![]() |
Mogli by napisać na stronce jakie e mail-e wygraly.....
@down Też prawda ,nie pomyślalem xD |
bardzo dobry pomysl
tylko wez sobie napisz artykol albo podaj link gdzie 1k maili jest podanych a potem jeszcze znajdz ewentualnie swoj... wionzalo by sie to z zazdroscia wielu wielu osob a tak rozwionzano problem za plecami przegranych :D |
Tak a potem taka osoba by dostawała spam od "pro"hackerów.
|
Ja chciałem wysłać parę, a nawet więcej niż parę e-maili, ale doszedłem do wniosków:
1. Zmniejszam w ten sposób możliwość wygranej głównym account-em. 2. Jest to nie uczciwe. 3. Przy moim szczęściu nawet spam e-mailami by nie pomógł. 4. Trochę zajęło by mi sprawdzanie tych wszystkich e-maili. i po 5. Bez sensu porzucać stary account, bo akurat nie on wygrał pacc'a. |
Wszyscy spamerzy, którzy wysłali więcej zgłoszeń niż jedno: wydrukujcie sobie to co napisał kolega up i czytajcie to, tak długo aż nabierzecie rozumu!!!!
|
Cytuj:
I wy mu wierzycie? Zalozymy ze 1 mail robil 3 minuty to wyjdzie 2100 minut na zrobienie tych maili=35 godizn chyba... I do tego musialby zapamietac wszystkie maile...n/c |
A pomyślałeś o tym że możesz sprzedać takie konto a później za zarobioną kase kupić na swoją główną postać.
A co do wcześniejszych postów to uważam, że jakby Clipy miały rozdzielać dla facców ileś wygranych i dla pacców ileś wygranych to zajełoby to im z miech czasu! Moim zdaniem po prostu wylosują te 1000 pacców w końcu co to ich obchodzi kto wygra tego pacca:cup: |
Cytuj:
nawet jakby 1 konto robił w 1 minute to by mu zajeło 13 godz chyba |
A mi sie zdaje ze tego darmowego pacca dostana ci ktorz maja 150 lvl + i 100 osob z mniejszymi
|
@up: masz rację...zdaje Ci się...
|
@pare up
A liczyłeś, że jeśli robisz konto na o2.pl to robią się 3 adresy? o2,go2,tlen? |
Cytuj:
|
kilka @up
na serio jest 900 osob z 150+???? ja bym mogl na kartce a5 napisac ich nicki(literka na 1 kratke)i nie wiem czy bylaby cala jest juz duzo 100+ ale 150+?? a poza tym większosc z nich ma już pacc, więc o czym ty mowisz?? |
Cytuj:
Hahaha boki zrywać a wiesz że Clipy wcale nie zabroniły wysyłać po kilka mejli. Ilość wysyłanych mejli jest nieograniczona:baby: A pozatym przy zmiennym ip ciężko jest kogoś zabnować8o |
Cytuj:
|
ehh...zdziwilbys sie ile mozna napisac na malej karteczce formatu a5.
a poza tym po co takim pacc jak większosc ma kupionego pacca na rok?? |
Cytuj:
@down: nie maniak tylko oszust:D a ty robiac tylko 3 upodobniłeś sie do niego..wstydź sie:D :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
LOl
Też bym zrobił z 1k maili ale mi sie nie chcialo i 3 wysłąłem ;p a jarmolec to maniak jeden :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |