![]() |
@Milan
Zastanawia mnie jedno... do tych "room'ów", musiało ich tp z kaś, bo każdy expi na rooku i nie zauważył tych "roomów" jak expił, nawet przy pomocy tibia NG, więc myślę że trzeba było polatać po akademii, i położyć coś "koło spike sworda" , powiedz coś o tym, a i jeszcze jedno :) Quesy był otwarty po upie czy przed też był ? :> |
Przyznawać sie kto zrobił quest na antice^^ o ile to quest bo zaczynam w to wątpić...
|
A ja mam pytanie, czy po restarce serwera pojawil sie tam jeszce jeden ss ?
czy to tylko 1 na serwer mozna zdobyc?, jakby ktos wiedzial niech napisze plx :P |
Cytuj:
|
nie ma filmiku gdzie pokazywałoby jak to zrobić???
eh...ale byłoby fajnie miec tego sworda...pomyślcie...zabijalibyśmy mino spokojnie i tego bosa...cipsoft byłby zmusozony do zrobienia nowych terenów i potworów bo inaczej all byłoby zbyt nudne jak można pokonać wszystko...heh:) |
Ameriov:
Chcesz, to nie musisz wierzyć. A nikt prócz mnie nie wyłamie się. Uwierz mi. |
jestem wzruszony;) GZ ALL
|
|
Może jakieś SS'ki lub filmik na youtube.com bo jak wlączam ten filmik przez tibicam to jakis bug jest.
wielkie GZ |
Wszystko fajnie zdobyliście. Ale ten film to dla mnie niejest dowód. Puff i niema koniec?
@Rookstayer'ek: Klikam i wchodzi mi w imageshack @up: Całyś jest zbugowany. Może poprostu nieumiesz odtwarzać zapomocą tibiCAM? Pozdrawiam mysql. |
Teraz tylko newsa brakuje. GRATZ
|
Mysql
Zdradze ci cos Na to szare KLIK |
mysql...
no tak ale spike sword nie znika od tak;P |
Chyba juz wiem o co chodzi ze zdjeciami rookstayerka :))
GZ Sworda ;D Az zachcialo mi sie grac na rooku =]..... Zobaczymy co wymysle :D |
Instynkt plx... Powiedz tylko czy quest jest dla PACC czy dla FACC... ;(
Zwariowalem juz... Mozesz mi dac warna ale tylko powiedz to :< |
Nasz Wielki Pan Dwim przemówił:
http://dwimeron.googlepages.com/Sword_of_Fury.rec |
e ALe jak zniknal to byly czerwone gwiazdki
|
20:25 Rookguardian de'Bove [90]: ZNikl mi! :`(
20:25 Mowicz Rookstayer [19]: ZNIKl 20:25 Mowicz Rookstayer [19]: PO 1 HICIE 20:25 Rookguardian de'Bove [90]: 1 hit i znikl |
up@:
Wielkie Gratz dla Instynkt no naprwade jest z czego sie cieszyć. Ale tak oczywiście wierze w dokonania Naszej bohaterki ale naprawde chce obejrzeć ten filmik z tym że na tibiacam to nie możliwe.8o :cup: @edit: Jak to kur... znikł?!!?! nasza poslko-tibijska duma przepadła tak szybko jak do nas trafiła! |
20:26 Rookguardian de'Bove [90]: Owca
SHEEP ZJADL DEBOVEJ SOF |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |