![]() |
@Rykun
Dlaczego nie ma sensu? Dobijesz 2-3lvl na ratach a potem to już wilczki i trolle na pacc area:) |
ale nie ma sensu granie na pacc od 1 lvla. jak cos to od ok 30+
|
@up
Dlaczego? Po to jest pacc area na rooku, żeby expić tam na 1-8 lvl... Tak samo już np. 12 sorc z paccem ma niezła przewagę nad 12 sorcem bez pacca...(exori vis, mort - bardzo pomocne nawet na małym lvlu), nowe tereny, expowiska nawet dla 8 lvli... |
ale w moim przypadku nie chcailoy mi sie zaczynac od nowa gry charem na paccu skoro mam na innej postaci 45 lvl
|
jak ktoś wygra, niechaj sie podzieli z nami:)
PS. Ja z utęsknieniem wypatruje maila informacyjnego od CIP :D ale to wiadome że nie wygram:P |
Cytuj:
No wiesz...pacca nie musisz aktywować od razu...a nuż kiedyś znudzi ci się knight, to uaktywnisz pacc, i grasz od nowa;) |
Cytuj:
|
Kurde bardzo chcialbym wygrac tego pacca mam 31lvl knight przydalby sie ale nie oczekuje na cud poprostu wierze w szczescie:cup:
[CHAR][/CHAR] |
Cytuj:
to na aktywacje pacc nie ma 2 tygodni? slyszalem ze po 2 tygodniach przepada. inni mowia ze mozna dopiro po roku aktywowac nawet ... ja juz niew eim :/ a co do maili to podalem 2 ;p od knighta i od sorca :D |
Szanse na wygraną
Założe się że Clipy mają tych zgłoszeń kilka milionów!!
Ja sam zgłosiłem ponad 800 mejli i sądze że osób takich jak jest więcej i na pacca nie licze ale może jakimś fartem....:cup: |
chcialo ci sie zakladac 800 meili ? B)
|
Razem z bratem siedzieliśmy na 2 kompach i zakładaliśmyB) Zakładanie i zgłaszanie zajeło nam około 3h:)
|
No to nie wygrałem. :(
|
@Up
przeczytaj ze zrozumieniem news na tibia.com/pl. |
Cytuj:
|
Trochę mi to zajmie ale w końcu mam ferie B)
Nie wiem tylko o której mam zacząć sprawdzać najrosądniej będzie chyba jutro zacząć:) |
Cytuj:
PS. Ja zgłosiłem 1 maila, jak nie wygram to skzoda bardzo(mam odłożone 100PLN i kupie 90 dni PACC) a jak sie uda to GIT :D |
w tym przypadku Jarmek jest przykladem chciwego gnojka ktory nie potrafi z innymi grac uczciwie
|
@up zgadzam sie
Ja też wysłałem tylko jednego maila, ale nie liczę na wygraną. Mam już pacca i nie będę się martwił kiedy nie wygram:) . |
Cytuj:
Cytuj:
Czyli masz nieograniczoną ilość czasu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |