![]() |
Cytuj:
Ajj offtop ';..;' |
Cytuj:
Cytuj:
Co do innych sojuszów..sądzę, że Hitlerowi zależało na Japońcach itd. tylko dlatego, że sam świata by nie podbił. Gdyby już powygrywał wszystkie wojny to i z tymi by się rozprawił .. Moje zdanie. |
nie ma to jak przejść z tematu o słowach Putina przez opis samego Putina na Hitlera...
By w miarę powrócić do tematu (czyt: zahaczyć o USA ;]) http://youtube.com/watch?v=uL3l55aV8Kg |
up
Za waszą wolność i wasz interes ! Niezłe ideo =pppppppp |
@Bastash
Może lepsza była wojna z III Rzeszą? Poza tym: Cytuj:
Polska miała kilka wyjść, sprzymierzyć się z zachodnią Europą i zostać wystawiona („poświęcona z powodów strategicznych”), zostać kolejną republiką radziecką albo sprzymierzyć się z Niemcami. Być może wtedy nawet wynik wojny byłby inny… |
Ja bym radził w końcu wrócić do tematu!!!
Osobiście uważam, że Putin źle się zachował, chce szykanować USA i bałamucić sąsiednie kraje takimi opiniami, żeby doprowadzić do "sojuszów" jak z Białorusią!!! |
Putinowi (póki co) zależy aby pokłócić Polskę z USA i resztą sojuszników, jednocześnie chce zgarnąć tarczę antyrakietową "do siebie" tylko po to ,żeby mieć władzę nad wszystkim. Kiedy Polska delegacja jechała Białorusi (chyba) oddano 2 strzały ,żeby myśleli ,że to oni chcą rozwalić nas ,Polaków. Może nie najlepiej to zobrazowałem ,ale z grubsza wiadomo o co chodzi.
|
Akurat miło jest słuchać Putina, kiedy mówi o USA, bo tylko on pozwala sobie na mówienie prawdy.
Szkoda tylko, że tak wiele można wytknąć jego państwu. Wprawdzie obecnie Rosja czyni na świecie mniej zła niż USA, ale wynika to tylko z tego, że ma mniejsze możliwości. Stare, ale jare, więc się wypowiedziałem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |