![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratzjas dla wszystkich, wygranych. Jednak mam watpliwosci co do Raul'a. Napewno sam sobie wybral ta kategorie. :p P.S. Niedlugo powstanie grupa "antykorektor". :D |
Cytuj:
|
"Silence is gold. Talk only when you have something to say."
Congratulations to the choosen ones. DDoS |
Userem roku dwazerozerosze¶ć powinien zostać Matek,co wy odpier***? =='
|
Ciekawi mnie czy najlepszy uzytkownik forum (korektor) dostrzega to ze knight jest obecnie najbardziej udupion± profesja w tibii. Jesli dostrzega, to wielki plus dla niego. Jesli nie dostrzega to bede mial watpliwosci czy wygral zasłużenie. Pamietajcie ze to forum o tibii i najlepszy jego uzytkownik powinien sie na niej znać!
|
Cytuj:
Cytuj:
Gratuluje tym, którzy zasłużyli na honory (szkoda, że tak was mało). |
Fajnie
Congratulations Wszystkim Zwycięzcom!!!
Maj nejm is Bont, Dżejms Bont |
Cytuj:
|
haha
Wiem:D
Maj nejm is Bont, Dżejms Bont |
Hmmm
niektorym sie to nalezalo niektorym nie...
|
Lol ;fffff
NieĽle, użytkownik roku 2006 który założył konto w połowie grudnia, i najciekawszy temat - wydarzenia z czego¶tam. Gz enyłej. |
Kiedy będ± rangi? Jak zauważyłem na razie tylko oxi ma rangę..
|
Cytuj:
|
gz Dwim :D
(to ja mc:P) i oczywiscie gz całej reszcie a jak :P a korektor poprostu miał szczę¶cie i jak podejżewam starał się :P |
Nie zeby cos, ale Filthy juz ogladal ten temat i ponabijal sie z moderatorow i adminow tego forum, ze nawet porzadnie nie potraficie kogos zbanowac :>
@skad to wiem? :> Kumpel z rl... |
Co¶ mi się wydaje że nie słusznie Korektora dostał tytuły, kto na niego głosował, koledzy z rl? Bo to nie możliwe żeby w 2 tygodnie nabił tyle postów, wypowiadał się że aż dwie nagrody zebrał. Ja tam uważam że te nagrody powinien dostać kto¶ inny np. Vil albo kto¶ tam.
Gilu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |