![]() |
Omg kolejka 80 jestem ;/ ciekawe czy wyjdą jeszcze PvP w tym roku:))))
|
Robie se Chara na niemieckim, chuj 94 w kolejce, robie w USA, 26 i po 5 min zalogowany, cisne! :D Mam "dobrego" neta wiec pociskam na usa ;]
|
LOOL... no wysmienicie ! Przed wwczoraj skończyl mi sie pacc którego kupilem specjalnie na new servy... ehhh... teraz tylko czekam na pociąg ;)
Ps... Wiem ze cipy napisały ze po kilku dniach facc bedzie mugl grac... jak myślicie? po dwuch tygodniach czy mniej ? :P |
Cytuj:
|
Wkońcu się może smiejszą kolejki na non-PvP... ;D
Miło, że dodali dwa non-PvP, wkońcu się zmniejszą kolejki z 250 (?) do 100 (?)... xD
@Edit: Zauważyłem ten mały błąd w tytule posta, ale niemoge go zmienić... ;/ |
A za pol roku jak zrobio 2 (?) :spam: nowe pvp to bedziecie srac zarem bo chcieliscie nonpvp
|
Gildia
Jeśli będzie ktoś chciał do gildi to pisać do Erni'Genesis :)
|
gdssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssss
|
A co wnoszą te serwery non-pvp? i tak sa tylko dla PACC a ja nie mam jeszcze tak nasrane w głowie żeby 90 zł wydawać na jakieś nowe rzeczy...
|
na Starych Swiatach bauahha
na sakurze bo tam ten gremiln gra i co kolejek nie ma miec bauhaha Dzieci neo |
Nareszcie powstały nowe światy non-pvp może wreszcie się zmniejsza kolejki na tych serwerach
|
Ja również tam pogram~
Pierwszy raz na non-pvp : )) |
Szukam ludu na Amerykański Server. Kto leci ten PW lub w grze Poofy.
|
woohooo 2 no-pvp yea :D to jest to o co chodzilo wielu graczom od dawien dawna
@Elder Nagan aby stare no-pvp troszke rozludnic |
No tak. Cipy juz nie patrza na nic tylko slepo robia wszystko, byle wiecej zarobic... Dlaczego? more players more paccs. Szkoda =/
|
Gratulacje :D
Gratuluje 2 nowych serwów! Przydały by się bo to co się na niektórych dzieje to skaranie boskie :( Na przykład: Lucera. Rządzą tu Archangelowie i to mnie wkurza X( chociaż tam gram :)
|
Cytuj:
denerwujaca odpowiedz oczywiste dla mnie bylo ze mowiac o PS mam na mysli jego tresc a nie snaczenie twoch literek czy ktos cos wie jaka zmiana nastapila z drzwignia? |
Mi to bez różnicy:p I tak gram na Guardi spoko servik:) ale kolejki sa sux;(
|
Mi to bez różnicy:p I tak gram na Guardi spoko servik:) ale kolejki sa sux;(
|
Cipy....
Non-pvp ;( co oni daja ?! Wez.... niech sie Cipki znowu nie klepia z tymi n00b swiatami...X(
Cytuj:
Trzeba bylo karzda literka napiasac innym kolorem :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |