![]() |
No lepsze niż 1 part. Fabuła się rozkręca i tak ma być. :p
|
9/10 nawet nawet calkiem calkiem xD
|
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Wrescie mnie DracoR dal do fake ^^ dobra ;p niestety duzo bledow ortograficznych :P np. puapki ? o0 zjadles duzo liter dzis :P ogolna ocena: 8/10 B) |
Jak dla mnie lepsza te częśc niż poprzednia ;] Ale dużo czytania i mało akcji ;( (Wiem dopiero się rozkręca;P )
|
No, juz cos sie tam rozkreca powoli.
|
Pomału sie rozkręca, ale bardzo pomału.
Szkoda że żadnej akcji tylko gadka. I gdy walisz tyle napisów staraj sie je ułożyć tak by czytając je z góry do dołu, czytało się je w poprawnej kolejności. I to światło od Shreka tandetne :/ 5.5/10 |
Coraz lepiej
Nooo to się postarałeś 7/10 ale będzie 10/10 jeśli fabuła rozkręci się na maxa :cup: a te efekty na tych bramach od glavesa to na GIMPIE ?
Jeśli tak to ocena spada 6/10 (żart bo nie lubie gimpa wole PS'a :evul: ) Ekhem... Moge wystąpic w fake? Nick Tomak Bek ,a jak powiesz że będzie ok to dam outfita. OK? @down: A czy wystąpie w fake'u ??? @Drakon: Czy to do mnie??? Jakby co to PhotoShop ma skrót PS! A i ja dobrze się w PS'ie posługuje! |
@t2022
Efekt to Blask zewnetrzny w PS'ie ^^ @Glaves Skąpo troszku -,- @top Next powinien byćw czwartek, albo piątek :P @Drakon Hmm... Co mam poradzić, że tak mi wychodzi? ^^ Mam czas to robie tak jak mam zaplanowane. Czasami wyjdzie gorsze, a czasami lepsze. Co do efektu to to jest mój pierwszy, ale całkiem, całkiem... |
@2x up
wiesz są nowocześniejsze programu od gimpa... np Photoshop którego (nie wiem czego) 60% ludzi nie potrafi opanować :P @topic mhmmmm efekt ci tak średnio wyszedł :P no zobaczymy co dalej xD Lepiej dawaj żadziej ale lepsze... |
Po przeczytaniu 400 obrazkow "turnieju wymiarow" Shrek mi sie przejadl.
Dlaczego oni uwierzyli w to co mowi waz? Nie bylo zadnego wprowadzenia, ze weze sa madre, umieja mowic i zaklinac ludzi. Czemu na jednym obrazku wystepuja najwyzej 2 gatunki drzewa? Konie jako potwory 64x64 powinny miec nicki w prawym dolnym rogu, a z tym jest roznie. Niektore postacie nie maja nickow. |
@UP:
Bez jaj z tymi nikami koniów -,- I to że niektórzy nie mają ników nie jest błędem... To fake story, ci bezników nie sąbezimienni tylko nieważni, omg |
Widze, że znowu o Shrek'u. Troche zadużo według mnie. Niby ciągle o czymś innym, ale jednak są te same postacie. Następnym razem zrób coś zupełnie z innej beczki. Właśnie dlatego masz ocene negatywną od "rozpuszczonego bachora".
PS. Nie za to o czym myślisz masz tą ocene. W moim poście nie było żadnych podtekstów. @Down Troche mnie ten fake nudzi. Szczerze mówie. Wykonanie też mi się coraz mniej podoba. Ta część jest dla mnie tak jak pierwsza - niemalże obojętna. |
@Lolny
Wiem, że nei chodzi oto co powiedziałem tylko oto, że znowu "odgrzewane kotlety". No, ale cóż zacząłem, więc musze skończyć. Może się coś spodoba (chociaż jeden odcinek :P) @seksowana druidka Uczepiłaś się tego... Nie każdy musi mieć nick. Ci bez nicków tylko z hp to są po prostu osoby mało ważne. Tych ważniejszych, których bohaterowie nicków nie znają daję "???". |
ładne,ładne podoba mi się(9/10)
|
ładne oby tak dalej
8o 8o |
Rób dalej, robi sie ciekawe.
Co zrobisz jak skończysz tą cześć trylogi? Zrobisz następną część czy nową trylogie? |
A co dalej ?! No dobra widziałem tam kilka błędów (Literówek :P)
Mudahsudhau przestraszyli się mnie i uciekli Xd |
Jak oni sie mogli Sezu przestraszyć? Przecieto taki cienias...
Mącisz stary, powoli przestaje rozumieć co tu sie dzieje. @down Ciągle wstępy... Mowiłem ci weź sobie siądź dokładnie zaplanuj, a jak ci wyjdzie za długi wstęp to siądź drugi raz i pomyśl co zrobić żeby był krótszy... |
@Drakon
Ja mącę? To są takie wstępy... Od 5 wszystko będzie szło tak jak musi ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |