![]() |
Cytuj:
2: Zeby miec 55 mlvl na 100 lvl to musialby sie baardzo starac, bo wiekszosc ludzi olewajac mlvl ma na 100 lvl grubo ponad 60 -.- |
tak pomyslalem, pomyslalem i chyba wymyslilem. jest mozliwe to, ze ktos na 100 lvl bedzie mial 55 mlvl. pod jednym warunkiem - ze bedzie gral na swiecie pvp-enforced i ktos mu sie "podlozy'. zdarza sie, ze jakis h-lvl da sie ubic przez kumpla tylko po to, zeby wskoczyl o kilkanascie/kilkadziesiat leveli
|
Cytuj:
po 2:skoro na 67 lvl ma 45 ml to rzeczywiscie ma sie czym chwalic po 3:nie kupuje kasy na allegro bo wole sobie kupic pacca ^^ po 4: nie mow o mnie rzeczy ktorych nie wiesz ;( gowno mnie obchodzi ze ktos sobie chce chodzic z dupiastym mlem ja sobie chodze z takim jaki uwazam za wystarczajacy a jak ktos sie mnie zapyta to nie mam sie czego wstydzic ;p Pzdr. |
Mmm, ja mam na 41lvlu 45mlvl, chciałbym mieć 50 ale już tak wolno idzie że celowo nie trenie go, po prostu co ~1,5lvla na guardach sam wchodzi od klepania z WoI
|
Cytuj:
I ten sorcek 50 lv może mnie wyśmiać w twarz z powodu mojego mlv, ale nagle wielce się zdziwi, że go dwoma SD posłałem do świątyni i teraz ja się śmieje.. Każdy myślący gracz nie trenuje mlv pod depo.. |
Niestety myslacy gracze sa w zdecydowanej mniejszosci...
|
Cytuj:
Pzdr. |
Cytuj:
na 50 mniej wiecej 43/4 na 60 to juz spokojnie 50 wżej nie wiem bo takich sorcow/drutow nie posiadalem nie mozna miec za niskiego mlev mozna miec tylko zbyt wysoki lev :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jestem w stanie dużo zrozumieć, każdy gra inaczej, tylko kto mi wskaże większe korzyści w staniu pod depo i klepaniu mlv od expienia gdzie mlv leci tak samo lub nawet szybciej i w dodatku jest exp i loot.. po prostu bez sensu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Up widac ze malo osob sie orientuje, przed pierwszym postem w tym temacie az sprawdzilem na tibia com, wzielem high scores byle jakiego serva i sprawdzilem lvle ludzi z mlvlem 54-56, zaden nie mial wyzszego niz 65...
|
Cytuj:
Masz się czego wstydzić... grasz nie dla zabawy tylko dla statystyk... a w dzisiejszej Tibii magic level jest tak baardzo potrzebny, że aż mogło by go nie być... powiedz mi jaka będzie różnica UE gdy ktoś ma 60 Magic, a ktoś ma 50 magic? Góra 80 HP -.-. A przez ten czas gdy ty bijesz 60 magic ten koles wbija 20 lvli więcej niż ty, albo i więcej i jego UE ma większą siłę niż twoje, a na szybkość expa twój m lvl nie będzie miał w tym przypadku większego znaczenia, a jeżeli będziecie dalej grali to go nie dogonisz z levlem jeśli będziecie grać mniej więcej tyle samo. |
Cytuj:
1. Nie umiesz expić. 2. Stoisz pod depo. 3. Jedziesz na bocie. 4. Nie masz dobry mlvl tylko slaby lvl. Cytuj:
|
goburu ->
ładną z ciebie polewke mam :D Przyznaj się wkońcu że nie masz tego chara albo daj nick ;> Mój rl kumpel tylko expił sorcem od 8 do 100 lvl'a i na 100 lvlu miał juz gdzieś około 62-64mlvl. Nie wiem jak ty to robiłes że na 100lvlu masz 55~ mlvl :D Chyba że expiłeś z war hammera. |
Cytuj:
I co ma, kur*a, piernik do wiatraka? Robienie mlvl polega na spalaniu many, obojętnie czym. No ale ten tekst wszystko wyjaśnia - grasz w Tibię odkąd są różdzki. :) |
Cytuj:
|
Lol....
Co do Magica to... uważam, że spokojnie taki m lvl wskoczy... Kiedyś jak się expiło nie było rózgi, która spalała mane, więc m lvl był słabszy gdy się dużo expiło... a teraz to spokojnie 55+ magic wejdzie przy expieniu
|
Cytuj:
2.czasami,wole pod chatka 3.nah 4.kto co lubi jesli slowo "kazdy" oznaczalo tez ciebie to chcialbym to zobaczyc jak ubija mnie postac ktora nie istnieje:confused: Cytuj:
Pzdr. P.S. Cytuj:
|
Cytuj:
Wy nie macie dobre mlv, wy macie słaby lv.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |