Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Polacy w FINALE!! PILKA RECZNA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114951)

Dark Sven 02-02-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarTra (Post 1240310)
I nie zapominajcie o grach komputerowych...
Polakom teżw wirtualu dobrze idzie np:
Counter-Strike
Warckraft 3 :D
i... TIBIA

Szkoda tylko że w Piłce nożnej nie idzie tak łatwo jak w grze : /

Daj spokój...

@top
Lubie grać w ręczną, choć nie ma warunków i wfści są leniwi żeby nauczyć czy jakoś zoorganizować.

I kibicuje naszej drużynie choć jakimś tam fanem nie jestem...

Bądź co bądź nasz sport w polsce zapowiada się obiecująco. Oczywiscie nie mówie o nożnej

Ghost Nieudany 02-02-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1239780)
Drugie miejsce w siatkówce, w piłce nożnej ostatnie zwycięstwa z Portugalią i Belgią, piłka ręczna w finale... Nie jest źle. ;)

Dodaj jeszcze pływaków.

Raul 02-02-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1239898)
I jakos nagle sie zrobilo tylu fanow pilki recznej >.<

Nikt tutaj nie deklaruje wielkiego interesowania się piłką ręczną. Jest jakiś sukces naszej reprezentacji na skalę światową to nie ma się co dziwić, że nagle się wszyscy zainteresowali. Kiedyś nie wiedziałem, że jest takie coś jak skoki narciarskie, od Małysza zacząłem się interesować. F1? Ani trochę mnie to nie pociąga, ale kilka wyścigów z Kubicą oglądałem. Siatkówka w ogóle mnie nie kręci i jej nie oglądam, jednak jak Polakom dobrze szło na MŚ to te kilka meczów obejrzałem i im kibicowałem. Piłka ręczna to już tym bardziej, totalnie mnie nie interesuje. Ale mamy sukces w naszej reprezentacji to oglądam i im również kibicuję i tak będzie też w finale. Jedyna dyscyplina, z którą zawsze jestem niezależnie od sytuacji to piłka nożna.
Nie interesuję się ani trochę siatkówką czy piłką ręczną, ale jak nasza reprezentacja w tych dyscyplinach osiąga jakieś sukcesy to im kibicuję. Coś w tym złego?

Marixon 02-02-2007 19:22

Jeśli nie będziemy od Niemców wyraźnie lepsi to nie wygramy. Nie ma szans! Sędziowie nie pozwolą :( . W grupie jeszcze nie było z nimi tak źle, ale jak ktoś oglądał wczoraj pierwszy półfinał, to widział. Francja była sporo lepsza, a mimo to uległa. Podobnie jak Hiszpania, czy inne zespoły. Czytałem na Onecie, że po to wprowadzone zostały w tych mistrzostwach ćwierćfinały, żeby Niemcy miały dodatkową furtkę, gdyby coś im nie wyszło w grupie. Hiszpanię i Francję tak naprawdę załatwili sędziowie.

Lever 02-02-2007 20:07

Nareszcie sport o ktorym staralem sie wczesniej pogadac na tym forum stal sie popularniejszy :) Powiedzmy sobie szczerze... Zawsze tak jest ze sport staje sie popularniejszy jezeli sa efekty i wyniki naszych sportowcow... Popatrzcie na skoki kto do cholery ogladal skoki zanim Adam sie pojawil? Ja uwazam ze pilka ręczna by była bardziej popularna gdyby jakis klub z Wawy byl w Ekstraklasie... Bo szczerze mowiac media sa prakrtycznie z wawy i oni wolą opisywac i rozglasniac swoj klub z miasta. Tak jest z LEgia w pilce noznej.. Wystarzczy otworzyc jakas gazeta to tam zawsze cos bedize o LEgi.. Fakt to jest mistrz polski no dobra ale nawet jak nim nie byl to i tak setki razy o nim pisano... Ja osobiscie jestem z Plocka mowi sie ze to stolica Handballu w Polsce. Jesli sie pytacie dlaczego to wam powiem ze juniorzy mlodzicy ect. maja wielkie skucesy, nie mowiac juz o seniorach 5 krotnych mistrzach polski 8 krotych vice-mistrzow polski i 4 krotnych "Brązowiakow" ;].
Podsumowywujac w Niedziele bedzemy mieli ZLOTO :) ! Powodzenia Zdechly Kufel i cala reszta kadry :)

ari2423 02-02-2007 20:30

[quote=Marixon;1240910 Hiszpanię i Francję tak naprawdę załatwili sędziowie.[/QUOTE]

no... i ta ostatnia akcja Francuzów gdzie strzelili gola ale im nie zaliczyli bo wczesniej jeden z Francuzów był faulowany..... i im 3-4 s. zostaly do konca... ( a byly podobne akcje z faulami gdzie zaliczano strzaly ;/ )

Colo_2006 02-02-2007 21:03

Raul ma racje , cos sie zaczyna dziac to juz zsie zbieraja niby fani

Mily13 02-02-2007 21:14

no ladny mecz przyznam WEINER dobrze bronil i wogle all dobrze grali :) a w finale to juz gralismy z niemcami i wygralismy to czego nie teraZ :p

Dark Sven 02-02-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1241128)

Przeczytaj jeszcze raz post Raula...

Glacial 02-02-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1241128)

To chyba nie zrozumiałeś...

M@rcin 02-02-2007 22:15

Ja mam wyjebane na to czy nasi wygrają czy na odwrót. Nigdy nie byłem fanem tego sportu, więc z jakiej racji mam się podniecać, że grają o złoto.O.o

Nikast Shynix 02-02-2007 22:16

Cytuj:

5 krotnych mistrzach polski 8 krotych vice-mistrzow polski i 4 krotnych "Brązowiakow"
I na tym chyba koniec. I to nie na razie, tylko w ogóle. Jeszcze po tych sukcesach Zdechły i Kuptel sobie pójdą, to już totalna kicha będzie. My chcemy Kisiela!

PS: A może teraz byłoby więcej chętnych do grupy użytkowników zajmującej się piłką ręczną?

Lever 03-02-2007 02:11

UP@

Mylisz sie mamy nadal bardzo dobry zespol Witkowski Zolotenko Niedzielski czy tez mlodzi Rumniak SZyczkow Piorkowski... Ten zespol bedzie nadal gral o najwyszsze cele poniewaz mlodziez niezle sobie radzi. Z calego karju zjezdzaja sie by grac w Plocku. Skoro sciagneslimy niegdys takie gwiazdy jak Jurasik SZmal czy Lijewski to dlaczego tym razem ma nam sie nie udac?

Rybzor 03-02-2007 11:09

Rotfl, własnie w radiu sobie usłyszalem, ze jakas niemiecka gazeta komentuje mecz finałowy z nagłowkiem "uwaga na czerwonych chamów"

Zal.de

Ghost Nieudany 03-02-2007 12:13

Przedtem nie komentowali w ogóle i nawet nikt nie raczył napomknąć, że Niemcy awansowali do finału (a jedynie, że wygrali z Francją) - musieliby wtedy podać, że będą się stukać z Polakami. ;]

DarTra 03-02-2007 13:07

Jak zostaniemy mistrzem świata to chyba zemdleje ;)
Sam nie lubie piłki ręcznej czy nożnej ale za mjego życia mistrzostwo świata by sie przydało B) .
Nic tylko czekać na mecz z Niemcami

Korektor 03-02-2007 13:09

Ja nawet nie znam zasad tej gry, ale fajnie, że w czymś jesteśmy nieźli. Teraz pewnie to będzie nasz kolejny sport narodowy. Fajnie, że nie chodzę już do szkoły tylko na uczelnię, bo teraz dzieciaki na wf'ie będą w to sobie pykali, a mi do tego jakoś się nie pali.

Ghost Nieudany 03-02-2007 13:41

http://sport.onet.pl/0,1257854,1478791,wiadomosc.html

Słynna niemiecka gościnność i uczciwość. Żal.

Czarna_Mamba 03-02-2007 13:53

Ha, ja piłki ręcznej nie lubię, bo na WF-ie zawsze na bramce stoję i nadal mam siniaki.
A co do tematu, cieszę się, ale jeszcze bardziej bym się cieszyła, gdybyśmy zjechali, kurna, Niemców. Miło byłoby zobaczyć nagłówek gazety "Czerwone chamy wygrały", oj tak.

Ashlon 03-02-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1242213)
Ja nawet nie znam zasad tej gry, ale fajnie, że w czymś jesteśmy nieźli. Teraz pewnie to będzie nasz kolejny sport narodowy. Fajnie, że nie chodzę już do szkoły tylko na uczelnię, bo teraz dzieciaki na wf'ie będą w to sobie pykali, a mi do tego jakoś się nie pali.

U mnie w gimnazjum pilka reczna byla dosc czesto uprawianym sportem ;)

@Ghost : zabawne jest to, ze Niemcy traktuja ten mecz jako odwet za przegrana wojne i zajecie Berlina przez Sowietow i Polakow...narod "cacy'', ale jak przyjdzie co do czego, to wychodzi szydlo z wora :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51.