![]() |
Odrazu spodobał mi się serial "Prison Break", więc na niego głosuję. Muszę od kolegi wycyganić wszystkie sezony na płytkach, bo denerwujące jest to, że co tydzień leci jeden odcinek >.>.
|
PB, bez dwoch zdan.
Zaczelam ogladac juz dawno, ze 2 miechy temu. Stanelam na 13 odcinku 2 serii, i musze zassac reszte odcinkow ;) |
@up
Dużo nowych nie wyszło. Tylko 2 :D |
NIECH GENIUSZE OZNACZAJą SPOILERY!!!!!
to taki apel a co do seriali Lost-naprawdę dobry serial,tylko tam mniej się wyjaśnia a zagadek przybywa.Wciąga na długo Prison Break-akcja akcja i jeszcze raz akcja, nie ma mowy o nudzie , przewidzenie tego co się stanie graniczy z cudem:) 4400-najsłabszy z tych dla mnie.o ile dwa powyżej można nazwac genialnym serialami ten nie bardzo. |
Odpowiedz nr. 4 i 5 - Heroes & Veronica Mars ; ) Z wymienionych tutaj, najbardziej lubie Lostow, byc moze dlatego, ze byl to pierwszy zagraniczny ( i nie tylko : d ) serial ktory mnie "wciagnal".
|
Z tych tutaj biorę Prison Break a ogólnie to The OC xD
|
Nie no Veronica miazdzy wszystko i wszystkich.
|
Kumpel mi dal kiedys linka Prison Breaka, ktorego sciagalem z Torrenta i przypadl mi do gustu,.. jako jedyny z tych 3.
|
Dla fanów losta. W polskiej stacji AXN będzie leciała 3 seria. 11 lutego 2007 AXN wyemituje pierwszy odcinek 3 sezonu Zagubionych. Nawet fajna stronkę zrobili. http://www.axnpolska.pl/lost3/
|
No ale po co psuć innym zakończenia odcinków? Może nie łamie to regulaminu, ale po to powstał tag spoilera(ew. "ukryty tekst"), którego połowa forum ma w sygnaturkach pod którymi są głupie teksty, a jeszcze nikt go nie wykorzystał do właściwego celu.
[ hide ] tekst [ /hide ] Bez spacji oczywiście. |
Jestem fanem losta, oglądam też 4400 który też mi się podoba, chodź moim zdaniem Lost ma lepszy klimacik i czekam na każdy nowy odcinek z większą niecierpliwością niż na jakikolwiek inny serial. Skazany na śmierć, nie oglądam, ale mam zamiar załatwić pare odcinków a resztę pościągać, słyszałem sporo dobrych komentarzy na temat tego filmu.
|
Lost ! Szczególnie że w tym miesiacu będą emitowane kolejne odcinki trzeciej serii (Od grudnia była przerwa). 3cia seria, jest juz troche przynudnawa, jednak wciąż ten serial lubię. W Loscie podoba mi się pomysł retrospekcji.
PB jest wporządku. Jednak mam nadzieje, że twórcy PB będą rozważni i nie zrobią z tego tasiemca. |
ja glosuje na Lost,ale cos 3 czescji nie puszczaja,chyba trzeba bedzie z neta sciagnac,bo moj brat juz obejzal xD
|
Nie ogladam z reguly zadnych serialow, ale ostatnio bardzo mi sie prison break spodobal ;
|
Oba seriale są super!!!
Oba seriale jak LOST I 4400 są zajefajne.i nie ma oczym gadac koniec kropka!X( :cup: B)
|
Mnie uraziło to, że nie było odpowiedzi "wszystkie" bo długo nie mogłem się zdecydować na co oddać swój głos...:)
|
Ja tam wole Lost podobne nowe odcinki mają się pojawić w AXN ale narazie pokazują serie 2 ;/. . 4400 też mnie wciągło ale oglądam jak mam czas. A to ostatnio "Skazany na śmierc" takie sobie. Opowiada o jakim młodym więźniu co ma plany więzienia na sobie wytatuowano, nieciekawi mnie bardzo.
|
Lost ogladalem od pierwszego odcinka i zadnego nie przegapilem :D
Chyba najlepszy serial jaki widzialem, denerwuje mnie tylko to ze zawsze przerywaja w najwazniejszym momencie. Na poczatku myslalem ze 4400 to bedzie jakis nudnawy serial o milosci ale tez jest spoko. Co do serialu nr 3 to dopiero sie zaczal i ciezko cokolwiek powiedziec na jego temat jak narazie ciekawy ;] |
Lost - 5,5/6,
Prison Break - poki co jest swietnie, 4400 - z kazdym odcinkiem robi sie coraz ciekawiej, +. |
oglądając przez 3 dni prison break a następnie włączając 7 odcinek losta odniosłem wrażenie,że w lost akcja 3x wolniejsza i czasem się nudze go oglądając,choc jak na lost był to dobry odcin!pb>lost
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |