![]() |
jednym slowem...
żal !!!
-.- |
dziecko neo
|
Ludzie, nie karmcie trolla. To jest jakiś idiota i tyle
|
sahuhsa,dobre koles;]
|
Nawet nawet te screeny z letniego update 07 moreee plox.
I tak z innej beczki bo mnie to męczy ciągle czy w moim podpisie widac jakies japonskie krzaczki? |
K***a kiedy jakiś modek zamknie ten temat? -.-
|
Nie karmcie trolla nie widzicie że on sobie z was jaja robi żebyście bany/warny podostawali?
|
"a mi sie podobuje i hentnje zobacze tfffoje szkriny najlepiej pszeslij mi na priwate mesidż bo wtedy nikt nie wyluka koncufeczki egse tego ale nastempnym razem wez mi golden legi plz. " :)) ostatnio patrzac na forum tematy mozna sie usmiac :D
|
Człowieku ty nawet nie umiesz napisać Demon a do tibi się dorywasz.... :D :p
|
Boże... rumak jestes żałosny.... jednym słowem n00b
Do reszty: nie wierzcie temu dziecku... |
@up
CZEMó MAMY Mó NIE WIEżYć// PżECIESH JES BARDZO WJARYGODNY1111ONEONEONE @topic MOGE TESH TAKI LOOT PLSSSSS... Licze że ten wspaniały teamt zostanie jaknajszybciej zamknięty |
@Do nie których debili up
Zanim coś napiszecie to przeczytajcie cały temat... Noobami można nazwać tylko was , bo on powiedział że był to tylko 'żart' (More takich blx , uśmiać porządnie się można ;) ) |
Ja jebie ludzie (i/badz parapety) zamknijcie sie juz na ten temat, chcecie spamowac to wy*******ac do opowiadan...
Temat byl juz zakonczony jakis tydzien (?) lub dwa temu, wiec po co ktos go odswiezal?! Total pwned, i nic do dodania :] |
LoL.... już naprawdę nie maja ludzie co robić :baby:
|
Cytuj:
Wyjdź i zamknij drzwi, plz. |
ej ludzie mam spoil jego next huntow patrzcie:
TEN ZJEB JEST TAKI POPIERDOLONY ZE MNIE CHUJ PIERDOLNIE MYSLI ZE JEST FAJNY A TAK SERIO JEST POPIERDOLONY |
Archeolodzy _/ ;)
|
troche to hujowo zrobiles hahaha
pa |
troche zal
|
debil+idiota=dziecko neo -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |