![]() |
Cytuj:
Nie ma czego komentować ;/ Tak cie podniecają pixele że hackujesz, a sam nie możesz do tego dojść? |
Cytuj:
Dzieki :) Uwazasz sie za super hackera , czy tam programiste , a nie wiesz wogule jak ja to robie , i czym ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
I tu się gruuubo mylisz kolego ;] Owntibia jestem uzytkownikiem forum tylko :) Lecz tego keylggera nie uzywam , 20 zł ... nie bede płacic :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak na oko ponad 2000 zł :F Ale nie wszystko sprzedalem , max 700 zł z tego mialem reszta została ]:-> |
Cytuj:
|
pff gość ani razu nie powiedział że używa keylogera a wy wręcz mu to wmawiacie. Usłyszeliście o keylogerach nic nie sprawdziliscie nie testowaliście i muwicie o tym jak byście to znali doskonale ; )
krytyków zapraszam na zal.pl |
Cytuj:
btw pobluzgaliscie juz go? wystarczy... widac ze chlopak ma pomysl i potrafi nabierac frajerow(wiekszych, mniejszych ale jednak) leave him alone ! |
no no :D nie ma to jak zarabiac niewychodząc z domu :P PS. moze podesłałbys 200zl~ na konto numer bym ci podał bo na koma zbieram a jeszcze troszku kaski mi brakuje do niego :D ;) yhhehe
|
Takie coś sie nazywa 'lama hacking'.Tak jak już ktoś napisał
"nie obrarzajmy prawdziwych hakerów" |
sorry klawa mi sie wali nie moge normalnie pisac. Zara napisze
|
Dobrze,że ten jełop został schakowany.Ma nauczkę za kradzież lootbagów...
|
Cytuj:
Cytuj:
Ps. gdyby ktos chcial wiedziec to hacka nigdy nie mialem, i nie zamierzam miec. |
Cytuj:
A teraz pomyslisz chwile. |
Cytuj:
a ty testowales keyloggery? a słownik ortograficzny? i nie krytycy na zal.pl tylko dzieci neo, i osoby ktore wypowiadaja sie na temat a nie maja zielonego pojecia o nim:S |
Cytuj:
DIEGOOO :D Ty jestes w najbadziej noobowatej gildii arcani , nie wypowiadaj sie blzz jezeli nadal w xdteam jestes .... xD :cup: |
Cytuj:
i sie nie kozacz bo nawet nie czytałes dzieci neostrady a gadasz. nie bende go obrażał :D a mam fajny tekst żeby go pojechać hehe a oprucz keylogerów sa trojany i inne sprawy które mają wiecej opcji |
Cytuj:
Cytuj:
dyslektykiem nie jestes to tym bardziej powinines nie robic takich bledow... jesli chcesz polemizowac to zapraszam na pw a nie offtopy robic |
Nom mistrzu ladne owalenie kont z przepieknych itemek xd. Ale zal mi tego druida kto nosi g arma itp ? I ludzie wy jestescie troche nienormalni. Piterro daje linka na filmik zebyscie go se obejrzeli, a niektorzy sie zachwycali xd. Ci ktorym sie nie podoba to niech nie komentuja bo to on nie jest takim co grac nie umie tylko wy nie umiecie bo jestescie zazdrosni ze nigdy nie mieliscie tego co on w nie caly rok zdobyl. I nie mowcie ze to jego wina bo to wina tych ktorzy dali sie hacknac i na 2 raz pewnie nie bada wlazic pod podejrzane linki ani nie grac w kafejkach xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |