![]() |
Duskiness.
Ale nie zdziwcie się, że więcej ludu woli Vision, w końcu to forum, fani Vision zakładają pewnie wiele kont :D śmiesznie by było.... |
Vision, Vision i jeszcze raz Vision.
Popatrzcie na wyniki bitew 7:0 dlaVision 11:0 dla Vision, a żeby tego było mało to Taifun, Ymy, Wampir Nitu'sho i reszta z tych jedenasty padła w około 40 minut8o :) . A gdy raz padł Imargam to zabicie jego, duskom zajęło ponad 2 godziny.:p, a z Imargamem było tylko 5 czy 6 osob, a zanim padł to ubil z ekipa Magramiego, Kolka el'baq i jeszcze kogos:) HAIL VISION!! |
Hail Vision !
Wyniki mówią same za siebie ;) Pozdro ziomki... |
Oczywiscie ze Duskinnes
|
VISION!!!! Duscy szans nie mają, vision mają lepsze pvp... GO GO Go Vision:cup:
|
Eee.. powiem tylko tyle- Hail Vision!
Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam. |
żal mi was.
Więkość tutaj pisze - Hail Vision, tylko dlatego ci narazie wojne wygrywają.Jakby Duskiness wygrywalo to by bylo -Hail Dusk~
|
Przepraszam, że zrobie mały offtopic, ale:
z tego co zauważyłem to w tym temacie wypowiada sie większość osób, które w ogóle na Furorze nie grają <nie wiem czy grały>, więc po co taki temat? Zrozumiałbym gdyby wypowiadały się osoby, które grają, one prawdopodobnie miałyby jakąś wiedze... A tu... n/c. Signed Globus |
Duskiness wygra...
|
Ja wiem co sie dzieje na furorce, bo mam tam 40 ms(nicku nie podam, bo mam hunta i pewni zli ludzie zrobia wszystko zebym padl;/). A za Vision byłem od poczatku i bede do konca.
HAIL VISION |
Ja leję na to sikiem prostym. Mimo, że gram na Furorze, to ta wojna mnie nie dotyczy, bo jest ona pomiędzy dwiema gildiami, a nie zwolennikami gildii, dlatego głosować nie będę (cholera... to tak jak kluby i "kibole", od których ostatnio prawie w łeb dostałem... byłem szybszy od wytrysku). MAM TO GDZIEŚ KTO WYGRA! ;)
Btw. Obie gildie mają fajne nazwy :D |
Ze sie tak wyraze je^^ac Dussow!! Vision Rox!
|
vision :)
<10 znakow plx> |
Vision : )
|
Cytuj:
Tylko tym razem nie zapomnijcie na next battle pisać "Z Nemtor Z Nemtor Z Nemtor Z Nemtor" na g-channelu B) |
Vision...
CO jest za vision, a EM jest za duskiness... a kto wygrywa ^^ |
Vision ; )
|
Ja grałem na Furora!! teraz Gram na Refugia :) Na Furora Ma Kolegów którzy uczestniczą w Wojnie ;] ale za nikim nie jestem xD:) Moze Bym był za Vision gdyby nie pk-wali NoobCharamI!!
------------------------------------------------------------------------------- Umiesz Liczyc?? Licz Na SIebie Twoje Szczescie innych jebie |
Gloria Duskiness :D:D:D:D
Vision to skorupowana partyzantka z wozakiem Imargamem, co ma pvp jak pipka :D PzDr :) Duskiness ROXX |
Vision _/
Co z tego ze maja 276+ msa ktory w pvp raczej nie blyszczy Vision maja lepsze zgranie i to sie liczy .. Wiem cos o tym z nebuli (Ordo vs Viribus) XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |