Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Astera by Piterro - Very Nice :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118117)

Kolos from rodos 21-02-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterro91 (Post 1279111)
Duzo osób oglada , no ale komentujcie blzz :D :cup:

Nie ma czego komentować ;/
Tak cie podniecają pixele że hackujesz, a sam nie możesz do tego dojść?

Piterro91 21-02-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rootkit (Post 1280837)
...
Ten Pitero jest nikim, to zwykle script kiddie, a o hakowaniu wie tyle, co Ty.
....

Dzieki :)

Uwazasz sie za super hackera , czy tam programiste , a nie wiesz wogule jak ja to robie , i czym ...

Rootkit 21-02-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterro91 (Post 1281010)
Dzieki :)

Uwazasz sie za super hackera , czy tam programiste , a nie wiesz wogule jak ja to robie , i czym ...

Uzyles owntibii albo jakiegos innego badziewia.

Piterro91 21-02-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rootkit (Post 1281015)
Uzyles owntibii albo jakiegos innego badziewia.

I tu się gruuubo mylisz kolego ;] Owntibia jestem uzytkownikiem forum tylko :) Lecz tego keylggera nie uzywam , 20 zł ... nie bede płacic :D

Roonie 21-02-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterro91 (Post 1281028)
20 zł ... nie bede płacic :D

A ciekawe, ile warte były przedmioty, które ukradłeś...

Piterro91 21-02-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roonie (Post 1281034)
A ciekawe, ile warte były przedmiotym, które ukradłeś...

Tak na oko ponad 2000 zł :F

Ale nie wszystko sprzedalem , max 700 zł z tego mialem reszta została ]:->

Nevermin 21-02-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterro91 (Post 1281036)
Tak na oko ponad 2000 zł :F

Ale nie wszystko sprzedalem , max 700 zł z tego mialem reszta została ]:->

calkiem przyzwoity interes ^^

Siwosz 21-02-2007 17:50

pff gość ani razu nie powiedział że używa keylogera a wy wręcz mu to wmawiacie. Usłyszeliście o keylogerach nic nie sprawdziliscie nie testowaliście i muwicie o tym jak byście to znali doskonale ; )
krytyków zapraszam na zal.pl

Diego'Odin 21-02-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterro91 (Post 1281028)
I tu się gruuubo mylisz kolego ;] Owntibia jestem uzytkownikiem forum tylko :) Lecz tego keylggera nie uzywam , 20 zł ... nie bede płacic :D

a malo macie w necie expolitow keyloggerow trojanow? za friko mozna wiele zdzialac...

btw pobluzgaliscie juz go? wystarczy... widac ze chlopak ma pomysl i potrafi nabierac frajerow(wiekszych, mniejszych ale jednak) leave him alone !

Guest 1900 21-02-2007 17:52

no no :D nie ma to jak zarabiac niewychodząc z domu :P PS. moze podesłałbys 200zl~ na konto numer bym ci podał bo na koma zbieram a jeszcze troszku kaski mi brakuje do niego :D ;) yhhehe

MagField 21-02-2007 17:55

Takie coś sie nazywa 'lama hacking'.Tak jak już ktoś napisał
"nie obrarzajmy prawdziwych hakerów"

Lirdej 21-02-2007 18:01

sorry klawa mi sie wali nie moge normalnie pisac. Zara napisze

Mojżesz 21-02-2007 18:10

Dobrze,że ten jełop został schakowany.Ma nauczkę za kradzież lootbagów...

Nytalith 21-02-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Theand (Post 1280685)
Koleś wyluzuj to latające piksele nie banki , typ się bawi okradając debili , którzy ściągneli keyloggera albo coś w tym stylu ; ) Haha dobre sobie kwestia charakteru -.- okradanie pikseli , a banki to całkiem inna rzecz , chyba ci Tibia szkodzi ; )
@DOWN
No i też poświecili troche czasu i ściągneli jakiś syf ; ) przez swoja głupote stracili to na co pracowali ; ) uhm ja nigdy nie miałem hacka , bo widzisz nie wchodze tam gdzie nie trzeba ; ) i pamiętaj , że to tylko piksele ; ] zwykła gra nie ma co rozpaczać , ale niektórzy to by zabili za Tibie ;S

Ja sie nie porzejmuje, gram dla zabawy itd... Tylko chodzi mi o postawe, nie umie sam niczego zdobyc wiec kradnie ludziom ktorzy sie dorobili? Typowe podejscie, "skoro niemam ja, niech on tez niema"... A z tymi bankami to byla metafora taka...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rootkit
Idiota w tym zajsciu to moze byc co najwyzej osoba, ktora nie potrafi sobie komputera zabezpieczyc.

Zgadzam sie, zapewne jest to w duzej mierze wina slabych zabezpieczen kompow, ale z drugiej strony gdyby nie tacy jak on i jemu podobni bycmoze w ogole by nie trzeba bylo zabezpieczac kompow... A poza tym to ze ktos ma slabo zabezpieczonego kompa dalej nie uzasadnia czemu go okradl.

Ps. gdyby ktos chcial wiedziec to hacka nigdy nie mialem, i nie zamierzam miec.

Rootkit 21-02-2007 20:29

Cytuj:

ale z drugiej strony gdyby nie tacy jak on i jemu podobni bycmoze w ogole by nie trzeba bylo zabezpieczac kompow
Producenci antywirusow i innego softu by zbankrutowali.

A teraz pomyslisz chwile.

Diego'Odin 21-02-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwosz (Post 1281065)
pff gość ani razu nie powiedział że używa keylogera a wy wręcz mu to wmawiacie. Usłyszeliście o keylogerach nic nie sprawdziliscie nie testowaliście i muwicie o tym jak byście to znali doskonale ; )
krytyków zapraszam na zal.pl

niee no pewnie paintem ich "zhaczyl"
a ty testowales keyloggery? a słownik ortograficzny?
i nie krytycy na zal.pl tylko dzieci neo, i osoby ktore wypowiadaja sie na temat a nie maja zielonego pojecia o nim:S

Piterro91 21-02-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego'Odin (Post 1281427)
i nie krytycy na zal.pl tylko dzieci neo, i osoby ktore wypowiadaja sie na temat a nie maja zielonego pojecia o nim:S

DIEGOOO :D Ty jestes w najbadziej noobowatej gildii arcani , nie wypowiadaj sie blzz

jezeli nadal w xdteam jestes .... xD :cup:

Siwosz 22-02-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego'Odin (Post 1281427)

po pierwsze mam multimedie :D nie jestem dyslektykiem i testowałem keylogera nawet go używam n swoim kompie do hakowania gg siostry :D

i sie nie kozacz bo nawet nie czytałes dzieci neostrady a gadasz.
nie bende go obrażał :D a mam fajny tekst żeby go pojechać hehe a oprucz keylogerów sa trojany i inne sprawy które mają wiecej opcji

Diego'Odin 22-02-2007 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterro91 (Post 1281767)
DIEGOOO :D Ty jestes w najbadziej noobowatej gildii arcani , nie wypowiadaj sie blzz

jezeli nadal w xdteam jestes .... xD :cup:

jestem? o.o dobrze wiedziec...

Cytuj:

po pierwsze mam multimedie nie jestem dyslektykiem i testowałem keylogera nawet go używam n swoim kompie do hakowania gg siostry
co za roznica czy masz neo czy multimedie czy innego dostawce?
dyslektykiem nie jestes to tym bardziej powinines nie robic takich bledow...

jesli chcesz polemizowac to zapraszam na pw a nie offtopy robic

ConqU-ErroR 22-02-2007 16:06

Nom mistrzu ladne owalenie kont z przepieknych itemek xd. Ale zal mi tego druida kto nosi g arma itp ? I ludzie wy jestescie troche nienormalni. Piterro daje linka na filmik zebyscie go se obejrzeli, a niektorzy sie zachwycali xd. Ci ktorym sie nie podoba to niech nie komentuja bo to on nie jest takim co grac nie umie tylko wy nie umiecie bo jestescie zazdrosni ze nigdy nie mieliscie tego co on w nie caly rok zdobyl. I nie mowcie ze to jego wina bo to wina tych ktorzy dali sie hacknac i na 2 raz pewnie nie bada wlazic pod podejrzane linki ani nie grac w kafejkach xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.