![]() |
Nie no lirerówki i wulgaryzm!
4\10 Cenzura blax! |
- czyścimy.
|
O w huja! Ale wy*****ste! Ja pierdole! xD 9/10 More, more, more
|
Jak na mój gust to troszke za dużo przekleństw, ale w końcu to o gangsterach itp.. więc to pasuje
Ocena: totalne dno fabuła 0/0 grafika 1/10 przyjemnośc czytania 0/10 Więc fake dostaje ocene 0,5/10 Teraz poważnie ;p all na 10/10 fake tez ;p |
DRakon przeszedłeś samego siebie... To jest super fake :D Te wulgaryzmy (trochu ich za dużo :D) tak oddają klimat ganksterski ^^ Usiehahahha Ten dres jest wyczapisty :D:D
Oczywiście 10/10 :P Acha... Ten Niki coś tam ^^ ma fajną plazmóffke :D |
LOL xd
No nie no, teraz mnie to.. ROZMIESZYLO! Jak sie kloca sa najlepsze sceny :D szkoda ze nie pokazales walki... ROB DALEJ! 8\10!! Pozdro, Szymor~ PS: KOMENTUJCIE MOJ TIME WAR :D WYSZLA NOWA CZĘŚĆ! |
Wiecie co?
Ja was nie rozumiem :D Najpierw mi mówią: "za mało przekleństw, wal jedno za drugim" A teraz: "OMG jaki wulagaryzm, weź sie opanój" I co ma człowiek robić, jak wam sie nic nie podoba :D No ale fakt, trzeba by to rozdzielić... Może wulgaryzmy tylko w scenach akcji, a przy zwykłych rozmowach troche pofolgować. P.s. Gdyby to moi rodzice widzieli... |
@up, Kriss i tak dalej :P
Właśnie dobrze jest! To są gangsterzy, ludzie ulicy, bardzo dobrze, że tyle wulgaryzmów, dobrze wszystko pasuje, znam dziewczyny (porażka...)co zamiast przecinka używają słowa "kur*a", więc wiesz, masz mało jeszcze przekleństw ;) @top. Fabuła jest dobra, ciekawa, wykonanie też jest w porządku, ale trochę mało lokalizacji dałeś...heh, parę błędów ort. się znalazło i kilka literówek, zauważyłem nawet, że poprawiałeś tekst :D... Czekam na więcej ;) |
Za dużo przekleństw, jak już coś, to tytuł niezabardzo pasuje :/ bardziej by było: Narkomany, Ćpuny... Bo gangsterzy to wiesz, bardziej nie te lata :P No i watpę, żeby gangsterzy się tak ubierali.
Niezabardzo mi się to podoba. Wkurza mnie to, że teksty są oddzielone od obrazków. |
@up
No stary a ty coś myślał że dam odrazu jakiegoś super mastaha? Będzie sie piął powoli do góry... Poza tym gangsterzy sie różie ubierają? Ty myślisz że tylko czarny strój i kominiara? Miedzy sobą chodzą jak ludzie... Grałeś kiedyś w GTA, maxpyne lub Kingpina? Jak tak to przypatrz sie jak tam chodzą. |
Hmm... max Payne i GTA?
Nie, myślę że Gangsterzy są ubrani... w ubranie z takimi białymi paskami, taki garnitur i spodnie. zwykle czarne. Niewiem jak to się nazywa. A w Max Payne i GTA to byli bandyci, złodzieje, przestępcy, mordercy chyba :) |
@Virus
A to co to jest? Zwykła banda ćpunów? A Ganksterzy ubierają się zwyczajnie, aby się wmieszać w tłum... Czy jakbyś łaził ciągle w czarnym garniaku z walizeczką to by cię nikt nie rozpoznał? Przecierz byłbyś widoczny na kilometr. Rzucałbyś się w oczy i tyle. A teraz do wszystkich chcem powiedzieć, abyście nie spamowali, bo nie wiem do czego to prowadzi... |
Ale gangsterzy to takie stare określenie ;/
|
- czyścimy.nych na siłę...
|
@up
Skąd wiedziałeś? :D Wiesz mówili mi: „wal jedno, po drugim” (zgadnij kto :D), no to waliłem jedno, po drugim... Postaram się je jakoś "inteligentnie" rozmieścić następnym razem... Gangster, gangsterem, ale te uliczne (nie wiem jak ich nazwać)co bujają się po osiedlach (najczęściej w 10) i klną, to tylko blokersi, a nie gangsterzy. Nie wszyscy gangsterzy rzucają słowo "kur*wa" zamiast przecinka, a "ch*ju" zamiast kolego ^^ Dałem się ponieść i tyle... Ale za to wyładowałem „przed zebraniowe” nerwy XD @virusmaxi No jak w GTA nie było gangsterów, to ja jestem... Roman Giertych. |
Zarąbisty ten fake :D A wulgaryzmy to tak często bywa w szkole podczas rozmów na korytarzu :D No cóż taka polska, taka szkoła i tacy ludzie :D :P
A wracając do Fake'a to jak dla mnie 10/10 jest zabójczy :) |
Drakon@
Mam nadzieje, że jeżeli modek ma kogoś banowac to niech zbanuje Veruis'ka, bo w końcu to on dał pomyśł dawania przekleńśtw "jeden za drugim". |
Jest supcio ale jednak coś mi tu brakuje. Jakoś tak klimatu nie ma albo coś. Jednak wciągneło mnie i to sie liczy =]
A co do przekleństw to ciut za dużo. W niektórych momentach troche bezsensownej gadki. Dam ci rade: -Mniej gadki więcej akcji. Niech powiedzą co trzeba wiedzieć i git ;] -na tej ulicy powinno być troche jaśniej. Te latarnie gów*o dajątego światła ;] -jak kolesie strzelają to ja bym dał wiekszy rozbłysk światła 9/10 |
Nic dodac nic ujac :) Te gadki sa super xD mozna sie usmiac... Wg mnie nie powinienes zmniejszac liczby przeklenstw...
9/10 |
No, Drakon, jakos sie nie spieszysz z kolejna czescia. Kiedy bedzie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |