![]() |
LOOt extra tylko łatwo jest zrobic tak: zdejmuje wszystko z siebie i daje na dach i pokazuje loot z demonow (a nawet nie bylem) i zamykam moje puste eq aby nikt nie widzial :D
|
Cytuj:
chcesz zrob tak jak napisales ale ciekawe czy masz Mpa... |
GZ jestem tylko ciekaw ile trzeba spedzic na taki loot na demonach?? B)
|
Pala plx x widze napraw to;]
|
Zajefajny Loot
Za***isty loot spoko ale następnym razem daj ss jak klepiesz te demonki :D
|
Cytuj:
|
Hmm....mam pytanko małe...:Alo mi sie zdaje albo widziałem tego ss'a już kiedyś ??
Są 2 wyjscia : a)Albo to jest stary ss b)Albp robisz lootpici zawsze w tym samym miejscu i zawsze huntujesz z lafim (nie wyzywac mnie od nOObów to tylko małe pytanko:P) |
A jednak moje przypuszczenia były trafne!!!widziałem tego screena już kiedyś.....tak samo wyciągnięty stary temat ja z belthem gdzie ma 122 lvl........-.-'(nOOb plx)
|
Ten temat został wygrzebany przez kogos bardzo madrego :/
|
Cytuj:
LOL!! jaki idiota.... Qest z Demon Legsami nie jest dostepny od ponad roku ... Teraz w tamtym miejscu jest qest z Demon Helmetem, Steel Bootsami, Oraz Demon Shieldem.... |
No piekny locik wielkie Gratki :)
Pozdrawiam!!!! |
Omg !
OMG OMG OMG co za lot tesh taki chce 8o :evul: ale ogólnie to gz z mojej strony oj ja to mam pecha w życiu....
|
Gratz bardzo ladny loocik ^^ daj wiecej ss ale z walki
|
HoHo to jest lOOt Mpa i to jest fart a tak wogule czy wy macie problemy z logowaniem ej w na gurze powiedzcie coss o tym B)
|
O panie kochany ^^
locik wyczesany a ciekawe jak z expertem :P:D
|
Jak widze ten temat, to mi sie niedobrze robi... 6 stron "Gratzow".
Gdyby byly to jesczez jakeis uwagi w miare na temat... albo chociaz jedna strona... ehh, imho modki takimi tematami powinni sie juz dawno zajac. GRATZ@Q!!! WOW ALE FAJNE!@!!! SUPER LOOT!1111 aLe masz farta~@@!! paladinka jestes rulez!!! [moje ulubione ;D] |
re Up:
Toż była kiedyś awantura o to i jak widać brak jakiegokolweik skutku. Dodam że i mnie to wkurza nieco jak widze kilka stron samych "Gratzów". |
nom ladnie a ja lubie jak tyle noobkow mi gratuluje ;p lol:)
widac ze cha sie podlizac paladince chociasz on juz nim niegra :PPP ale widzialem ostatnio jak polak 73lv knigt poszedl na demonki wyciagneli 2 mpa i tak sie neichwalili ;) ------- a niech mu gratzzzzUja;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |