![]() |
Cytuj:
for level 36 Average session speed: 9115 exp/h Estimated time left for level up: 4h 9m 13s Played this session: 1h 34m 59s Gained this session: 14430 exp Tylu tych boterów, że expić się nie da. Żałosne 9k/h. Jak cave pusty 20k wyciąga sięspokojnie. |
no prosze nawet sie nie spodziewalem ze ludzie na tym swiecie sa tacy zyczliwi. tylko wyszedlem z rooka a juz trzy osoby pomogly mi. super tak trzymac
|
@ludzie z "Only Nerana"
Tutaj zacznijmy dyskutować bo tamten thread jest od skriinów ;P |
18:13 You have found 100 platinum coins.
18:13 You have found 32 talons. Paradox done. |
Bez PACC i "Postmana" bicie lvli i loota to syzyfowa praca.
- Większość Polacy >> Większość małolaty - 14 lat >> Większość 'fri itanz plx'. - Exp i skills? Tylko tereny pacc. - Folda? Zapomnij... - Questy? Jedyna dobra rzecz - ludzie są chętni do pomocy i bez problemu zrobisz trudne misje np. 10 "Postman", albo końcówka "Paradoxa" - Ceny? Gdy robiłem start maina, to można było zapomnieć o p secie. Teraz to żadna trudność. Kolejny świat na którym robi się przepych, konkurencja, i celowe zaniżanie cen. X( GORĄCO POLECAM, mi się podoba :D X( EDIT: Przykład? Tydzień temu bodajże, 1 ekipa zrobiła "Banshee Questa" - Giant Sword 80K Dzisiaj? 19:26 ****** [55]: sell GS - 58k |
Uhhh... Jakieś 15 minut temu takie lagi wszyscy dostali, że masakra... Sam prawie się wyłożyłem, ale jakoś summony mnie uratowały ;o
|
@up
A jednak to Twoj char na Neranie... Myslalem ze ktos taki zalozyl bo mu sie podobal a nie potrafi swojego do poczatku do konca wymyslec :P |
Mi się ten świat podoba. Co prawda jest troche noobków wołających free items plx ale da się przeżyć ;) I co najwazniejsze nie wybijaja mi mobków jak skilluje ;)
|
Cytuj:
|
A mnie dzisiaj jakieś 4 razy GM sprawdzali, ale na ich nie szczęście Blackd ma całkiem dobry alarm ;)
Pozdrawiam, Gamechatter z Valinoru. |
@up
Czekaj, czekaj to jaki Ty masz nick? Bo jakoś tak zapomniałem ^^ Erig wita! \o/ Po 2 tyg. grania równiutko ;] |
Ja jak narazie 3 dzien gry mam na neranie skillujacego knighcika 8 lvl jak narazie skille 25/25 ale beda lepsze :p
|
Tez zaczynam tutaj grac :P Po tym jak na Aurea zrobił sie mały "burdel" nie ma co już grać :( , zresztą moi kumple mają sie tu przenieść :D. Pozdrawiam, tez robie knighta :P
|
17:26 You see boots of haste.
It weighs 7.50 oz. Z necro ;] Po 4 dniach od wejścia na Erig.net jestem w pierwszej 150 w lvl i mlvl ;p Go go to the top 25! |
hehe
moze jakies foteczki... :D w koncu poto jest to forum chiba :D... moze ja za niedlugo cos dodam od siebie :D
|
Gratzz Piąty, I hope you die and loose it:D
btw. ~* [ World Trade] - Xerena - Nerana *~ |
Cytuj:
|
No narezzcie pare dni skillowania sie oplacilo. A tutaj troche ode mnie :
http://img378.imageshack.us/img378/4...0002ef6.th.jpg Niedługo bedzie więcej PS Jak zrobic zeby ten scerrn był od razu powiekszony bo wyszedl jakis malutki :p |
Deeper Fibula i BS quest zrobione ;]
|
Dzien Dobry zaczynam grac na Neranie mam Pacca
moze ktos podac aktualny price list? 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |