![]() |
Ghost, blokersie, Ty to każdego z równowagi wyprowadzisz =/ Nawet duskusji na poziomie nie potrafisz prowadzić.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Don't feed the troll!
|
Cytuj:
tak swoja droga to ciekawe jakiej on muzyki slucha skoro metal i hh sie nie podobaja... |
>up
Oprócz Metalu i HH istnieje jeszcze wiele gatunków muzyki. Btw. proponuję zamknąć temat bo już zaczyna się pyskówka. |
Burn! hahah
|
Nawet w tak prostym temacie da sie poklucic ; o
|
Mam bzika na punkcie gitar, w domu mam pięć, a swoich trzy. Dwie elektryczne (presto lang i defil kosmos) i starego klasyka z 71 roku. Pozdrawiam.
PS. Zbieram też przyrodzenia moich wrogów. EDIT: Jeszcze się zamierzam na gitarę w kształcie karabinu :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
2. akapit: nie ryzykuj z takmi wypowiedziami bo zostaniesz zbluzgany, a pozatym to spoko kolo jestes: ] |
Hahahaha Ostrooo xD
Slucham Tecno, trance, house moge wiedziec jaka mi ksywke przypasujesz? xD zeby nie bylo off topica xD Lubie zbierac piosenki, na winampie mam okolo 10k piosenek [m.in. sety po 40+ min, jeden set nawet 360 min;p] i zeby nie bylo to nie jest tylko techno, trance i house ale takze inne rodzaje, lubie czasem posluchac hh, metalu, reagge czy jakos tak sie pisze:p. Zalezy od nastroju ;> |
Ja mam bzika na punkcie edycji kol. gier ( większość gier mam tylko w wersji kolekcjonerskiej), South Parku oraz czekoladowych płatków śniadaniowych Choco-Moons.
|
Cytuj:
I too :D lul macie te 10 znaków -.- |
wlasne książki
screeny z tibi ustniki do alkomatu |
Bzik na punkcie siłki, nie koniecznie na punkcie własnej budowy, po prostu jest to dla mnie lekarstwem na prawie wszystko.
Właściwie nic nie kolekcjonuję.. |
Ja mam bzika na punkcie motocyklów.
|
Bzik na punkcie modeli 1:18 diecast (samochodów)
Cytuj:
|
bzik na punkcie dziewczyn i zbierania wszelkiej maści biletów ;D
i jeszcze stare samochody <3 |
Ja mam bzika na punkcie reportowania archeologow!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |