![]() |
Nurgel? I ty mówisz, że znasz się na młotku? Obrażasz ten świat, ot co. Won.
I jestem za stworzeniem grupy RPG. Znam jeszcze paru kolesi za. |
@up
lol nawet nie probojcie bo i tak wam to nie wyjdzie:D A co brak kasy ci doskwiera ze rpg chcesz zrobic? |
Człowieku, jesteś największym idiotą jakiego znam (bez obrazy). Umiesz czytać ze zrozumieniem? To chyba w podstawówce, co dochodzi o istotnych brakach w edukacji. Nam chodzi o GRUPĘ (G! R! U! P! Ę!) RPG, tak jak np. Metal Militia... Rozumiesz? (Przynajmniej ja tak to interpretuję). A co do tworzenia autorskiego systemu, to dlaczego ma się nie udać? Ja mam już część własnego stworzoną i nie widzę problemów...
Idiota -.-" |
@Elnoob
Twój nick podkreśla twoją głupotę. Z tobą nieda się dogadać. Robisz sobie wszystkich z forum za wrogów. Won i nie wracaj. PS. Fake do dupy :P Tło troszku fajne ale tak to do dupy. |
sorry za offtopa,ale muszę wszystkich oświecić którzy chcą ową grupę stworzyć:
Kiedyś próbowałem i nic z tego nie wyszło,więc nie radze próbować... |
Cytuj:
|
@Up
Ma jednego bohatera: http://uk.games-workshop.com/hordeso...re-gallery/16/ Nie wiem może go zobaczył i pomyślał, że jest to zwykła jednostka8o . |
Nie najlepsze (napewno), ale też nienajgorsze. Poczekamy, zobaczymy. Może coś z tego będzie.
|
Eh.... po pierwsze.Tam był kapłan Sigmara...Wiesz jak wygląda ? Najwyraźniej NIGDY nie miałeś styczności z Warhammerem.... kapłan Sigmara był łysy,nosił czerwone szaty,napierśnik i młot bojowy.Pozatym, ci żołnierze...Nie wyglądają jak Armia Imperium. Armia Imerpium (tutaj widze piechurów ) ... powinna :
a) nosić dwu-kolorowe stroje zazwyczaj: biało-niebieski lub biało-czerwone b) MUSZĄ mieć... halabardy, co najważniejsze RUSZNICE i miecze przy boku. Owy " mistrz miecza" ,a raczej winnien być kapłan Sigmara... powinien krzyknąć "SONS OF SIGMAR ! FOR THE EMPIRE !" i wtedy ruszyć do boju...:o Ci kolesie to WOJOWNICY CHAOSU a nie Chaos....X( (BARDZO mało wiesz o świecie Warhammer'a ) .... Co do WOJOWNIKÓW CHAOSU winni oni... Być wysi od żołnierzy Imperium .. coś koło 2 metrów... napakowani... czarne hełmy z dwoma,jednym rogiem lub z ćwiekami... Zamiast tyh scyzoryków, winny być ogromne topory, morgenstreny,korbacze i miecze dwuręczne...X( I to jeszcze zależy jakiemu Bóstwu Chaosu słyżą... Demon ! Zupełnie go nie widać... To też zależy jakiemu bóstwu Chaosu służy demon ( wtedy innaczej wygląda...) Fake jest żałosny....Wiesz czemu? Zabrałeś sie do roboty , NIE WIEDZĄC NIC o świecie Warhammera.... Pomysł dobry,ale ty go spaliłeś jak niepotrzebną kartke papieru.... Amen P.S Znam się na uniwersum Warhammera... Wojownik Chaosu http://markofchaos.com/images/units/...ed_warrior.jpg Żołnierze Imperium http://markofchaos.com/images/units/...ed_warrior.jpg http://uk.games-workshop.com/empire/...n-regiment.jpg |
@Up Archeolog! Nie mam przeciwko nim nic, a nic ale jak już nie robi tego fake'a to po huja ten komentarz?...
Cytuj:
@down ty też patrz...jemu mówisz, że archeologuje a ty to co robisz pisząc tu posta który wogóle nie ma sensu dla tego fake...nie zawiera ani occeny, ani nie wyłożyłeś wad fake'a....więc wyp***dalaj archeologu. |
Archeologowie.
Ten temat był założony w lutym i od dawana nie był kontynuowany. Patrzcie na daty ;/. |
A wiesz, że właśnie sam zostałeś Archeologiem?
|
@Elor
Fake jest kiczem, ale Twoja odpowiedź śmierdzi ;/ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dokładnie wiem... To załeżało od landu i jego majętności.... Middenland,Reikland i Talabekland mogły wystawić regiment muszkieterów.. Wiem ,więcej niż ci się wyjdaje... Dla porównania: Averland... raczej biednawy land... Może wystawi halabardników ? Jasne...mógłby.Ale wkońcu to żołnierz Imperium. I wierzy w Sigmara... I raczej walczy w imię swego boga-imperatora... Ahaaa <zmartwiona mina> .... czyli uważasz , że wojownicy Chaosu to pierwsze lepsze dupki ,w zbroji... Mylisz się.Oni są wybierani.... Są elitą. Wybierani za swą żądze mordu i oddaniu Chaosowi....Raczej muszą być przypakowani...Wiesz, zbroja i broń z deka waży... Pozatym chyba nigdy nie widziałeś, wojownika Khorna ..... Są wielcy, umięśnieni i mają zamiłowanie do bitki i rozlewu krwi.... Jasne.... zobacz sobie Grabieżców Chaosu i powiedz mi .... "że to zwykli ludzie są" .... uwaga bo uwierze... Nie każdy...ale każdy ma specyficzny wygląd,styl bycia i metody walki .... Winnieneś to wiedzieć... Poczytaj "Zabójce Besti" Williama Kinga... tam są opisani wojownicy Chaosu , poszczególnych bogów... To fajnie ,że sie na tym znasz... jakieś hobby.... Ja preferuje: warzenie bimbru na myszach, skręcanie skrętów z husteczek i herbatki , oraz palenie na stosie, takich buców jak Ty AMEN. Idź w pokoju,synu.... |
Nie wiem co oceniać. Czekam na pierwszą część. -.-
|
Teraz naprawdę widzę, że nie czytałeś żadnego podręcznika do Młotka, a ZWŁASZCZA tego dot. Chaosu. Tam to jest naprawdę dokładnie opisane.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |