Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Official Vision WMV movie (battle 4 Feb) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115566)

Nift 06-02-2007 02:38

vision nie przejmujcie sie tymi gupimi komentarzami wasze akcje zawsze sa zaj***** moze muzyka gorsza ale czego sie nie robi dla zabicia czasu ogladam wojne na furorce od samego poczatku i chyab najwiecej razy to padl magrami hehe :p god luck wygracie ;) bo juz wygraliscie :p

nie czepiac sie ortografi

Rezidew 06-02-2007 09:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1247479)
i open battle wygralo także Vision ; d ale tafiun s*******al hahahahhha n/c posikal sie i exori vis jebnol przypadkiem ; d HAHAHAHA VISION RoX uhaushausahus z wszystkich was sie bede polewal bo kto od paczatku muwil ze to vision wygra tylko ja i jacys nieliczni a teraz co ? wzyscy muwia ze byli od paczatku za vision hahaha pozdro endi xD

Mhm, ja na początku byłem neutralny, no ale jak się dowiedziałem czegoś i Dunikness zaczęło zabijać noobów w miastach (jak ktoś nabił se yellow skulla to bil z sd, sprawdziłem to na moim 7 lv knighcie, zabił ~~) Dlatego foch na dunnikness i byłem za Vision :S

Vision już powinno wygrać, ciekawe co zrobią duski, co do tego "open battle" to mogło być tak, że Gildia vs gildia, a było (tak wyglądało) Gildia (vision) vs jeden gracz. Po kolei ich zabijaliście :P

LaRrYxX 06-02-2007 11:04

muwilem ze teraz kazdy jest za vision bo juz wygrali wojne ; d
oj boze pozdro dla was ale dlaczego na poczatku tyle postuw na forum jak to vision debile nie maja szans a teraz co ? vision zadzi taifun lamer ta ? n/c
tak samo na aldorce em wygrywa i lubicie em a ja wam muwie ze wygra co i tyle

alienrotfl 06-02-2007 11:07

Your IP-address ******** is already downloading a file. You have to wait until it is finished.

Ke plax rehost -.- rapid jest dobry jak dziala i nic wiecej --,,--

@Up. Ortografia sie klania. OmGOmG
dzieci zacznijcie chodzić na lekcje j.Polskiego zamiast wagarowac. Giertych ma troche racji tumany (do tych ktorzy robia okropne bledy)

Lucky_Luke 06-02-2007 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1249423)
muwilem ze teraz kazdy jest za vision bo juz wygrali wojne ; d
oj boze pozdro dla was ale dlaczego na poczatku tyle postuw na forum jak to vision debile nie maja szans a teraz co ? vision zadzi taifun lamer ta ? n/c
tak samo na aldorce em wygrywa i lubicie em a ja wam muwie ze wygra co i tyle

Bez nerwów. Wszyscy juz wiemy ze lizesz najdluzej. Ale badz czlowiekiem daj nowym tez troche polizac. Ustalmy jedna zasade, kazdy moze lizac co chce kogo chce ile chce a najwazniejsze w tym wszystkim ze moze zaczac kiedy chce!

LaRrYxX 06-02-2007 11:24

po jakiego grzyba mam lizac skoro nie gram na furorze ? powiedzmy ze ich znam i mam reca a wy nie i dlatego juz mozecie mnie zaczac wyzywac ; d
mam nowa viste ( niemiecka i nie stety nie stac mnie na "u" zamkniete ) wiec sie nie czepiajcie ze mam bledy w pisowni bo nie da sie tego uniknac xD
a wy sobie lizcie a reca i tak nie posiadziecie :)

Lucky_Luke 06-02-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1249447)
po jakiego grzyba mam lizac skoro nie gram na furorze ? powiedzmy ze ich znam i mam reca a wy nie i dlatego juz mozecie mnie zaczac wyzywac ; d
mam nowa viste ( niemiecka i nie stety nie stac mnie na "u" zamkniete ) wiec sie nie czepiajcie ze mam bledy w pisowni bo nie da sie tego uniknac xD
a wy sobie lizcie a reca i tak nie posiadziecie :)

Z twoim charakterkiem nie dziwota ze latasz po non pvp.

LaRrYxX 06-02-2007 13:14

zrobilem blad ze non pvp a teraz mi sie nie chce grac od nowa na nowym swiecie wiec juz gram na tej harmonijce

Teon_Aldorian 06-02-2007 16:33

MarS na twoim miejscu bym dal normalna Moleste bo to wam troche nie wyszlo albo zrobil bym wlasny kawałek wtedy by byl nawet filmik 10/10

LaRrYxX 06-02-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Teon_Aldorian (Post 1250001)
MarS na twoim miejscu bym dal normalna Moleste bo to wam troche nie wyszlo albo zrobil bym wlasny kawałek wtedy by byl nawet filmik 10/10

ludzie dajcie juz spokuj z ta molesta chlopcy sie starali zeby zrobic fajny kawalek a wy im wyjezdzacie z textem ze plagiat ! co molesta miala takie same slowa jak tutaj ? raczej nie , noi co ze muzyka podobna wazne ze slowa inne a kawalek jest dobry i zawiera wiele prawdy i sie odpierdolcie od niego ; d

Krakers 06-02-2007 18:15

Muza z filmu ni jest najgorsza, ale mogli wybrac kolesi ktorzy by wyrazniej spiewai :p

Adii Getes 06-02-2007 18:49

Próbuje oglądać wszystkie filmiki z furora battle, nie będę jednak sciągał tego bo wydaje mi się podejrzany, daj go Ima~ niech umieści albo umieść na youtube.

LaRrYxX 06-02-2007 18:58

podejrzany w jakim sensie ? ze keylogger ? plik czysciutki jak lza ; P

huggae 06-02-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1250392)
Próbuje oglądać wszystkie filmiki z furora battle, nie będę jednak sciągał tego bo wydaje mi się podejrzany, daj go Ima~ niech umieści albo umieść na youtube.

Wyjdź ? zal.pl

Notepad 06-02-2007 23:08

Film jak najbardziej "fajny" lecz szkoda, że momenty z muzyki nie są dopasowane do filmu a jest na "odwal sie" : (

Pozdrawiam
Sowa.

filobossek2 07-02-2007 11:09

Film fajny, ale za ten "Wrocławski prymityw" powinieneś tu w mordę dostać, bo jakby się zebrał do kupy to Vision rządziła by na rookgaardzie ;)

zDolny Śląśk - Wrocław - Rulez

alienrotfl 07-02-2007 12:29

hlap

REHOST PROSZE REHOST

File Not Found

LaRrYxX 07-02-2007 13:37

skorzystaj z przekierowania albo zamiast tych gwiadek napisz .w.m.v. ( ebz tych 2 kropek w sroku >.< ;d

Ptak~ 07-02-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1248460)
Stracona to jest twoja intelignecja....człowieku po pierwsze FUROTA TO JEST PVP!!Wiesz co to jest czy mam ci wyjaśnić?Po drugie...nie wmówisz mi ,że każdy polak uważa ,żę jest the best bo według badań polacy mają straszne kompleksy (wiem jak to brzmi ;P).Furora nie jest stracona.... Valoria jest jedynym serwerem który można uważać za stracony.Na Furorze walczą 2 gildie i z tego tylko powodu ten serwer jest stracony??

"Miszczu", mialem na mysli to, ze na furorze graja tacy kretyni jak na n pvp ;)
a wogole to fajny masz nick, napewno oddaje Twoje umiejetnosci grania w Tibie/pisania po naszemu/jazdy na hulajnodze.

Kasztaniaczek 07-02-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1252163)
"Miszczu", mialem na mysli to, ze na furorze graja tacy kretyni jak na n pvp ;)
a wogole to fajny masz nick, napewno oddaje Twoje umiejetnosci grania w Tibie/pisania po naszemu/jazdy na hulajnodze.

Niom, za to twoj jest jeszcze lepszy...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02.