![]() |
Na Dolera na magów i druidów chodzi się knightem bez żadnych itemków oprócz GSa ;)
|
Ciekawy poradnik
Napewno wykorzystam |
całkiem fajny poradnik może ciut za stary mimo to gz;]
|
Każdy chyba zna tą piosenkę w której koleś śpiewa
"Każdy PKer to ***, wbije skille będzie mój" ja nie PKuje od kiedy chciałem się zabawić u ubiłem 9lvl i okazało się że jest nieźle ustawiony i teraz mam hunta :P ogólnie PKować na żywca odradzam. Najpierw dowiedzmy się czegokolwiek o ofierze ale PKowanie jest jednym z obiawów noobostwa :) Ja za PKami nie przepadam :P Kto chce nie próbuje ale moim zdaniem do 50 lvl się wogóle nie opłaca. Chętnie zato pomagam PKowanym :) jeśli zajrzycie na mój profil na tibia.com zobaczycie kilku zabitych ale chce poinformować że to oni PKowali :P |
No bo nie pkuje sie mainem. A pozatym gildi mojego pk chara boi sie pol Eterni a drugie pol kocha te gildie ;) Hail Outlaw Alliance
|
Poradnik świetny. Daję 9/10 tylko dlatego 1 punkt mniej że PKowania nie zawsze popieram :P .
|
Poradnik bardzo ładny miło się go czyta daje 10/10
|
Poradnik dobry :)
Przydałaby się aktualizacja, bo wszystko się zmieniło :( Jeżeli chcesz mogę Ci pomóc. Uwierz mi znam się na rzeczy ;) @FiFi_Newbie "PKowanie jest objawem noobostwa" Nie wiem jak mam to rozumieć, ale ja np. Nie lubie pkowac bo to się źle kończy (patrz avatar :p). Raczej wypatruje ludzkie błędy. Przy insulcie robie ss'a zabijam Main Charem. Ktoś 'sapie' to daje ss'a i po kłopocie ew. pisze do pro. Ostatnio mnie bił za free 43 sorcerer, teraz biorę kumpla do pomocy i zobaczymy jak to się skończy :P PS: Mam RS'a mase fragów zabijam cały czas, a jeszcze nie padłem od nikogo. @Edit: Ja myślę, że teraz być PK Hunterem jest gorzej niż PKować; mieszasz się w kogoś sprawy? Łatwy Hunted osobiście NIE POLECAM! Już nie jeden H-Lvl tak padł. :/ Your Dance~ |
Pk
PKuje sie dobrze na fibuli bo tam zazwyczaj małe lvly chodzą :p .
Dobrze jest jak się ma ze sobą kolegów kTorzy beda pomagac :evul:> Można zapolowac wtedy na grubszego zwierza.................. B). PS mam 17 maga na obsidii |
Pierwsze co nasuwa sie w czytaniu tego poradnika są korzyści jakie możemy czerpać z zabijania innych oczywiście jest to nie lada sztuka zabić niektórych graczy pomijając szczegół że nie których wogule nie można zabić :p . Moim zdaniem super 10/10 ale jest jeszcze jedno ale
trzeba być szybszy niż przeciąg :kon: i oczywiście silny :crusader: a reszta sie jakoś ułoży :p |
Fajny piradnik na ciekawy temat 9/10
|
Poradnik ladny, ale 1 blad:P
Z tym 1 trapem to cos ci nie bryklo bo nei da szie przesunac osoby stojacej na ff :) |
No to wybieram sie pkowac kogos heh ;d
Nice poradnik :D |
Ja pkowalem palkiem na 11lvl ze skilami 41\21 potem spadlem na 9lvl i wbilem rsa 8o bo mi kolega caly czas monki do skilowania stawial :p i mialem tez 9lvl sorca ktorym tez wbilem rsa a potem sam sie zrookowalem 8o :D
|
Dobrze napisany poradnik. 10/10 8o
|
Cytuj:
|
Spoko poradnik naprawde. Myśle ze wielu typkom sie przyda.
Ocena 6/6 Pozdro !!! |
@ Up
Możesz mi powiedzieć po co piszesz w temacie który jest nie odwiedzany od dość dawna i na dodatek przestarzały. Kolejny nabijacz postów chcesz być fajny idź na tibia.org . |
*up
Jak juz chcesz miec do kogos problemy, to na pewno nie do pana 2x up, tylko do Arczi2112, ktory odswierza temat sprzed 2 miechow ;) *topic Poradnik fajny, dam ci 8/10, zeby nie przesadzic ;P |
Bardzo Dobry Poradnik Ale Mam lekkie Zastrzerzenia doniektorych rzeczy tam zawartych Daje 7/10 :( Ale mozesz byc dumny z tego co pokazales :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |