![]() |
Ja mam neo od 2 miechów. Do połowy lipca chodziło wybitnie, a teraz się zbiesiło i non stop lagi... Może przez to, że wakacje?
|
Ja od 2 miesięcy posiadam internet w TP no i muszę powiedzieć, że jest dosłownie rewelacyjny! Jeżeli nie chcesz, żeby Cię kickało to po prostu co około 12 godz. rozłączaj i od nowa połączaj internet. To jest chyba robota na 10 sekund? W każdym bądź razie polecam neo!
|
Mialem Neo przez ponad rok i smigalo mi wszystko dobrze ale zmienilem na Chello i wydaje mi sie ze jest lepsze, kickow ani lagow jak narazie nie mam. Fakt byl okres od polowy stycznia~ do prawie konca marca ze po godzienie 14 w Tibie nie dalo sie grac wogole ale od tamtego czasu juz zadnych problemow nie ma.
|
Cytuj:
Raz na pół roku zdarzy się jakaś awaria. Ale fakt, modem mam zakupiony swój własny (Micronet, router) Polecam Neostradę z własnym modemem! |
Ja aktualnie mam okropne problemy z netem prywatnym 1mb/s. Chyba zmienie na neostrade :P Wszystkim tez tak radze.
|
Neostrada jak najbardziej, kluczem do poprawnego działania bez jakichkolwiek niedogodności jest tylko kwestia poprawnej konfiguracji oraz użyciu 2-3 programów wspomagaczy, które wycisną max z naszego łącza (taki Optinet na przykład o 200%).
Ten sam modem od 2004 roku, nie miałem dotychczas żadnych problemów z łączem... |
Ja mam Aster 2mbw dzień i po 23 4mb i jestem zadowolony :)
|
Chello posiadam i przez jakies 90% roku dziala przez zarzutu a potem przez kolejne 10% robi wystrzaly co 5 sekund. Generalnie polecam.
|
Ja mam Internet z lokalnej kablówki o nazwie raczej nic nie mówiącej "Jim-Sat CTK", zainwestowałem w ich modem dopiero jak udostępnili internet, miałem wtedy 80kb/s a teraz mam 1MB/s, naprawde bardzo dobrze prosperuje, cena jest ciągle taka sama. Jeśli jesteś z mojego okręgu (Słubice, Lubuskie) serdecznie zapraszam, by obczaić tego prowidera.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |