Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Mateusz Dragon Wielki dogonił Taifuna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114489)

Bakuo 31-01-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1236315)
albo nie jest idiota zeby grac na non-pvp... really exp na non pvp jest 1000 razy latwiejszy... nie zadajesz dmg blockerowi z zadnego czaru, nie masz wojen itp... chodzisz f1 (exorivis/mort) f2 (manafluid) f3 (exura gran) cala filozofia jego expa

Hahaha! W ile zrobiles ten swoj 117 lvl? pol roku? Na no-pvp nie wbijesz szybciej niz w rok. Przemysl co piszesz...

Iros 31-01-2007 13:12

Zazdrość was zjada jak ktoś jest lepszy od was?

Zeltus 31-01-2007 13:13

Pfff

LoL nooby z was (z tych ktorzy kaza zamknac temat i tych ktorzy go zjezdzaja...):baby:
Otorz to ze zalozyciel tematu np. zrobil ten temat dla ludzi ktorzy nie wiedzieli o tym a to ma jakies znaczenie...
Po drugie jak cos nie graja nooby na non pvp tylko gracze ktorzy nie lubia padac od playerow i miec PA -.-...:baby:

Zal.pl

Lindlay 31-01-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 1236325)
Hahaha! W ile zrobiles ten swoj 117 lvl? pol roku? Na no-pvp nie wbijesz szybciej niz w rok. Przemysl co piszesz...

nie wiem w ile, rok ? moze cos ponad... same wojny zjadly rok gry wiec?

Sosna123 31-01-2007 14:16

A ja się cieszę, że polakowi się powodzi (i to drutem, co daje mi nadzieje, że wybrałem dobrą klasę :p )

Sesef 31-01-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1236274)
jak komuś wylizałeś dobrze tyłek..to dobrze, ale nie wiem czy to jest powód do chwały =( Btw: jak jesteś taki MASTA to czemu nie masz 300 lvl na świecie non-pvp?

A no nie mam bo non pvp jest beee, wbija ci się ktoś na expa i co najwyżej możesz sobie go zaraportować na blackliste której i tak 80% graczy nie przestrzega. Poza tym mam szkole, RL-life i wiele innych rzeczy pomijając fakt ze na aurea ciągle trwa wojna (gdzieś od 3-4 miesiąca serwera), sam biorę w niej udział gdzieś od 107 lvla.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki (Post 1236547)
pragne zauwazyc ze na npvp ceny spadaja z 10x wolniej co nie znaczy wcale ze te servery sa latwiejsze. jesli mowicie ze na npvp gra sie latwiej to czemu na tych serverach nie gracie?

a no bo na npvp każdy noobek może ci zabić potworka podkraść lootbaga, a na pvp dostanie z lapy albo exori i go nie ma.

Cytuj:

pamientajcie ze zawsze zajdzie sie ktos silniejszy od was [czasem cala gildia] i moze was udupic bez powodu.

Nie zawsze.

Cytuj:

chyba ze liczycie na 300lvl którego nikt z was i tak nigdy nie bedzie miec.

Nie bądź taki pewny siebie

Cytuj:

druid - przez lata profesja uwazana tylko za uhoroba na pewno jest warte podkreslenia

A potem na teście wyjdzie i przywali tego swojego Poison Storma za 50 :P

Mastro-Shady 31-01-2007 15:56

Osobicie to zazdroszcze mu takiego lv, ale jak by to byl swiat pvp to watpie zeby wbijal tak szybko expo :)

dinrakit 31-01-2007 16:05

Druid bedzie najlepsza profesja do konca 2007 roku i w koncu sie noobki zamkna ze "knight de best bo eo ma najwyzszy lvl!!!111oneonerazraz" Teraz bedzie druid na czele, ot co. Gogo 300 lvl.

Skibo 31-01-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1236415)
nie wiem w ile, rok ? moze cos ponad... same wojny zjadly rok gry wiec?

Albo expiłeś w trakcie wojny albo jesteś elo elo pro master że wbileś 117 lvl w jak to ty określiłeś "troche ponad rok + rok wojny". Czyli wnioskuję że wbileś obecny lvl w troche ponad rok odjąć rok.

Lindlay 31-01-2007 17:08

arcania istnieje od grudnia 2004 i od tego czasu tam gram, napisalem to dobrze ¬¬

Elder Nagan 31-01-2007 17:33

Arcania smeirdzi best gildia wojen przegrala (male pa bynajmenij bylo) chodzi mi o Era Zero a teraz gdy ta banda "nubow" przejela serwer arcania jest serwerem straconym..zreszta tak jak furora...i inne swiaty ktorymi rzadza polacy

:cup: :cup: Hail Brasil !!!!!!:cup: :cup:

Edion 31-01-2007 18:15

Sam zamknij pyszczek noobku:)

TAKA PRAWDA POLACY TO NOOBY PRZYCHODZI WOJNA TO SZWEDZI NAS TNA JAK CHCA I MOJE ZDANIE JEST TAKIE KAZDY KTO GRA NA NON PVP TO NOOB!!:)

BaxCrow 31-01-2007 19:01

Nooby to Wy

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forc (Post 1234760)
Widać, że wypowiadają się tutaj same noobki, które pewnie wbiły 40lvl, dostały orgazmu (o ile nie na to za wcześnie) i zaraz myślą, że są h-lvl.

Owszem wbicie takiego wysokiego lvla jest nieznacznie łatwiejsze na światach non, ale skoro tacy z was pr0 gamerzy to zróbcie chara na Honerze, Securze czy na innym nonku i wbijcie taki lvl jaki ma MDW.

Założę się, że wam się nie uda, gdyż jesteście tylko mocni w otworze gębowym a nie w PG.

Popieram. Ja już co prawda nie gram na NON-PvP, ale uważam, że nie ma różnicy gdzie się wbija lvl... na moim świecie (PvP) jest jeden z 200EK i on nie ma Gildii i z nikim nie zadziera i jakoś nie pada, więc gra jakby był na NON-PvP a do tego powie "leave" to ludzie wychodzą, więc ma łatwiej... a na NON każdy może wejść na Resp...
A co do Polaków, na servie Danubia są sami polacy kiedyś było pełno Szwedów i BR'ów i jakoś ich nie ma bo Polacy zrobili Szwedzi vs. Polacy i Szwedzi popadali jak muchy...

Kiwix 31-01-2007 20:06

Cytuj:

19:00 Mateusz Dragon Wielki [279]: sell mpa(400k), golden legs(110k), mms(110k), 100 red dragon leather(100k), dsm(70k), demon shield(35k),bp stealth ring(30k), bp platinum amulet(60k), bp gold ring(40k), bp fire mushrooms(50k)
Hail Harmonia. _/

Ciekawe jaki waste na tych demcach...

Mastro-Shady 31-01-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dinrakit (Post 1236715)
Druid bedzie najlepsza profesja do konca 2007 roku i w koncu sie noobki zamkna ze "knight de best bo eo ma najwyzszy lvl!!!111oneonerazraz" Teraz bedzie druid na czele, ot co. Gogo 300 lvl.

Masz racje ja mam 30 druida i 15 knighta ;)

Ładnie mi sie gralo drutkiem, ale odkat zrobilem od nowa swojego Mastro Shady (bo mi shakowali i usuneli) to mam teraz dylemacik ;) kim tu grac, dlatego gram knightem, a druidem tylko jak beda uhy potrzebne albo healer na wojenke :)

U nas na novie mamy bardzo dobrego Drutka zwie sie [CHAR]Maniootek[/CHAR]

Kowa_l 31-01-2007 21:55

ehh zal.pl niektorych postow....Fakt moze troche latwiej jest na npvp ale co z tego ? Ja mu tam zycze dobrze ;) obojetne jest mi to kto wbije 300 lvl czy Taif czy MDW czy EO ;) Wazne zeby w ogole ktos wbil ;)

Bass 31-01-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edion (Post 1237106)
Sam zamknij pyszczek noobku:)

TAKA PRAWDA POLACY TO NOOBY PRZYCHODZI WOJNA TO SZWEDZI NAS TNA JAK CHCA I MOJE ZDANIE JEST TAKIE KAZDY KTO GRA NA NON PVP TO NOOB!!:)

Czyili z góry zakładasz, że jestem noobem bo gram na non-pvp nawet mnie nie znając ? Wiesz co w ogóle znaczy słowo "noob" ?

alz'q 01-02-2007 15:15

Prawda jest taka ze na npvp szybciej sie expi (npvp) z drugiej strony tam jest od cholery ludzi, nobow. Mateuszek popiepsza na demcach wiec raczej nikt mu nie przeszkodzi expic.

Cytuj:

Arcania smeirdzi best gildia wojen przegrala (male pa bynajmenij bylo) chodzi mi o Era Zero a teraz gdy ta banda "nubow" przejela serwer arcania jest serwerem straconym..zreszta tak jak furora...i inne swiaty ktorymi rzadza polacy

Hail Brasil !!!!!!
wyjdz i nie wracaj... zostan przy swojej kyrze i zamknij pyszczek jak nie grasz na Arcani.

BeNcHaKeR 01-02-2007 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael91 (Post 1234430)
Nareszcie Mateusz Dragon Wielki zrównał się lvl z Taifunem Devilry. Mam nadzieję, że szybko Mateusz przegoni Taifuna i pierwszy wbije 300 lvl.
Mateusz gogogo 300 lvl!!! :)

@down bo zmienia się największy polski hlvl.

bravo jasiu sam osobiście też wole matiego niż taifa ale po co ten cholerny temat trzeba było założyć jak będzie miał 300 wtedy to będzie światowy hit

Edion 01-02-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bass (Post 1237707)
Czyili z góry zakładasz, że jestem noobem bo gram na non-pvp nawet mnie nie znając ? Wiesz co w ogóle znaczy słowo "noob" ?

JAK JESTES TAKI BOOSKI TO CHOC NA PVP I POMUZ W WOJNIE B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31.