![]() |
Cytuj:
Sebleg to najbardziej zaufana osoba w tibii, który sprzedaje premmium accounty. Płacisz za niego 200-240k. Dlatego tak drogo bo inaczej by mu się nie opłacało. PACCa dostajesz max do 1 godziny czasu. Kupowałem od niego 5 razy PACC i jestem bardzo zadowolony z transakcji z nim. Koleś sobie dorabia i to w 'legalny' sposób. Co do OwnTibia. Jest to najlepszy keylogger do hackowania w tibii. Nie trzeba przeglądać logów. Jak ludzie odpalają *****? Wystarczy zmienić ikonę, rozmiar pliku i wcisnąć niezły bajer. Uwierzcie mi, że większość się nawet nie spodziewa, że osoba z którą rozmawia może mieć coś wspólnego z tibią, więc jej bardziej ufa ;) /Pozdrawiam |
UP bo widac ze jestes tak tandetnie nadziany/nadety ze nie wiesz ze pacc po max 150K chodzi (90dniowy) 240K to juz przesada i zyski tego ziomka sa 2x wieksze -.- pzodr dla myslacych
|
Cytuj:
|
na nowych servach pacc chodiz po 80k~;p
|
Tak na nowych. Kiedy 10k jest warte 10zł, ale co to teraz się dzieje to jest straszne... tibia traci na wartości! ;P Żeby 10k kosztowało 4zł? ;P
|
A jeżeli chodzi o sam keylogger, to Deleter usuwa go z komputera zarówno w pierwszym jak i drugim wydaniu.
|
Hrhr
Mówicie ,że nikt sie na to nie nabiera??;p Soft Booty http://img59.imageshack.us/img59/6715/lghtt0.jpg ;) Prosze nie spać ,że fake bo i tak mam was(tibia.pl i tibia.org.pl) w ... ;) i nawet sie tym nie przejme . ~~~Yours Eric |
jakis typu chcial mi vipa wcisnac
http://i12.tinypic.com/4haw9cw.jpg usunalem juz to wpizdziet. program znajdziecie tutaj: http://www.rogepost.com/n/0372404361 Cytuj:
|
Ziomek Od Haka 94 Rp Na Furorze Msg Me Priv Bo Chce Cos Od Ciebie Kupic :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nic nie jest idealne. Tak tak, antyvirek nie wykryje może tego OwnTibia ale są innego typu programy. Przezorny zawsze bezpieczny...
|
Wersji Vip nic nie wykrywa ^^
Noobki wasze P-sety naleza do mnie! |
Cytuj:
odpalalem wczoraj jakiegos vipa i wynik skanu wykazal mi obecnosc wirusa. @edit wlasciwie nie wczoraj...dzisiaj o 1 w nocy. zobacz kilka postow wyzej. |
@up
Po tym jak wykrywa robiona jest nowa niewykrywalna wersja w ciagu 1-2 dni. |
Cytuj:
aha, jak ktos ma "nowego niewykrywalnego vipa", to chetnie dam sie zainfekowac, link na pm mozecie slac. ideal jak jasnym chujem strzelil. |
Cytuj:
Opłacało się zapłacić te 20 zł =) ~~Timii~~ |
Cytuj:
zwraca sie? ;> |
Uwaga
Nie wiem co to ale miałem na kompie
Trojan-PSW.Win32.Tibia.ag byłbym wdzięczny jakby ktoś mi mógł powiedzieć co to. Ściągałem tylko filmy .rec nic innego, więc da sie wsadzić coś tam(no chyba że to jakiś żart) Kaspersky mi to wykrył jak skanowałem kompa. Więc radze też przeskanować |
Otwórz to hex edytorem i w search text wpisz owntibia. Jak znajdzie, to wiemy co to za program. Mimo wszystko bym to wywalił.
Hex edytor - xvi32, winhex i wiele innych. W ten sam sposób można wykryć vipa. Dodatkowo wyszedł już owntibia fucker, tkóry można ściągnąć z downlaod.tibia.org.pl. Tak pamiętajcie - my nie mamy supported fansite i hackujemy p-sety. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |