszam/Nie mialem racji etc..."

POZDRO 666 8o

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Rippie 15-01-2007 20:55

Piękny frag! Film ten pokazuje, że na każdego kozaka znajdzie się kozak ;) Tak się złożyło, że w czasie oglądania filmu słuchałem piosenki o wdzięcznym tytule "Hit The Floor" (Bullet for my Valentine).

Biedny 15-01-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1198580)

Pozatym nigdzie indziej niz w EM nie znajdziesz bardziej lojalnych ludzi( Wizak,Suchy,Hupe,Deve,Eleik,Eli,Tako,Reven etc.)

a nie pomyslales o animie? o ludziach ktorzy zostali do konca? masak, vu, bino, last, tyrr, shad, dalej wymieniac? lawl em poki co nie mialo tak tragicznej sytuacji zeby pokazywac jak sa lojalni w stosunku do reszty gildii, to nie pierdol mi tu o lojalnych ludziach w em, zobaczymy kto zostanie do konca w obu gildiach a kto odejdzie jak szczur.

moj post zakoncze tekstem jednej slynnej polskiej feministki
"Kto w waszym systemie naczyń połączonych jest spahrciałą uszczelką, przez któhrą wypływają pieniądze? Kogo należy usunąć i zastąpić zaślepką?"

viper555 15-01-2007 21:29

Weźcie już nie zaśmiecajcie forum tysiącami postami jak to ghetti pisze czy z błędami czy nie ja też często pisze błędy bo albo się pisze tak jak na gg albo nie chce się sięgać do słownika (ale nawet jak się pisze posta to podkreśla to co się źle napisało xD) albo po prostu się ma się coś takiego jak dyslekcja i co na to poradzić a wy tu będziecie komentować jego każdy post co w nim źle napisał-.- lepiej się wypowiadać na temat filmu i wojny na aldorze niż zajmować się "pierdołami"w końcu każdy chyba wie co jest napisane w jego postach niema tam aż takich błędów żeby nie można było pokapować o co chodzi ;]

Biedny 15-01-2007 21:34

Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadająX( X( . Już wole brazylijczyków.

wydaje mi sie ze caly twoj post jest jedna wielka ironia, no moze procz tego ze masz 12 lvl

A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy.

ahahhahahahhahahahahhahahah to mnie rozbroilo XDDDDDD

ppp255 15-01-2007 21:50

Ludzie !

Zaraz na każdym kroku bedzie stała grupa ludzi siekająca się.
My zwyczajni obywatele będziemy mieszka w kanałach !!!:(
Gildei będą sie prać.;(
Tylko depo będzie bezpieczne.
Wyjdzie się do sklepu juz idą i po tobie.
Będą hodzi policjanci z pałami. [ nie wiem czy to cos da]
Morze kiedys wygra 1 :cup: :cup:

Biedny 15-01-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ppp255 (Post 1200247)
Zaraz na każdym kroku bedzie stała grupa ludzi siekająca się.
My zwyczajni obywatele będziemy mieszka w kanałach !!!:(
Gildei będą sie prać.;(
Tylko depo będzie bezpieczne.
Wyjdzie się do sklepu juz idą i po tobie.
Będą hodzi policjanci z pałami. [ nie wiem czy to cos da]
Morze kiedys wygra 1 :cup: :cup:

nie jaraj tyle

Meteon! 15-01-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viper555 (Post 1200180)
Weźcie już nie zaśmiecajcie forum tysiącami postami jak to ghetti pisze czy z błędami czy nie ja też często pisze błędy bo albo się pisze tak jak na gg albo nie chce się sięgać do słownika (ale nawet jak się pisze posta to podkreśla to co się źle napisało xD) albo po prostu się ma się coś takiego jak dyslekcja i co na to poradzić a wy tu będziecie komentować jego każdy post co w nim źle napisał-.- lepiej się wypowiadać na temat filmu i wojny na aldorze niż zajmować się "pierdołami"w końcu każdy chyba wie co jest napisane w jego postach niema tam aż takich błędów żeby nie można było pokapować o co chodzi ;]

Postow na temat jego ortografi bylo ok.5

My nie zasmiecamy, to jest forum dyskusyjne...

viper555 15-01-2007 22:43

no to 5 to już dużo i wydaje się że ludzie zaraz będą każdy jego błąd komentować a to jest bezsensu a z tym zaśmiecaniem to może troche przesadziłem xD ale nie chce przegladać stron tego tematu i widzieć co chwile jak to kolejna osoba komentuje kogoś ortografie
zresztą n/c xD

Modus 15-01-2007 22:51

" Krotka decyzja, czego chcesz precyzja ... "

Gz fraga ;)

elo

Piero 16-01-2007 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biedny (Post 1200281)
nie jaraj tyle

nie pij spirytu tyle xD

Ghetti_on_Aldora 16-01-2007 14:32

Witam poraz kolejny

Doskonale wiem ze bledy ktore sie napisze sa podkreslone czerwona linia ale ja nie mam czasu zeby poprawiac sie wole biegac za Elim i tluc go :P hehe zartuje

Tak naprawde znam wiele wiecej ciekawszych zajec niz poprawianie swojich bledow ;p wydaje mi sie ze wazne jest to ze da sie moje wypowiedzi zrozumiec

PS. Jesli nie macie o czym pisac nie ma problemu moge zrobic kolejnego posta napisze w nim tyle bledow ile dam rady ;p i bedzie o czym gadac 8o

Z BLEDAMI CZY BEZ I TAK ZDOBYLEM FRAGA NA ELIM <hahaha>

HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!
HAIL NEMTOR !!! HAIL MASAKROWIEC !!!

POZDRO 666

:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Meteon! 16-01-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora (Post 1201125)
Witam poraz kolejny

Doskonale wiem ze bledy ktore sie napisze sa podkreslone czerwona linia ale ja nie mam czasu zeby poprawiac sie wole biegac za Elim i tluc go :P hehe zartuje

Tak naprawde znam wiele wiecej ciekawszych zajec niz poprawianie swojich bledow ;p wydaje mi sie ze wazne jest to ze da sie moje wypowiedzi zrozumiec

PS. Jesli nie macie o czym pisac nie ma problemu moge zrobic kolejnego posta napisze w nim tyle bledow ile dam rady ;p i bedzie o czym gadac 8o

HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!

POZDRO 666

Jestes wielki...

Hail Asslick !

Hupe 16-01-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora (Post 1201125)
Witam poraz kolejny

HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!

POZDRO 666

Tyle ze to juz przesada, niedlugo wogole nie bedzie wiadomo o co ci chodzi, rozumiem zeby popelnic czasem jakis blad no ale
Cytuj:

swojich
...przegiecie.

btw. Masakrowiec shall bend to my will.

Biedny 16-01-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1201236)
Jestes wielki...

Hail Asslick !

HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!

za to ty jestes zalosny, to sa jego ludzie to czemu mialby im lizac dupe? jesli to jest twoja droga do bycia "wielkim" to tak trzymaj i smaruj dupala swoim rl ziomkom

Meteon! 16-01-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biedny (Post 1201456)
HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!

za to ty jestes zalosny, to sa jego ludzie to czemu mialby im lizac dupe? jesli to jest twoja droga do bycia "wielkim" to tak trzymaj i smaruj dupala swoim rl ziomkom

Biedny jestes chlopcze :(

Teraz to jego ludzie, ale kiedys byl zwyklym asslickiem...

Biedny 16-01-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1201805)
Biedny jestes chlopcze :(

Teraz to jego ludzie, ale kiedys byl zwyklym asslickiem...

dobrze tato :<

lol czlowieku gowno wiesz o nim, o jego zasadach, o jego mysleniu. a placzesz tu jak jakis 6letni gnoj non stop azzlyck azzlyck. do tego "kiedys byl zwyklym asslickiem" no tu mnie rozjebales ahhahahahha byl asslickiem LOL XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD masz zajebiste podejscie, to ze smalisz dupy wszystkim do okola to nie znaczy ze inni tez to robia

"NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJA MIARA" Czaisz

Meteon! 16-01-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biedny (Post 1201874)
dobrze tato :<

lol czlowieku gowno wiesz o nim, o jego zasadach, o jego mysleniu. a placzesz tu jak jakis 6letni gnoj non stop azzlyck azzlyck. do tego "kiedys byl zwyklym asslickiem" no tu mnie rozjebales ahhahahahha byl asslickiem LOL XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD masz zajebiste podejscie, to ze smalisz dupy wszystkim do okola to nie znaczy ze inni tez to robia

"NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJA MIARA" Czaisz

Ale mi dogadales "gnoj" :( O ile sie nie myle to Ty jestes Biedny Gnoj :)

A jezeli chodzi o to, ze gowno wiem, to jestes w bledzie ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.