Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Duskiness -Nagranie z Teamspeaka~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=112311)

Fejkowiec 21-01-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1211759)
Zwidka i Imagrama nie ma na tym nadraniu.

Chodzi mi o drugie nagranie, omg =.=''

@Topic

"DALEJ ZUUL DALEJ!!!" <--ten ziom ma zajebisty głos xd

"Cofnij sie kratke Zuuuuuuuuuuuul"

"Nie podpalajcie bo might ringi ida.."

"-Ej malenkie posun sie bo ja tam ide do nich
- A nie lepiej krzyknac EJ GRUBASKU ODSUN PRZEJSCIE DO NICH ?" <-own3d?

"CHodzcie tu bo medżik łola walnoł
Chodzcie tu wszyscy medżik łola zaraz walnoł
NO chodzcie tu wszyscy medżik łola walnoł"

Fallathanu 21-01-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravill (Post 1212301)
Lepiej skasuj to, co powiedziałeś. Jeszcze hunted załapiesz ;).

on juz jest dawno hunted ;)

a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja :P

Veltaxio 21-01-2007 14:29

hehehe

Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd

Always hunted 21-01-2007 14:59

Imargam, i tak chyba większość z nas miała większą bekę z nagrania kiedy byłeś jeszcze z Duskami :P Te Twoje piski.... łiiii :D

alz'q 21-01-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1212609)
Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd

A mi sie twoj motyw podobal: "tajf tajf UE UE", " (pisk) (pisk) JeeeaSsseeeeeeSe (pisk)"

qriern1 21-01-2007 15:44

Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.

KNAJTY

Nastepny batyl i znow sie WYCOFIEMY

Ej , dajcie mi party bo mnie KIKŁO

I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo.

No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi :

Ja nie widze juz tu w sumie w ogole co robic

Moto 21-01-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qriern1 (Post 1212784)
Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.

KNAJTY

I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo.

No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi :

O ! widzę, ,ze zlote dziecko sie znalazlo. Pan Profesor
:)

Szkut 21-01-2007 16:21

http://zul.i.majt.ringi.patrz.pl

alz'q 21-01-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qriern1 (Post 1212784)

KNAJTY

Knajty, kikło - to jest w pewien sposob żargon tibi wiec pograj troszke i pozniej sie wypowiadaj.

Rzolniez 21-01-2007 17:06

Buhahaha xD

ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD

To nagranie przebija wszystko :d

Kasior 21-01-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1212583)
on juz jest dawno hunted ;)

a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja :P

Przesłuchaj sobie to, a może wreszcie zrozumiesz, że śmiesznie brzmi jak jakaś panikara drze się jakby w niego 20 sd leciało.
"Zul daleeeej daleeeeeej" rox;p

SpAyKeR 21-01-2007 18:38

@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć....
@Imargam
Teraz do Ciebie kilka pytań:
Skąd masz to nagranie?
Kto Ci je udostępnił?
@Duskiness
Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.

Zielarz997 21-01-2007 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1212609)

jak juz cos to 'wszedles'

Buszmen12 21-01-2007 22:15

"ja pierdziele" ;>

Sadlith 21-01-2007 22:45

Nagranie niezle i rozbrajające :D Można się olać z niektórych tekstów :D a ma ktoś może jakieś stare nagranie z tsa? Chętnie byśmy posłuchali :D
@offtopic Jednak widze ze na Furorce wojna, a na forum szanowanko :P

Rezidew 21-01-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1213272)
@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć....
@Imargam
Teraz do Ciebie kilka pytań:
Skąd masz to nagranie?
Kto Ci je udostępnił?
@Duskiness
Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.

Co do ich głosów, pamiętaj, że to są nagrywane a nie ich prawdziwe, czyli są lekko zmienione ( jak można się domyślić...)

Napisałeś ze duski mają zdrajce a oto cytat:
"Daniel debilu nie nagrywaj frajerze, wyłącz nagrywanie" Ktoś to mówi na samym końcu. Tylko kto to jest Daniel? Może Imargam wie?

BaaDeeN 21-01-2007 23:02

Niewiem co w tym smiesznego "Zul idz! ZULL!!!" niewiem jak to dokladnie jest ale akurat to niebylo smieszne prawda ze ten glos jest najsmieszniejszy w calym nagraniu. Najbardziej mnie rozbroilo jak ten z tymi "Majt ringami" wyskoczyl HaH Brecht pzDr

Hasenu 22-01-2007 00:42

Patriarh'Gru [107]: jakie IP NA TS ?
Patriarh'Gru [107]: speirdlaj
Patriarh'Gru [107]: w/w

Fallathanu [112]: uhaj sie
Fallathanu [112]: bo nam combo jebna zg fb
Fallathanu [112]: -.-

Raaell Nabu [101]: btw Pozdrawiam mame i Duskiness
Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz..

Patriarh'Gru [107]: pohuj s*******acie (do Visio cwaniak)
Patriarh'Gru has left the party.
Zull Lucyfer [119]: 5 padlo a cofac sie chcecie

Sanyol has left the party.
Van Liden has left the party.
Magrami has left the party.

haha :D Duskines to normalnie najsmiejszniejsza gildia jaka moze byc :D ""prawie jak Gildia noobów 8lvli"" Prawie robi wielka róznice :P

Nirvy 22-01-2007 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1212972)
Buhahaha xD

ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD

To nagranie przebija wszystko :d

Śmiejesz się z czyjegoś głosu, a może masz bardziej sexi , więc shot up.

Ka$z3r 22-01-2007 13:44

up. "shut up" english mastah ;) btw. ten glos rzadzi heh

@Veltaxio

Dopiero dzisiaj sluchalem nagrania jak byles w dus~~ i darles pysk jakby ci lizaka zabrali, a zwidek bo ma chyba 8 lat? Glos jak moj siostrzeniec ktory ma 7 lat...

Co prawda tekstu "DALEJ ZULL DALEJ" nie przebijesz ale jak tam stekales to byla kompromitacja, czasami trzeba miec dystans do zwyklej gry :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26.