![]() |
Ja się boje igieł strzykawek i podobne......
@edit: przypomniał mi się jeszcze lęk wysokości jak spojrzałem z balkonu(10 piętro) boje się nawet częsta jak stoje na ksześle(głupio się przyznać) @edit2: Pamiętam jeszcze jak wyszedłem na dach mojego bloku(czyli 12 pietro)i stanąłem na krawędzi i spojrzałem w dół,gdyby nie qmpel mnie już by nie było.... |
A ja żadnej fobii niemam : o
|
Pająki - nie boję się ich, ale mnie brzydzą(tylko małe, te większe to nie).
A co do bania się: pszczoły/osy :p, wnętrzności człowieka(jak było ostatnio na biologii o chorobach wywoływanych przez protisty, to mi się niedobrze zrobiło). Strzykawek też się trochę boję. |
Kiedyś się bałem jeździc windą. Teraz już mi to przechodzi, ale nadal mam wzdryg że się zatnie, albo zabraknie prądu. Jak byłem mały to się zaciołem w windzie to chyba z tego wynika...
Jeszcze kiedyś się bałem do piwnicay lazic, zawsze miałem przecucie że ktoś drzwi zamknie i mnie uwięzi.. |
Przeraźliwie boje się pracy fizycznej.
|
Hmmm... ja mam bardzo dziwny lęk wysokości. W przeciwieństwie do innych ludzi, moge wygladac przez szybke z samolotu, przez okno z 50 pietra itp., ale jak stoje na krawedzi dachu [np.na wysokosci 2. pietra] to lapie mnie paranoja, ze strace rownowage, ze ktos mnie zepchnie lub ze powieje silny wiatr i spadne. Co ciekawe ne mam tego leku, gdy jestem czyms zabezpieczony B)
|
Dentysty :S
|
Ja się boję, że jak idę chodnikiem i obok mnie przejdzie mama z dzieckiem w wózku, to stracę nad sobą panowanie i je zabije. I inne tym podobne sytuacje. Jestem psychiczny?
|
Cytuj:
|
Nie mam chyba zadnych fobii...
No moze czegos sie boje...ze pewnego dnia sie obudze i zobacze obok siebie wielblada ;/ |
Mi się robi nie dobrze jak widze pająka albo jakieś inne obślizgłe robactwo. ;/ A gdy widze krew to się zawsze lekko wzdrygam
|
..........
|
No tak i jeszcze z tym lękiem wysokości to mam trochę inaczej. To znaczy w dół mogę patrzeć nawet z 10 piętra i nic. Ale jak spojrzę w górę nawet na 2 piętrze to od razu kręci mi się w głowie i mam uczucie jakbym tracił równowagę
|
Pikawa mi stanęła jak to zobaczyłem
|
Groteski, klaunów (pozostałości po "To" S. Kinga... Zresztą, ludzie, którzy 24/7 są uśmiechnięci śmierdzą groteską, więc te dwie fobie się łączą. Jak widzę klauna, mam ochotę mu pizgnąc w ten czerwony nos) i ciszy w miejscach, w których nie powinno byc cicho.
|
>Goburu
So sweet honey-bunny! How did you get him? |
Jak jest burza,boje się że komuś z moich bliskich stanie się krzywda/zniszczy mu dom. Np. że jutro w klasie nie będzie kompletu 27 uczniów...
@ Khalak Mam tak samo ;] do krawędzi jakiegoś wysokiego obiektu bym nie podszedł,co najwyżej bym się poczołgał ;p |
Polski .
|
;p
a ja tam mam takie cos ze jak patrze na rane/albo ktos kogos krzywdzi to mnie ciarki przechodza ;]
|
Trzy lata temu zemdlałem na biologii, gdy mieliśmy lekcje o rzeczach typu tamowanie krwi z tętnicy, o tym, co trzeba zrobić, gdy ktoś utnie sobie nogę siekierą i takie tam. I chyba jakieś zdjęcia były tego i w ogóle.
Nie mam żadnych fobii, żadne burze, pająki, ciemność, wysokość czy śmierć. bojem siem tylko rze mi postac w tibi zhakójom. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |