![]() |
Cytuj:
Hahaha! W ile zrobiles ten swoj 117 lvl? pol roku? Na no-pvp nie wbijesz szybciej niz w rok. Przemysl co piszesz... |
Zazdrość was zjada jak ktoś jest lepszy od was?
|
Pfff
LoL nooby z was (z tych ktorzy kaza zamknac temat i tych ktorzy go zjezdzaja...):baby:
Otorz to ze zalozyciel tematu np. zrobil ten temat dla ludzi ktorzy nie wiedzieli o tym a to ma jakies znaczenie... Po drugie jak cos nie graja nooby na non pvp tylko gracze ktorzy nie lubia padac od playerow i miec PA -.-...:baby: Zal.pl |
Cytuj:
|
A ja się cieszę, że polakowi się powodzi (i to drutem, co daje mi nadzieje, że wybrałem dobrą klasę :p )
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Osobicie to zazdroszcze mu takiego lv, ale jak by to byl swiat pvp to watpie zeby wbijal tak szybko expo :)
|
Druid bedzie najlepsza profesja do konca 2007 roku i w koncu sie noobki zamkna ze "knight de best bo eo ma najwyzszy lvl!!!111oneonerazraz" Teraz bedzie druid na czele, ot co. Gogo 300 lvl.
|
Cytuj:
|
arcania istnieje od grudnia 2004 i od tego czasu tam gram, napisalem to dobrze ¬¬
|
Arcania smeirdzi best gildia wojen przegrala (male pa bynajmenij bylo) chodzi mi o Era Zero a teraz gdy ta banda "nubow" przejela serwer arcania jest serwerem straconym..zreszta tak jak furora...i inne swiaty ktorymi rzadza polacy
:cup: :cup: Hail Brasil !!!!!!:cup: :cup: |
Sam zamknij pyszczek noobku:)
TAKA PRAWDA POLACY TO NOOBY PRZYCHODZI WOJNA TO SZWEDZI NAS TNA JAK CHCA I MOJE ZDANIE JEST TAKIE KAZDY KTO GRA NA NON PVP TO NOOB!!:) |
Nooby to Wy
Cytuj:
Popieram. Ja już co prawda nie gram na NON-PvP, ale uważam, że nie ma różnicy gdzie się wbija lvl... na moim świecie (PvP) jest jeden z 200EK i on nie ma Gildii i z nikim nie zadziera i jakoś nie pada, więc gra jakby był na NON-PvP a do tego powie "leave" to ludzie wychodzą, więc ma łatwiej... a na NON każdy może wejść na Resp... A co do Polaków, na servie Danubia są sami polacy kiedyś było pełno Szwedów i BR'ów i jakoś ich nie ma bo Polacy zrobili Szwedzi vs. Polacy i Szwedzi popadali jak muchy... |
Cytuj:
Ciekawe jaki waste na tych demcach... |
Cytuj:
Ładnie mi sie gralo drutkiem, ale odkat zrobilem od nowa swojego Mastro Shady (bo mi shakowali i usuneli) to mam teraz dylemacik ;) kim tu grac, dlatego gram knightem, a druidem tylko jak beda uhy potrzebne albo healer na wojenke :) U nas na novie mamy bardzo dobrego Drutka zwie sie [CHAR]Maniootek[/CHAR] |
ehh zal.pl niektorych postow....Fakt moze troche latwiej jest na npvp ale co z tego ? Ja mu tam zycze dobrze ;) obojetne jest mi to kto wbije 300 lvl czy Taif czy MDW czy EO ;) Wazne zeby w ogole ktos wbil ;)
|
Cytuj:
|
Prawda jest taka ze na npvp szybciej sie expi (npvp) z drugiej strony tam jest od cholery ludzi, nobow. Mateuszek popiepsza na demcach wiec raczej nikt mu nie przeszkodzi expic.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |