![]() |
45 level skille 73+ i mozna expic . Od czasu do czasu moze sie nie zwroc , ale czesciej sie zwraca
|
Ladnie
Ajebisty Poradnik ;p :Berserk:
|
Cytuj:
|
Przypuszczam, że tak, ale wolę się spytać. Poradzę tam sobie moim 52 knightem, skille 70/70 (:()?
Powinno się zwrócić? |
spoko poradnik. przgladallem respy sobie jest conajmniej 1 blad na 2x spawnie dli 2 dle respia sie na koncu. a nie 1 w srodku ;)
|
poradnik
Dobry poradnik.Przyda się ;]
|
Dobry poradnik, ale radziłbym wstawić resp 2 mini dl :), które respią się na małym spawnie w miejscu respu 2 Dl'i bo ktoś może się za daleko zapuścić , a te maleństwa też mogą sporo walnąć szczególnie w takiej obstawie.
|
Witam
Mam 60 lvl paladyn Czy bym mial na dragon lair obok venore waste czy nie? @topic Bardzo ladny i przejrzysty poradnik oby takich wiecej na forum ;] |
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Podoba mi sie ten poradnik:) i zaraz ide expic.
|
Mam pytanko. Robię sorcerera na świecie PVP i mam pytanie na jakim lvl-u mogę iśc solo expić do Venore D.Lair?
|
Nawet, nawet..B)napewno się przyda:]:]:]
|
xD na Aurerze niestety trudno zająć dobry exp..
[Napisane przez Baznickosa 23 lipca :P] BEZNICKOS AND BULDOG FOOL HERE PS świetny poradnik głównie dojście mnie interesowało koledzy zawsze odradzali bo niby taka długa droga a tu raz dwa w te i we wte xP |
Ciekawe ciekawe... Szkoda ze tam zawsze duzo wiary, a tym bardziej na non-pvp :/
|
Przyda sie poczatkujacym dragon's killerom :baby: Ogolnie ladnie napisany B)
|
Super ... Dzięki tej mapce doszedłem tam gdzie chciałem xD 10/10:cup:
|
Maciek418 - na pewno nie miał byś waste :]
|
extra dzieki przeczytalem doszlem zabilem 1 draga i Woi Thx:):)
|
super napewno pomorze wielu graczom
czekam z niecierpilowscia na nastepny |
Właśnie tego szukałem dzięki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |