![]() |
13 paczkow (wiecej juz nie bylo w domu)
@ktostamup post obowiazuje od 16 roku zycia :) |
Jak można (przepraszam za wyrażenie) zeżreć 7,8,9+ "ponczkuf"? Przecież to się w żoł±dku nie mie¶ci i za słodko w gębie.
Jakbym mógł to bym zjadł ze 2-3 max. |
Boże... co za łakomstwo... 10+ p±czków! wiecie ile to pustych kalorii !? Opanujcie sie! bo bedziecie chorzy! pozdro :)
p.s zjadłem 2 :< |
Zjadłem dzi¶ 5 i jest mi z tym dobrze!
Ogólnie to '¶więto' troszkę dla mnie bezsensowne, no ale... Postu zreszt± i tak nie obchodzę. ;) |
Ja zjadłem 2 + sporo faworków. Swoj± drog± nie wiedziałem że chrusty = faworki ;)
|
A wiecie ze statystyczny polak je 2,5 paczka. Ale tylko w tlusty czwartek.
Kolega wyzej powiedzial jak my mozemy jesc 7+ paczkow na dzien otoz: 1)Ludzie moga byc biedni i raz w roku moga zaszalec :D 2)Ja biore kanapki do szkoly nie paczki i nie kupuje paczkow bo sa za slodkie :) 3)Ktos moze lubic paczki:P 4)Cos innego Tak wiec jest to mozliwe ze czlowiek zezre tyle paczkow.:cup: @down ja mam ferie to na podworko moge isc se pobiegac i to spalic Ale chodzilo mi nie o tak biednych ze do gara nie maja co wlozyc. 10 zl dostali od rodzicow i se poszli paczki kupic. |
Cytuj:
2. ... 3. ale 10 p±czków? toż to 2000+ kalorii. |
Takie tam niegrozne swieto, zeby bez wyrzutow sumienia zjesc sobie cos slodkiego.
|
Ujj nie liczyłem, ale pewnie ponad 10 i dzi¶ na ¶niadanie z 6:) Nie ma to jak domowy p±czek.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |