Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Piosenka z pogardą dla rycerzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114199)

9-NINE 31-01-2007 16:21

Ależ oczywiście, jak zwykle masz racje. Druid jest najlepszy, najwspanialszy, niedługo uda ci się przenieść go do świata rzeczywistego i rozpoczniesz podbój planety. Chyle czoła przed twa potęgą, żaden knight nie da ci rady ani tym bardziej armia USA.

Mam nadzieje ze gdy nagrasz już ten „utwór” to ty i twoi koledzy będziecie jego pierwszymi ofiarami i nie zdążycie go rozpowszechnić.

@up:racja

Vil 31-01-2007 16:31

prowokowac trzeba umiec.

Upierz 31-01-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dinrakit (Post 1236318)
No nic, w takim razie sam sobie nagram... Growlować umiem, na gitarze grac tez troche aczkolwiek musze sie podszkolic, i mam kolegow ktorzy zajma sie basem. Zalozymy zespol death-metalowy o nazwie "Ultimate Explosion" i bedziemy sławić siłe sorcerera która miażdży broń i wole walki rycerzy. Za kilka lat bedziemy w czolowce polskiego metalu. :)

Od zawsze imponuje mi potega zniszczenia a nie zdolnosc do odpierania atakow. Tibia stala sie dla mnie inspiracja bo tutaj jest szczegolny kontrast pomiedzy atakiem a obroną: knight wali srednio po 50 z broni, sorcerer po 500 z ue. Teraz jak knighta udupili to juz w ogole :)

Wahahahhahahahhaha xDDDDDdd
Człowieku jesteś żałosny, nie wiedziałem, że aż tak bardzo niż w filmach.

De'sH 31-01-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dinrakit (Post 1236318)
No nic, w takim razie sam sobie nagram... Growlować umiem, na gitarze grac tez troche aczkolwiek musze sie podszkolic, i mam kolegow ktorzy zajma sie basem. Zalozymy zespol death-metalowy o nazwie "Ultimate Explosion" i bedziemy sławić siłe sorcerera która miażdży broń i wole walki rycerzy. Za kilka lat bedziemy w czolowce polskiego metalu. :)

Od zawsze imponuje mi potega zniszczenia a nie zdolnosc do odpierania atakow. Tibia stala sie dla mnie inspiracja bo tutaj jest szczegolny kontrast pomiedzy atakiem a obroną: knight wali srednio po 50 z broni, sorcerer po 500 z ue. Teraz jak knighta udupili to juz w ogole :)

juz to widze...

ps. wezmiemy go do mm? plose : < bo ostatnio jakos nudno ; p

Nosferatu 31-01-2007 20:05

@taa bierzmy ;>
@topic, koniecznie wrzuc jakies nagranie jak juz stworzysz swe wielkie poganskie antyrycerskie dzielo.

Milan ognia 31-01-2007 20:12

@2 up:
Popieram też.
@topic:
A jak nazwiesz swoje antyrycerskie dzieło, które sławi magów i ich siłę umysłu, a potępia rycerzy i ich silę mięśni (no bo chyba nie tak ;p)?

@Vil:
Tia... a za prowokacje dostajesz ochrzan jak diabli... (Sof done w Tajemnicach Rookgaardu... ;( ).

De'sH 31-01-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 1237409)
@topic:
A jak nazwiesz swoje antyrycerskie dzieło, które sławi magów i ich siłę umysłu, a potępia rycerzy i ich silę mięśni (no bo chyba nie tak ;p)?

toz napisal!! ULTIMATE EXPLOSION!!

Always hunted 31-01-2007 22:16

<widzi temat>
Moja mina 8o 8o 8o
<leży na ziemi i się śmieje>

Człowieku, TY SIĘ LECZ! To już jest obsesja!

A jeśli chodzi o druid vs knight, to zapraszam na świat pvp, i np na Julerze... ja mam 35 knighta, ty zrób 40 druta, i duel. Do deada. Ok?

Lasooch 31-01-2007 23:44

Ej, ja też go chcę w MM ;<

Bakuo 31-01-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1237697)
toz napisal!! ULTIMATE EXPLOSION!!

Just play it, you feel it, you've get it ... Explosion, explosion,explosion.

Na-haaa
Aaaaaaaaa ... <--- manafluid xD
Explosion ... Na-haaa

Vil 01-02-2007 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1237979)
Ej, ja też go chcę w MM ;<

Mental Masturbation ?

pzdr B&B

###
cisza panowie bo sie ziomek zepnie ze mu OT robimy w powaznym temacie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:51.