Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Walentynki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115812)

Bastash 07-02-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ninifri (Post 1252105)
Walentynki sa jak ciosy knighta z broni - zalosne.

Mam dejavu? :|

>topic
Nie lubuje się w tych wymyślonych świętach. Halloween jeszcze całkiem całkiem bo zwykle wesoło jest ale rzeczy typu Walentynki odstawiam daleko na bok.

Shubik 07-02-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1252362)
Mam dejavu? :|

>topic
Nie lubuje się w tych wymyślonych świętach. Halloween jeszcze całkiem całkiem bo zwykle wesoło jest ale rzeczy typu Walentynki odstawiam daleko na bok.

W walentyniki jest za bardzo czerwono... :/ A i te zalosna "poczta walentynkowa" w szkołach-.- omg

kamosblue 07-02-2007 19:21

W cale nie taka zalosna, mozna pobawic sie w pedalka i porozsylac kartki kumplom.

Shanhaevel 07-02-2007 19:41

@Kamos
Wyluzuj, zią, nie jesteś w domu. :P Różowe zabaweczki zostaw w domu, ok?

@Shubik
Tru...

Mad-Sin 07-02-2007 22:56

Głupie amerykańskie święto.

Z nazwą byłoby dobrze, gdyby św. Walenty naprawdę był patronem zakochanych ;)

Nosferatu 07-02-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad-Sin (Post 1253492)
Z nazwą byłoby dobrze, gdyby św. Walenty naprawdę był patronem zakochanych ;)

wszak chory umyslowo i zakochany to prawie to samo xD

Mad-Sin 07-02-2007 23:03

No w sumie... ale zakochany ma lepsze samopoczucie i bardzo ciekawe życie :D

Kenixia 07-02-2007 23:39

najmilsze na walentynki...

hm... wsiem!
Chlopacy wiecie co romantycznego zrobcie dziewczyną na walentynki?

kupcie im czteropak tik taków z serduszkiem na komórke xD

Celoz 08-02-2007 00:26

Dla mnie ten dzień będzie tragedią bo ostatnio czarna mamba się do mnie zaleca ;'<

janek@ 08-02-2007 00:41

@up
A jaki zaklad pogrzebowy chcesz?

Wyluzujcie. Zawsze widze na tym forum "A tamto be", "A tamto shit".
Trzeba przynajmniej raz w roku przyleciec z Angli by moc zobaczyc swoja zonke.
To jest ten dzien gdy niesmialy chlop/kobitka moga wyslac liscik do x osoby.
Jest to okazja, w ktorej nikt sie nie nasmiewa z uczuc (hail niepowazni).
Jednym slowem: to jest okazja.

Co bym dal dziewczynie? Napisal wierszyk :D.

P.S.
Anty-amerykanie ;]

Straznik Monopolowego 08-02-2007 00:56

Oh...
Samotni uzytkownicy tibia.pl znalezli temat do wyzycia sie?

Koronowany rycek 08-02-2007 01:20

@Urazona prawa reka
Ja prawa nic nie robie(oprócz jedzenia, podcierania sie papierem toaletowym 3 warstowym. Wole lewa reke, jestem mankutem i co noc nabijam lvle moją lewicą (moze temu lewica w parlamencie jest tak slaba?)

Wracajac do topic'u
Walentynki to naprawde dobra rzecz. Nie jestem singlem dla mnie dziewczyna to zabarwienie paradoxu z przyjemnoscia.(Ilez mozna przebywac czasu z qmplami jeszcze stane sie gejem co gorsza BEE!)

A wiec moi drodzy walentynki moze i smierdza i sa nie wymytym swietem ale mnie sie podobajOM

Onori 08-02-2007 09:32

Cytuj:

Walentynki to naprawde dobra rzecz. Nie jestem singlem dla mnie dziewczyna to zabarwienie paradoxu z przyjemnoscia.(Ilez mozna przebywac czasu z qmplami jeszcze stane sie gejem co gorsza BEE!)
Pojęcie miłości to ty masz bogate, "zabarwienie", od tak jak się znudze kumplami to, pobawie się moją dziewczyną -.-. Inteligencja na wysoki poziomie nie ma co:) (jeśli będziesz chciał mi podziękować za, zachwalanie Twoich zalet polecam odwiedzić najpierw tą strone: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia)

Cytuj:

Wyluzujcie. Zawsze widze na tym forum "A tamto be", "A tamto shit".
Może dlatego, że wszystko takie jest?

Cytuj:

Trzeba przynajmniej raz w roku przyleciec z Angli by moc zobaczyc swoja zonke.
O tym już pisałem wcześniej, jeśli ktoś czeka cały rok, aby z kimś się spotkać obdarować jakimś prezentem, to serdecznie gratuluje.

Max121 08-02-2007 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1253728)
Oh...
Samotni uzytkownicy tibia.pl znalezli temat do wyzycia sie?

Co to to nie... Wypraszam sobie ! Mam dziewczynę i to niebrzydką :P Po prostu uważam, że to całe różowe kur***** najlepiej by było spalić...

Yoh Asakura 08-02-2007 12:11

Na szczęście moja nowa miłość w postaci PESa 6 nie wymaga ode mnie żadnych podarków, więc nie przejmuje się tym świętem.

Jochny 08-02-2007 14:38

Walentynki to szit!
Pamiętam co było w „Haloween” godz 21.00 jacyś k***a kolędnicy non stop przyłazili z torbami i kazali tam ładować cukierki -.- 22.00 to samo. Skończyło się na tym że na drzwi nakleiłem karteczkę o następującej treści: „żebracy w maskach i inne bydlaki, PIEPRZCIE SIĘ I WY*******AĆ!!!”

Top:

Walentynki spędzę w chacie dobijając klawiaturę w halo lub wymieniając kartę grafy :>

Koronowany rycek 08-02-2007 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Onori (Post 1253935)
Pojęcie miłości to ty masz bogate, "zabarwienie", od tak jak się znudze kumplami to, pobawie się moją dziewczyną -.-. Inteligencja na wysoki poziomie nie ma co:) (jeśli będziesz chciał mi podziękować za, zachwalanie Twoich zalet polecam odwiedzić najpierw tą strone: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia)

Może dlatego, że wszystko takie jest?

O tym już pisałem wcześniej, jeśli ktoś czeka cały rok, aby z kimś się spotkać obdarować jakimś prezentem, to serdecznie gratuluje.

Jezeli sadzisz ze sie dowartosciowales poprzez twoje nie celne riposty to jestes w błedzie ;*

spider-bialystok 08-02-2007 15:05

Nie lubie tego zwyczaju, bo przez to wiekszosc ludzi uwaza, ze ten dzien jest lepszy od innych na okazywanie uczuc itd. Bullshit. Dzien jak kazdy inny, ale wmowiono ludzim, ze w ten dzien musza kupic kwiatki, czekoladki i takie tam dla swojej partnerki/partnera bo inaczej nie wypada.
Ale maja tez swoja dobra strone - w ten dzien wiele dziewczyn i kobiet bez partnera bedzie smutnych, a wiec beda bardziej otwarte na poznawanie nowych mezczyzn ;] Wiec nie siedziec w domu panowie tylko jazda na miasto ;)

Dr.Unknown 08-02-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Max121 (Post 1253963)
Co to to nie... Wypraszam sobie ! Mam dziewczynę i to niebrzydką :P Po prostu uważam, że to całe różowe kur***** najlepiej by było spalić...

Ta, chyba tą z avataru.

Glamri 08-02-2007 16:37

Ja osobiście walentynek nie lubię i ich nie obchodzę. Mówić "kocham Cię" powinno się codziennie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00.