![]() |
Wkoncu ciekawy filmik posrod tych wszystkich 'super druidow solo!'.
|
Filmik Za****sty duzo fragow poprostu masakra !!
daje 10/10 |
Teraz jako kontynuacje moglby nakrecic filmik ten 107 knight i by wszystkim w piekny sposob pokazal co sie robi na Antice z ludzmi tego pokroju.. no chyba, ze bedzie sie bal z dp wyjsc no to niech nie kreci nudnych filmow...
|
Cytuj:
|
no no naprawde dobre pk ;D ale widzialem juz lepsze ; ) ale pvp masz good nie powiem :P dawa next takie filmy
|
Gratz pekowania ,mam nadzieje ze bedziesz kontynuowal ;]
A ten knight jaki farciarz tylko lazil i loota po Tobie zbieral xD Swietny film |
mhm, film ok
|
Cytuj:
|
Biig gzz :) 11/10. Wypasiony filmik. Szkoda, ze jak tyle tam biegales to nie wstapiles po parcela chociaz, ale niby nawet sie nie przydal... B)
ale czemu piszecie ze 62 ms?? przeciez to byl sorc :> no premmy :o |
Nice
Zarabisty filmik !!!! 10/10 Dawaj wiecej takich filmikow :D :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol.. nawet mnie przeprosil i oddal co trzeba ale jak zawsze jakies plotki na moj temat sa.. hihi.. :)
|
11:35 Embrujo [47]: exura
11:35 Embrujo [47]: exura 11:35 Embrujo [47]: exura zal.pl kozak.. |
Super Ci to wyszlo gzzz 10/10
|
Nono gzz piękne pk 10!/10 next part pls
|
Cytuj:
|
powiem ci, ze glos gowno zrobilo bo gowno moglo / moze nadal..
to bedzie ost post jaki napisze bo jeszcze sobie cos zrobie gdy spadne z krzesla kiedy to zobacze kolejna wypowiedz boga pvp i idola xxx osob z tibia.pl ujawniajacego kolejny sekret z mojego tibijskiego zycia i nie tylko.. a moze napisze jeszcze cos na temat.. filmik fajny.. mam nadzieje, ze czujesz sie dowartosciowany iloscia fragow i westchnien zachwyconych fanow na forum pozdro =P HAIL NDRANGHETA |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |