![]() |
Ależ oczywiście, jak zwykle masz racje. Druid jest najlepszy, najwspanialszy, niedługo uda ci się przenieść go do świata rzeczywistego i rozpoczniesz podbój planety. Chyle czoła przed twa potęgą, żaden knight nie da ci rady ani tym bardziej armia USA.
Mam nadzieje ze gdy nagrasz już ten „utwór” to ty i twoi koledzy będziecie jego pierwszymi ofiarami i nie zdążycie go rozpowszechnić. @up:racja |
prowokowac trzeba umiec.
|
Cytuj:
Człowieku jesteś żałosny, nie wiedziałem, że aż tak bardzo niż w filmach. |
Cytuj:
ps. wezmiemy go do mm? plose : < bo ostatnio jakos nudno ; p |
@taa bierzmy ;>
@topic, koniecznie wrzuc jakies nagranie jak juz stworzysz swe wielkie poganskie antyrycerskie dzielo. |
@2 up:
Popieram też. @topic: A jak nazwiesz swoje antyrycerskie dzieło, które sławi magów i ich siłę umysłu, a potępia rycerzy i ich silę mięśni (no bo chyba nie tak ;p)? @Vil: Tia... a za prowokacje dostajesz ochrzan jak diabli... (Sof done w Tajemnicach Rookgaardu... ;( ). |
Cytuj:
|
<widzi temat>
Moja mina 8o 8o 8o <leży na ziemi i się śmieje> Człowieku, TY SIĘ LECZ! To już jest obsesja! A jeśli chodzi o druid vs knight, to zapraszam na świat pvp, i np na Julerze... ja mam 35 knighta, ty zrób 40 druta, i duel. Do deada. Ok? |
Ej, ja też go chcę w MM ;<
|
Cytuj:
Just play it, you feel it, you've get it ... Explosion, explosion,explosion. Just play it, you feel it, you've get it ... Explosion, explosion,explosion. Just play it, you feel it, you've get it ... Explosion, explosion,explosion. Na-haaa Aaaaaaaaa ... <--- manafluid xD Explosion ... Na-haaa |
Cytuj:
pzdr B&B ### cisza panowie bo sie ziomek zepnie ze mu OT robimy w powaznym temacie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51. |