![]() |
Cytuj:
@Topic "DALEJ ZUUL DALEJ!!!" <--ten ziom ma zajebisty głos xd "Cofnij sie kratke Zuuuuuuuuuuuul" "Nie podpalajcie bo might ringi ida.." "-Ej malenkie posun sie bo ja tam ide do nich - A nie lepiej krzyknac EJ GRUBASKU ODSUN PRZEJSCIE DO NICH ?" <-own3d? "CHodzcie tu bo medżik łola walnoł Chodzcie tu wszyscy medżik łola zaraz walnoł NO chodzcie tu wszyscy medżik łola walnoł" |
Cytuj:
on juz jest dawno hunted ;) a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja :P |
hehehe
Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd
|
Imargam, i tak chyba większość z nas miała większą bekę z nagrania kiedy byłeś jeszcze z Duskami :P Te Twoje piski.... łiiii :D
|
Cytuj:
|
Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.
KNAJTY Nastepny batyl i znow sie WYCOFIEMY Ej , dajcie mi party bo mnie KIKŁO I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo. No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi : Ja nie widze juz tu w sumie w ogole co robic |
Cytuj:
:) |
|
Cytuj:
|
Buhahaha xD
ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD To nagranie przebija wszystko :d |
Cytuj:
"Zul daleeeej daleeeeeej" rox;p |
@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć.... @Imargam Teraz do Ciebie kilka pytań: Skąd masz to nagranie? Kto Ci je udostępnił? @Duskiness Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer. |
Cytuj:
|
"ja pierdziele" ;>
|
Nagranie niezle i rozbrajające :D Można się olać z niektórych tekstów :D a ma ktoś może jakieś stare nagranie z tsa? Chętnie byśmy posłuchali :D
@offtopic Jednak widze ze na Furorce wojna, a na forum szanowanko :P |
Cytuj:
Napisałeś ze duski mają zdrajce a oto cytat: "Daniel debilu nie nagrywaj frajerze, wyłącz nagrywanie" Ktoś to mówi na samym końcu. Tylko kto to jest Daniel? Może Imargam wie? |
Niewiem co w tym smiesznego "Zul idz! ZULL!!!" niewiem jak to dokladnie jest ale akurat to niebylo smieszne prawda ze ten glos jest najsmieszniejszy w calym nagraniu. Najbardziej mnie rozbroilo jak ten z tymi "Majt ringami" wyskoczyl HaH Brecht pzDr
|
Patriarh'Gru [107]: jakie IP NA TS ?
Patriarh'Gru [107]: speirdlaj Patriarh'Gru [107]: w/w Fallathanu [112]: uhaj sie Fallathanu [112]: bo nam combo jebna zg fb Fallathanu [112]: -.- Raaell Nabu [101]: btw Pozdrawiam mame i Duskiness Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz.. Patriarh'Gru [107]: pohuj s*******acie (do Visio cwaniak) Patriarh'Gru has left the party. Zull Lucyfer [119]: 5 padlo a cofac sie chcecie Sanyol has left the party. Van Liden has left the party. Magrami has left the party. haha :D Duskines to normalnie najsmiejszniejsza gildia jaka moze byc :D ""prawie jak Gildia noobów 8lvli"" Prawie robi wielka róznice :P |
Cytuj:
Śmiejesz się z czyjegoś głosu, a może masz bardziej sexi , więc shot up. |
up. "shut up" english mastah ;) btw. ten glos rzadzi heh
@Veltaxio Dopiero dzisiaj sluchalem nagrania jak byles w dus~~ i darles pysk jakby ci lizaka zabrali, a zwidek bo ma chyba 8 lat? Glos jak moj siostrzeniec ktory ma 7 lat... Co prawda tekstu "DALEJ ZULL DALEJ" nie przebijesz ale jak tam stekales to byla kompromitacja, czasami trzeba miec dystans do zwyklej gry :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |