![]() |
Cytuj:
Hmmmm... czy ja napisalem ze ja mam zamiar leciec do niego i go lac? albo zadeklarowalem cos? czytaj uwaznie plax dobra bez klucenia bo temat zamkna... |
Cytuj:
Jestescie po je bani hahaha :D to adres PRODUCENTA keyloga , a ja jestem uzytkownikiem :D wiec mozecie mnie cmoknac w pindolka :P jakis problem , to was tez hackne -.- |
No to przejedziemy sie do producenta.
Cytuj:
|
Ty hamie bez szkoly!!! Ciekawe czy na rl taki kozak jestes? Przdałaby ci sie jedna kapa na pysk to bys wszyskie zhakowane rzeczy oddal -,-.
ZAL |
Cytuj:
Cytuj:
Ty "hamie" a wiesz ze tibia to tylko gra? |
Pffff o pitero wiemy tyle ze ma 15 lat moze producent wiecej nam o nim powie -.- dzwonil ktos na podany numer komorki?
|
Cytuj:
czekam:) |
Cytuj:
Slask i Motor Eooo //Waryszczak U goscia ktory to wydal bylem i jego matka nie byla zadowolona z mojej wizyty,z tego co zobaczylem na jego kompie ma okolo 3k shakowanych kont,mi wpadlo 300 zl od niego bo sie spenial ze sam przyjechalem i sie nie balem jego eful ziomali.Aff.Malolacik powiedzialem ze jak nie odzyskam swojego 100 ek(joke)to mu obije pysk.Czekam na passy |
@2up
zobaczy ze kradziez w tibii sie oplaca i jest "kaso dajne" i na rl'u zacznie;] |
Ooo nie ale z was mam ziejeeeee niesamowita "tibia to moje RZycie" jeaaa pozdro "grzesciu" hahahaha.
przyjedzcie do LUblina Eloo :DDDD hahahah Kozaczki xDDD |
Cholio'oz podaj giegie na priva tylko bez zadnych niespodzianek;D
//Waryszczak |
@up
Podaj nam adres Pitero. |
Może was to zdzwić, ale wystarczy przychylność ze strony władz tego forum i adresik crackera poznają wszyscy zainteresowani/skrzywdzeni. Piterro, udało ci się zabrać komuś chara, ale poza tym jesteś kretynem (otwarcie przynajesz się do zarzutów). Miłego dnia.
|
echh noobki po co wchodzicie na takie strony lub przyjmujecie pliki od nieznajomych osob :> ? to teraz macie :DD hahaah xDD NOOBSSS
Soul to chyba najgorszy noob (najchujowesze eq)[mogl go rooknac] jakiego piterrowi udalo sie shakowac chociaz byly wieksze lvlki ;P ... elo |
hahha najgoretszy temat ostatniego czasu:(
NIE LUBIE JUZ WAS :( :baby: dlaczego mnie nie lubicie ? WHAAAAJ ?! xD |
@up
Poniewaz nie lubimy dzieci Neo i script kiddie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widać na forum kozaczysz a kolega wyżej napisał, że wpadł do Ciebie w rl i mu płaciłeś hauahah żal mi Ciebie ogólnie i tych cieci co stoją po twojej stronie je bie mnie te wasze miasto i tak jest lapsem i nie mam zamiaru w tym temacie nic więcej pisać poza tym, że miałeś koleś chyba trudne dzieciństwo i uwierz mi jeszcze się kiedyś wyjebiesz bo łatwy zarobek sie przeważnie tym kończy pozdro 600 hcwd. |
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |