![]() |
Cytuj:
>topic Nie lubuje się w tych wymyślonych świętach. Halloween jeszcze całkiem całkiem bo zwykle wesoło jest ale rzeczy typu Walentynki odstawiam daleko na bok. |
Cytuj:
|
W cale nie taka zalosna, mozna pobawic sie w pedalka i porozsylac kartki kumplom.
|
@Kamos
Wyluzuj, zią, nie jesteś w domu. :P Różowe zabaweczki zostaw w domu, ok? @Shubik Tru... |
Głupie amerykańskie święto.
Z nazwą byłoby dobrze, gdyby św. Walenty naprawdę był patronem zakochanych ;) |
Cytuj:
|
No w sumie... ale zakochany ma lepsze samopoczucie i bardzo ciekawe życie :D
|
najmilsze na walentynki...
hm... wsiem! Chlopacy wiecie co romantycznego zrobcie dziewczyną na walentynki? kupcie im czteropak tik taków z serduszkiem na komórke xD |
Dla mnie ten dzień będzie tragedią bo ostatnio czarna mamba się do mnie zaleca ;'<
|
@up
A jaki zaklad pogrzebowy chcesz? Wyluzujcie. Zawsze widze na tym forum "A tamto be", "A tamto shit". Trzeba przynajmniej raz w roku przyleciec z Angli by moc zobaczyc swoja zonke. To jest ten dzien gdy niesmialy chlop/kobitka moga wyslac liscik do x osoby. Jest to okazja, w ktorej nikt sie nie nasmiewa z uczuc (hail niepowazni). Jednym slowem: to jest okazja. Co bym dal dziewczynie? Napisal wierszyk :D. P.S. Anty-amerykanie ;] |
Oh...
Samotni uzytkownicy tibia.pl znalezli temat do wyzycia sie? |
@Urazona prawa reka
Ja prawa nic nie robie(oprócz jedzenia, podcierania sie papierem toaletowym 3 warstowym. Wole lewa reke, jestem mankutem i co noc nabijam lvle moją lewicą (moze temu lewica w parlamencie jest tak slaba?) Wracajac do topic'u Walentynki to naprawde dobra rzecz. Nie jestem singlem dla mnie dziewczyna to zabarwienie paradoxu z przyjemnoscia.(Ilez mozna przebywac czasu z qmplami jeszcze stane sie gejem co gorsza BEE!) A wiec moi drodzy walentynki moze i smierdza i sa nie wymytym swietem ale mnie sie podobajOM |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na szczęście moja nowa miłość w postaci PESa 6 nie wymaga ode mnie żadnych podarków, więc nie przejmuje się tym świętem.
|
Walentynki to szit!
Pamiętam co było w „Haloween” godz 21.00 jacyś k***a kolędnicy non stop przyłazili z torbami i kazali tam ładować cukierki -.- 22.00 to samo. Skończyło się na tym że na drzwi nakleiłem karteczkę o następującej treści: „żebracy w maskach i inne bydlaki, PIEPRZCIE SIĘ I WY*******AĆ!!!” Top: Walentynki spędzę w chacie dobijając klawiaturę w halo lub wymieniając kartę grafy :> |
Cytuj:
Jezeli sadzisz ze sie dowartosciowales poprzez twoje nie celne riposty to jestes w błedzie ;* |
Nie lubie tego zwyczaju, bo przez to wiekszosc ludzi uwaza, ze ten dzien jest lepszy od innych na okazywanie uczuc itd. Bullshit. Dzien jak kazdy inny, ale wmowiono ludzim, ze w ten dzien musza kupic kwiatki, czekoladki i takie tam dla swojej partnerki/partnera bo inaczej nie wypada.
Ale maja tez swoja dobra strone - w ten dzien wiele dziewczyn i kobiet bez partnera bedzie smutnych, a wiec beda bardziej otwarte na poznawanie nowych mezczyzn ;] Wiec nie siedziec w domu panowie tylko jazda na miasto ;) |
Cytuj:
|
Ja osobiście walentynek nie lubię i ich nie obchodzę. Mówić "kocham Cię" powinno się codziennie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |