Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Mark of chaos (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=116680)

.Matrik. 11-02-2007 19:54

Nurgel? I ty mówisz, że znasz się na młotku? Obrażasz ten świat, ot co. Won.

I jestem za stworzeniem grupy RPG. Znam jeszcze paru kolesi za.

ElNoob 11-02-2007 20:26

@up
lol nawet nie probojcie bo i tak wam to nie wyjdzie:D
A co brak kasy ci doskwiera ze rpg chcesz zrobic?

.Matrik. 11-02-2007 21:07

Człowieku, jesteś największym idiotą jakiego znam (bez obrazy). Umiesz czytać ze zrozumieniem? To chyba w podstawówce, co dochodzi o istotnych brakach w edukacji. Nam chodzi o GRUPĘ (G! R! U! P! Ę!) RPG, tak jak np. Metal Militia... Rozumiesz? (Przynajmniej ja tak to interpretuję). A co do tworzenia autorskiego systemu, to dlaczego ma się nie udać? Ja mam już część własnego stworzoną i nie widzę problemów...

Idiota -.-"

Virusmaxi 11-02-2007 21:34

@Elnoob

Twój nick podkreśla twoją głupotę. Z tobą nieda się dogadać. Robisz sobie wszystkich z forum za wrogów. Won i nie wracaj.

PS. Fake do dupy :P Tło troszku fajne ale tak to do dupy.

Oerta 11-02-2007 21:41

sorry za offtopa,ale muszę wszystkich oświecić którzy chcą ową grupę stworzyć:

Kiedyś próbowałem i nic z tego nie wyszło,więc nie radze próbować...

Doktór Lewatywa 12-02-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ElNoob (Post 1261724)
A khorn ma magow o ile mi wiadomo :)

To miała byc ironia? Pozdro... Coś ci nie wyszło... Wyjdź plx.

mati8dwa 12-02-2007 19:04

@Up
Ma jednego bohatera:
http://uk.games-workshop.com/hordeso...re-gallery/16/
Nie wiem może go zobaczył i pomyślał, że jest to zwykła jednostka8o .

LolnY 13-02-2007 20:16

Nie najlepsze (napewno), ale też nienajgorsze. Poczekamy, zobaczymy. Może coś z tego będzie.

Elor Vener 29-12-2007 16:33

Eh.... po pierwsze.Tam był kapłan Sigmara...Wiesz jak wygląda ? Najwyraźniej NIGDY nie miałeś styczności z Warhammerem.... kapłan Sigmara był łysy,nosił czerwone szaty,napierśnik i młot bojowy.Pozatym, ci żołnierze...Nie wyglądają jak Armia Imperium. Armia Imerpium (tutaj widze piechurów ) ... powinna :
a) nosić dwu-kolorowe stroje zazwyczaj: biało-niebieski lub biało-czerwone
b) MUSZĄ mieć... halabardy, co najważniejsze RUSZNICE i miecze przy boku.

Owy " mistrz miecza" ,a raczej winnien być kapłan Sigmara... powinien krzyknąć "SONS OF SIGMAR ! FOR THE EMPIRE !" i wtedy ruszyć do boju...:o Ci kolesie to WOJOWNICY CHAOSU a nie Chaos....X( (BARDZO mało wiesz o świecie Warhammer'a ) .... Co do WOJOWNIKÓW CHAOSU winni oni... Być wysi od żołnierzy Imperium .. coś koło 2 metrów... napakowani... czarne hełmy z dwoma,jednym rogiem lub z ćwiekami... Zamiast tyh scyzoryków, winny być ogromne topory, morgenstreny,korbacze i miecze dwuręczne...X( I to jeszcze zależy jakiemu Bóstwu Chaosu słyżą... Demon ! Zupełnie go nie widać... To też zależy jakiemu bóstwu Chaosu służy demon ( wtedy innaczej wygląda...)

Fake jest żałosny....Wiesz czemu? Zabrałeś sie do roboty , NIE WIEDZĄC NIC o świecie Warhammera.... Pomysł dobry,ale ty go spaliłeś jak niepotrzebną kartke papieru....

Amen

P.S
Znam się na uniwersum Warhammera...

Wojownik Chaosu

http://markofchaos.com/images/units/...ed_warrior.jpg

Żołnierze Imperium
http://markofchaos.com/images/units/...ed_warrior.jpg
http://uk.games-workshop.com/empire/...n-regiment.jpg

em0_-.- 29-12-2007 17:06

@Up Archeolog! Nie mam przeciwko nim nic, a nic ale jak już nie robi tego fake'a to po huja ten komentarz?...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 1260592)
Po co mieszasz języki? Albo dajesz polskie albo angielskie dialogi...

Mam nadzieję, że u mnie tego nie powiesz jak żołnierze Osi będą mówić po Niemiecku, a Amerykanie po angielsku ? :<

@down
ty też patrz...jemu mówisz, że archeologuje a ty to co robisz pisząc tu posta który wogóle nie ma sensu dla tego fake...nie zawiera ani occeny, ani nie wyłożyłeś wad fake'a....więc wyp***dalaj archeologu.

Chocapic 29-12-2007 17:08

Archeologowie.
Ten temat był założony w lutym i od dawana nie był kontynuowany. Patrzcie na daty ;/.

Koper of Drawno 29-12-2007 17:19

A wiesz, że właśnie sam zostałeś Archeologiem?

.Matrik. 29-12-2007 18:27

@Elor

Fake jest kiczem, ale Twoja odpowiedź śmierdzi ;/

Cytuj:

Eh.... po pierwsze.Tam był kapłan Sigmara...
Tam był "the great sword master". Skąd wiesz, że kapłan Sigmara?

Cytuj:

Wiesz jak wygląda ? Najwyraźniej NIGDY nie miałeś styczności z Warhammerem.... kapłan Sigmara był łysy,nosił czerwone szaty,napierśnik i młot bojowy.
Czyli był jeden? I Twoim zdaniem każdy z nich musiał być łysy i ubierać się tak samo? Akurat to, co opisałeś to raczej jakiś "warpriest" czy inne cuś, bo kapłani są w WH przedstawiani jako panowie w szatach z małymi młotkami na szyjach, czy innymi relikwiami. Najwyraźniej NIGDY nie miałeś styczności z książkowym Warhammerem...

Cytuj:

Pozatym, ci żołnierze...Nie wyglądają jak Armia Imperium. Armia Imerpium (tutaj widze piechurów ) ... powinna :
a) nosić dwu-kolorowe stroje zazwyczaj: biało-niebieski lub biało-czerwone
b) MUSZĄ mieć... halabardy, co najważniejsze RUSZNICE i miecze przy boku.
Każdy żołnierz musi mieć rusznicę? Człeniu, wiesz ile to kosztowało w WH? Akurat to co tam ten bonzo przedstawił, to nie wygląda jak jakakolwiek armia, ale Twój opis też cudem nie jest. Kolory mundurów zależą od prowincji, a nie, że są 2 wersje kolorystyczne.

Cytuj:

Owy " mistrz miecza" ,a raczej winnien być kapłan Sigmara... powinien krzyknąć "SONS OF SIGMAR ! FOR THE EMPIRE !" i wtedy ruszyć do boju...
Acha, gdyby był to Warhammer anglojęzyczny ; ) Zresztą istnieje wiele różnych okrzyków bojowych i dla mnie mógłby wrzasnąć równie dobrze "For the Sigmar!", albo nawet "For the horde!".

Cytuj:

Co do WOJOWNIKÓW CHAOSU winni oni... Być wysi od żołnierzy Imperium .. coś koło 2 metrów...
Bo odżywki zajebiste mieli. Nie każdy wojownik Chaosu uległ pięciu mutacjom, nie każdy ma 8 metrów wzrostu, to są w większości zwykli ludzie, tyle że pod władzą Niszczycielskich Potęg. Co z tego, że napakowani. I Ciekawe jak miał oddać ten wzrost - zastępując ich cyklopami?

Cytuj:

napakowani... czarne hełmy z dwoma,jednym rogiem lub z ćwiekami...
Oczywiście. Bo każdy wyznawca Chaosu jest jego wojownikiem, pomińmy grabieżców, okeeej? Ty opisujesz Zbroję Chaosu. I ciekawe jak miałby przedstawić te wszystkie szczegóły w fake'u.

Cytuj:

Zamiast tyh scyzoryków, winny być ogromne topory, morgenstreny,korbacze i miecze dwuręczne...
Za miecze jednoręczne Khorn wysyła swych wojowników na randkę ze Slaaneshem, tak? Ech...

Cytuj:

Fake jest żałosny....Wiesz czemu? Zabrałeś sie do roboty , NIE WIEDZĄC NIC o świecie Warhammera....
Coś tam jednak wie.

Cytuj:

Pomysł dobry,
Pomysł zły, bo na podstawie gry. Jakby był to jego świat...

Cytuj:

ale ty go spaliłeś jak niepotrzebną kartke papieru....
Niepotrzebną kartkę papieru odłóż na później, kiedyś się przyda. Albo oddaj do recyklingu...

Cytuj:

Znam się na uniwersum Warhammera...
A ja na afrykańskich surykatkach i pieczeniu kołaczy.

Cytuj:

Wojownik Chaosu

LINK

Żołnierze Imperium

LINK
LINK
IMO to ty tylko się wzorujesz na WFB, a jeśli chodzi o szczegóły, to WFRP prezentuje znacznie większą wartość...

Elor Vener 31-12-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 1814678)
@Elor

Fake jest kiczem, ale Twoja odpowiedź śmierdzi ;/

Tam był "the great sword master". Skąd wiesz, że kapłan Sigmara?

Czyli był jeden? I Twoim zdaniem każdy z nich musiał być łysy i ubierać się tak samo? Akurat to, co opisałeś to raczej jakiś "warpriest" czy inne cuś, bo kapłani są w WH przedstawiani jako panowie w szatach z małymi młotkami na szyjach, czy innymi relikwiami. Najwyraźniej NIGDY nie miałeś styczności z książkowym Warhammerem...

Każdy żołnierz musi mieć rusznicę? Człeniu, wiesz ile to kosztowało w WH? Akurat to co tam ten bonzo przedstawił, to nie wygląda jak jakakolwiek armia, ale Twój opis też cudem nie jest. Kolory mundurów zależą od prowincji, a nie, że są 2 wersje kolorystyczne.

Acha, gdyby był to Warhammer anglojęzyczny ; ) Zresztą istnieje wiele różnych okrzyków bojowych i dla mnie mógłby wrzasnąć równie dobrze "For the Sigmar!", albo nawet "For the horde!".

Bo odżywki zajebiste mieli. Nie każdy wojownik Chaosu uległ pięciu mutacjom, nie każdy ma 8 metrów wzrostu, to są w większości zwykli ludzie, tyle że pod władzą Niszczycielskich Potęg. Co z tego, że napakowani. I Ciekawe jak miał oddać ten wzrost - zastępując ich cyklopami?

Oczywiście. Bo każdy wyznawca Chaosu jest jego wojownikiem, pomińmy grabieżców, okeeej? Ty opisujesz Zbroję Chaosu. I ciekawe jak miałby przedstawić te wszystkie szczegóły w fake'u.

Za miecze jednoręczne Khorn wysyła swych wojowników na randkę ze Slaaneshem, tak? Ech...

Coś tam jednak wie.

Pomysł zły, bo na podstawie gry. Jakby był to jego świat...

Niepotrzebną kartkę papieru odłóż na później, kiedyś się przyda. Albo oddaj do recyklingu...

A ja na afrykańskich surykatkach i pieczeniu kołaczy.

IMO to ty tylko się wzorujesz na WFB, a jeśli chodzi o szczegóły, to WFRP prezentuje znacznie większą wartość...

Dobra.... Z tym kapłanem mnie powaliłeś... Jakbyś wiedział, jest kilka zakonów kośioła Sigmara... Nie wszyscy to chłopaczki, w szatach i młoteczkami zawieszonymi na szyji..... Jest kilka zakonów.Ale po co , tłumaczyc komuś takiemu jak ty ? To jest setrotypowy kapłan Sigmara.

Dokładnie wiem... To załeżało od landu i jego majętności.... Middenland,Reikland i Talabekland mogły wystawić regiment muszkieterów.. Wiem ,więcej niż ci się wyjdaje... Dla porównania: Averland... raczej biednawy land... Może wystawi halabardników ?

Jasne...mógłby.Ale wkońcu to żołnierz Imperium. I wierzy w Sigmara... I raczej walczy w imię swego boga-imperatora...

Ahaaa <zmartwiona mina> .... czyli uważasz , że wojownicy Chaosu to pierwsze lepsze dupki ,w zbroji... Mylisz się.Oni są wybierani.... Są elitą. Wybierani za swą żądze mordu i oddaniu Chaosowi....Raczej muszą być przypakowani...Wiesz, zbroja i broń z deka waży... Pozatym chyba nigdy nie widziałeś, wojownika Khorna ..... Są wielcy, umięśnieni i mają zamiłowanie do bitki i rozlewu krwi.... Jasne.... zobacz sobie Grabieżców Chaosu i powiedz mi .... "że to zwykli ludzie są" .... uwaga bo uwierze...

Nie każdy...ale każdy ma specyficzny wygląd,styl bycia i metody walki .... Winnieneś to wiedzieć... Poczytaj "Zabójce Besti" Williama Kinga... tam są opisani wojownicy Chaosu , poszczególnych bogów...

To fajnie ,że sie na tym znasz... jakieś hobby.... Ja preferuje: warzenie bimbru na myszach, skręcanie skrętów z husteczek i herbatki , oraz palenie na stosie, takich buców jak Ty

AMEN.

Idź w pokoju,synu....

Odaz 31-12-2007 14:55

Nie wiem co oceniać. Czekam na pierwszą część. -.-

.Matrik. 31-12-2007 16:14

Teraz naprawdę widzę, że nie czytałeś żadnego podręcznika do Młotka, a ZWŁASZCZA tego dot. Chaosu. Tam to jest naprawdę dokładnie opisane.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22.