![]() |
vision nie przejmujcie sie tymi gupimi komentarzami wasze akcje zawsze sa zaj***** moze muzyka gorsza ale czego sie nie robi dla zabicia czasu ogladam wojne na furorce od samego poczatku i chyab najwiecej razy to padl magrami hehe :p god luck wygracie ;) bo juz wygraliscie :p
nie czepiac sie ortografi |
Cytuj:
Vision już powinno wygrać, ciekawe co zrobią duski, co do tego "open battle" to mogło być tak, że Gildia vs gildia, a było (tak wyglądało) Gildia (vision) vs jeden gracz. Po kolei ich zabijaliście :P |
muwilem ze teraz kazdy jest za vision bo juz wygrali wojne ; d
oj boze pozdro dla was ale dlaczego na poczatku tyle postuw na forum jak to vision debile nie maja szans a teraz co ? vision zadzi taifun lamer ta ? n/c tak samo na aldorce em wygrywa i lubicie em a ja wam muwie ze wygra co i tyle |
Your IP-address ******** is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Ke plax rehost -.- rapid jest dobry jak dziala i nic wiecej --,,-- @Up. Ortografia sie klania. OmGOmG dzieci zacznijcie chodzić na lekcje j.Polskiego zamiast wagarowac. Giertych ma troche racji tumany (do tych ktorzy robia okropne bledy) |
Cytuj:
|
po jakiego grzyba mam lizac skoro nie gram na furorze ? powiedzmy ze ich znam i mam reca a wy nie i dlatego juz mozecie mnie zaczac wyzywac ; d
mam nowa viste ( niemiecka i nie stety nie stac mnie na "u" zamkniete ) wiec sie nie czepiajcie ze mam bledy w pisowni bo nie da sie tego uniknac xD a wy sobie lizcie a reca i tak nie posiadziecie :) |
Cytuj:
|
zrobilem blad ze non pvp a teraz mi sie nie chce grac od nowa na nowym swiecie wiec juz gram na tej harmonijce
|
MarS na twoim miejscu bym dal normalna Moleste bo to wam troche nie wyszlo albo zrobil bym wlasny kawałek wtedy by byl nawet filmik 10/10
|
Cytuj:
|
Muza z filmu ni jest najgorsza, ale mogli wybrac kolesi ktorzy by wyrazniej spiewai :p
|
Próbuje oglądać wszystkie filmiki z furora battle, nie będę jednak sciągał tego bo wydaje mi się podejrzany, daj go Ima~ niech umieści albo umieść na youtube.
|
podejrzany w jakim sensie ? ze keylogger ? plik czysciutki jak lza ; P
|
Cytuj:
|
Film jak najbardziej "fajny" lecz szkoda, że momenty z muzyki nie są dopasowane do filmu a jest na "odwal sie" : (
Pozdrawiam Sowa. |
Film fajny, ale za ten "Wrocławski prymityw" powinieneś tu w mordę dostać, bo jakby się zebrał do kupy to Vision rządziła by na rookgaardzie ;)
zDolny Śląśk - Wrocław - Rulez |
hlap
REHOST PROSZE REHOST
File Not Found |
skorzystaj z przekierowania albo zamiast tych gwiadek napisz .w.m.v. ( ebz tych 2 kropek w sroku >.< ;d
|
Cytuj:
a wogole to fajny masz nick, napewno oddaje Twoje umiejetnosci grania w Tibie/pisania po naszemu/jazdy na hulajnodze. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |