Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   200k in 5 min o.0 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117546)

Dagins 17-02-2007 02:56

K**** Nobztrakt to największy cham, k**** itp jaka w tibii przez całe życie widziałem. I jestem z nim na serwerze... Raz mnie random pkował ale mu uciekłem ( z d lair do depo venore). Takiego to trzeba haknąć i zrookowaćX(

Rootkit 17-02-2007 03:40

A ja mam debuga, jak probuje wlaczyc ten film. I przyznam, ze troche mnie to dziwi.
@EDIT
Dobra, juz wszystko w porzadku.

Na moje oko to wszystko wyrezyserowane bylo.

Ghost111 17-02-2007 05:12

Knight to noob jakich malo, ale nie kazdy jest pro w sumie za ta kase co oddal frajersko to by se sam wysolowal tego questa z 3 razy.
Czy to bylo ustawione? Nie sadze zeby bylo. W sumie zal mi tego knighta zrobilo sie.

-->> http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1545774

Chrzaszcz 17-02-2007 07:40

Ha ha! Czytam wasze posty i chce mi sie smiac. Chce zauwazyc, ze to swiat pvp , a takie swiaty rzadza sie dosyc dziwnymi prawami. Jeden nieprzemyslany, nieodpowiedzialny krok i koniec gry na serwerze. Ciezko ustalic, czy byla to prowokacja, czy nie. Ja osobiscie nic nie mam do tego MSa, kazdy sposob zdobycia kasy jest dobry, w koncu po to wbijal taki lvl.

Co do pk noobcharami. Bardzo lubie pkowac, ale nie 10-11lvle. Czesto zdarza mi sie ubic 17 sorcem, 30~ lvle, co chyba swiadczy o ich noobostwie. Poza tym, jak sie komus nie podoba pk, to zapraszam na swiaty non-pvp, akurat doszly niedawno 2 nowe.

Tibia to tylko gra, a juz pare osob chcialo sie spotykac z tym chlopkiem w rl i robic mu masakre. Nie rozumiem tego. Skoro ktos ma za slabe nerwy, aby grac w ta gre, to proponuje pasjansa, albo warcaby wersje internetowa.

Maciek008 17-02-2007 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1272708)
albo jeszcze ciekawsze podejście. . . ide na pk nawet na 8 lvl'u żeby zabic jakiegoś 8-10 lvl'a tylko poto żeby mu zepsuć gre . . .

kilka ciepłych słów dla wszystkich tych którzy mają noob chary. xd i pkują, kradną, uprawiają sport (tzw Pa) [patrz aldora].
jeżeli sami nie potraficie do czegoś dojśc. . . i nie potraficie żyć bez robienia komuś na złość . . . zróbcie sobie otsa, zróbcie boty dajcie im jakieś nicki i zabijajcie do woli . . .
albo poprostu odinstalujcie tibie

omg po to sa servery pvp(player vs player) aby pekowac nawet noob charami 8 lvl -.-"

Gunzo 17-02-2007 09:42

Cytuj:

xd za takie coś ci powinni kosiarką po twarzy pojeździć .. xd albo owalić wszystkie twoje chary a następnie je zrookowac. . .

grasz sobie. . . cieszysz sie, że zdobyłes itemka. . . super :) za 1 min przychodzi idiota i ci zabija bo sam nie potrafi do niego dojśc normalnym sposobem tylko musi pobawic innej osoby
ciekawe co by było jakby tobie tak zrobili

albo jeszcze ciekawsze podejście. . . ide na pk nawet na 8 lvl'u żeby zabic jakiegoś 8-10 lvl'a tylko poto żeby mu zepsuć gre . . .

kilka ciepłych słów dla wszystkich tych którzy mają noob chary. xd i pkują, kradną, uprawiają sport (tzw Pa) [patrz aldora].
jeżeli sami nie potraficie do czegoś dojśc. . . i nie potraficie żyć bez robienia komuś na złość . . . zróbcie sobie otsa, zróbcie boty dajcie im jakieś nicki i zabijajcie do woli . . .
albo poprostu odinstalujcie tibie

a . . . i jeżeli uważasz ... ! a co to da itak tysiące osób dynda sobie na to. . .
no i ? nie rozglądaj sie na innych zacznij od siebie . . . idiotów nigdy nie braknie a mądrych lduzi brakuje !

xd wpadnij na aldore xd to pooglądasz pa xd

Tobie ojciec chyba taki zabieg robi, to jest tylko gra kurwa jego mac

Gunzo 17-02-2007 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonjak (Post 1272665)
Szczerze To mi sie wydaje ze to bylo Obstawione...
A te nobstrakt nawet jego nick swiadczy ze jest nOObem.. Zal.br...
A i jeszcze to helmy
helmy
helmy..
To Szkoda Slów na takie cos..

Tylko ze on jest swe ty pewnie ani slowa nie znasz po szwedzku nie wiem jak jest z polskim

double :/

Ghand 17-02-2007 09:57

Zaye2bicho film xD
Trust me... ^.^

Hupe 17-02-2007 10:14

Cytuj:

Pkowanie noob charami to wcale nie taki duzy zarobek, czesto sie poprostu zwraca za runy bez jakiegos wielkiego zysku

Cytuj:

jeżeli sami nie potraficie do czegoś dojśc. . . i nie potraficie żyć bez robienia komuś na złość . . . zróbcie sobie otsa, zróbcie boty dajcie im jakieś nicki i zabijajcie do woli . . .albo poprostu odinstalujcie tibie

To sie nudzi po kilku tygodniach;)

Veer~ 17-02-2007 10:35

HAHAHAHAHAHA. Po pierwsze ta osoba ma szwedzkiego ownera więc nie rozumiem "Polak Polaka" Moim zdaniem dobry sposób zarobku.

Snagoth 17-02-2007 10:36

zachowanie kolesia zalosne.. i albo to bylo wyezyserowane albo ten najcik byl swiezo kupiony czyli nie mial zadnych kumpli... bo przeciez nawet ten 150 ms nie dawalby filmiku ktory pokazuje jego PA nigdzie.. bo rozumiem ze ona kumpli ale nawet u mnie na Eterni gdzie jest zajebisye PA.. najpierw jedna gildia walczyla z inna bo oni robili pa.. wygrali i teraz ta druga robi... to nawet jakby ktos u nas zrobil takie cos i mialbym filmik to po 1 oddalby wszystkie rzeczy a po 2 to by placil za takie cos i niewazen by bylo ilu on ma kumpli... wiec dla mnie albo ustawione albo kupiony char (najt)...

Shorty_Master 17-02-2007 10:37

Czytam te waszte posty, lecz nigdzie nikt nie napisał że może ten najt sobie nagrabił :O

btw. PA jest częścią tej gry kur** zrozumcie to a jak nie to są światy non-pvp :)

spx 17-02-2007 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vionia (Post 1272375)
bym takiego na ulicy zobaczyl to bym zabil zal

Gdybym Cię spotkał na ulicy to do psychiatry bym wysłał. To tylko gra. Trzeba się liczyć z konsekwencjami.

Co do filmu to graty dla sorcera myślicie że z dupy mu się wziął 150 lvl ? na to też trzeba ciężko zapracowac

Gunzo 17-02-2007 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 1272889)
zachowanie kolesia zalosne.. i albo to bylo wyezyserowane albo ten najcik byl swiezo kupiony czyli nie mial zadnych kumpli... bo przeciez nawet ten 150 ms nie dawalby filmiku ktory pokazuje jego PA nigdzie.. bo rozumiem ze ona kumpli ale nawet u mnie na Eterni gdzie jest zajebisye PA.. najpierw jedna gildia walczyla z inna bo oni robili pa.. wygrali i teraz ta druga robi... to nawet jakby ktos u nas zrobil takie cos i mialbym filmik to po 1 oddalby wszystkie rzeczy a po 2 to by placil za takie cos i niewazen by bylo ilu on ma kumpli... wiec dla mnie albo ustawione albo kupiony char (najt)...

A moim zdaniem jest temat na saphira thread o tym nawet ktos tu link dawal

Szkut 17-02-2007 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shorty_Master (Post 1272892)
Czytam te waszte posty, lecz nigdzie nikt nie napisał że może ten najt sobie nagrabił :O

btw. PA jest częścią tej gry kur** zrozumcie to a jak nie to są światy non-pvp :)

Dokladnie, ktos musi pokazac ze na tym swiecie on rzadzi :)

Dagins 17-02-2007 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chrzaszcz (Post 1272762)
. Ja osobiscie nic nie mam do tego MSa, kazdy sposob zdobycia kasy jest dobry, w koncu po to wbijal taki lvl...

Ciebie też przydałoby się zhakować za takie poglądy... Pewnie nigdy PA nie widziałeś. Ten MS czasem wchodzi przed depo i UE wali dla zabawy. Kiedyś to widziałem i zaliczył deda mój kolega.
Aha, gdyby chciało wam się zaglądnąć na forum tibia.com to byście się dowiedzieli, że to nie było grane. Ten link na gorze nie działa.

Gunzo 17-02-2007 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dagins (Post 1272981)
Ciebie też przydałoby się zhakować za takie poglądy... Pewnie nigdy PA nie widziałeś. Ten MS czasem wchodzi przed depo i UE wali dla zabawy. Kiedyś to widziałem i zaliczył deda mój kolega.

Omfg moj summon tez zaliczyl deda jak jakis typ walna ue :( oonownownwown

Dagins 17-02-2007 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gunzo (Post 1272986)
Omfg moj summon tez zaliczyl deda jak jakis typ walna ue :( oonownownwown

I ile expa i skilli stracił?

Gunzo 17-02-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dagins (Post 1272989)
I ile expa i skilli stracił?

nie wiem w kazdym badz razie bardzo malo

Lindlay 17-02-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spx (Post 1272908)
Gdybym Cię spotkał na ulicy to do psychiatry bym wysłał. To tylko gra. Trzeba się liczyć z konsekwencjami.

Co do filmu to graty dla sorcera myślicie że z dupy mu się wziął 150 lvl ? na to też trzeba ciężko zapracowac

oj uwierz mi ze teraz kazdy, ale to doslownie KAZDY moze zrobic sobie sorca 100 lvl+, to zadna sztuka - uwierz: )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04.