![]() |
Wolałbym żeby We Run It poddali się, ale respect dla ciebie, że wierzysz rzeczy niemożliwe. Nie no joke. Szanse w wojnie są dosyć wyrównane.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Piszcie coś ludzie, bo ten temat jest nuuudny. Np. niech ktoś zrobi liste fragów, albo najlepsi fragersi, wiecie ala tibia.com jak chcecie moge to zrobić, co Wy na to?
|
Cytuj:
|
Hmmmm... Dziwne, a może Jape idzie do WE RUN IT skoro tak mowi. To jak chłopaki i dziewczyny robić te listy fragow itd.?
|
oj Kafes z doświadczenia wiem , że nawet takim składem jak Virtus posiada obecnie można coś zdziałać , zresztą jak narazie prowadzą we fragach ; ) pamiętaj , że wszystko się może zdażyć , bardzo pewny siebie jesteś jak całe WRI i to was może zgubić , btw możesz mi wytłumaczyć , dlaczego trzymasz ze swe ? = ]
|
zlap mnie online to ci wyjasnie
|
Cytuj:
to nic nie znaczy |
Jak czytam wasze posty nasuwają mi się dwie myśli....
1. Dlaczego nie gracie na serwerze NON-PVP, tam by wam nikt nie robił pa i nie wyganiał z expa. 2. Że gdyby We Run It albo Virtus miało by was w gildii wygraną mieli by pewną. Kto wygra wojne ? ten co lepiej kombinuje. |
@Eneris
czemu sadzi ze gdyby mieli kogos z nas u siebie to by wygrali ?? i kogo masz na mysli ?? btw. Paseq Mar 01 2007, 08:57:57 CET Killed at Level 105 by Rekrul Gz Rekrul !! |
@Myth
Mi sie tylko wydaje czy ty strasznie lizesz dupe Viruts? Bo juz tego nie ogarniam. Kazdego ich fraga wychwalasz pod niebiosa:) prowadzenie we fragach nic nie znaczy wygrane OB juz co innego:) ale kiedy dojdzie do ob?? to pewnie Viruts polegnie albo wougle nie dojdzie do OB:D ale pozyjemy zobaczymy:D |
@UP
Ty kurwa myślisz ? OB było by niszczące dla Virtus popatrz sobie na gildie WRI -.- sądze , że do OB prędko nie dojdzie , a jak narazie same masslogi , sneake attacki . |
Cytuj:
btw mam 13 lat |
Cytuj:
|
collios = noob
|
kafes = noob
|
Biedny Collios został hacknięty...
|
Cytuj:
Feb 07 2007, 19:15:30 CET Killed at Level 127 by Mage ownage bez urazy , ale jak to sie stalo? O.o |
bywa he he he
wbijam w to =) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |