![]() |
Cytuj:
|
on się jeszcze doigra nie bana ale delete :]
|
"Efekty nudy na non-pvp"? czy może "odpłacanie się"?
noobowskie, lecz piękne anyway xP |
Cytuj:
|
@up
Stary masz Fantazje~~~ |
Troche wieksza niz ten koles co uwaza ze odrazu ci postac skasuja :P
|
up
no pewnie może odrazu go do paki zamkną <lol2> swoje fantazje zachowaj dla siebie bo żal cie słuchać :x |
Yoozek to niewyżyty dzieciak któremu życzę aby znalazł swój rozum i oderwał się od krzesła, jest jednym wielkim dzieciakiem i maniakiem a wy ejsteście lizusami co tam to da?? no fri itans!!!11oneone Chujowy film to tyle
|
Cytuj:
@upup (pan Ernestos) to byla ironia >.> |
Ernestos@: Ironia. Slyszales kiedys o czyms taki ?
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. Rycus@: Nie wszyscy sie znaja. |
Cytuj:
|
Dokladnie, zamiast klepac te dl'le z sova czy co tam mial to on biegal w kolko i nic nie robil ........
|
<odswiezanie>
ano biegal sobie biegal ;p nab... ;] |
IMHO dzieciak z skrzywiona psychiką, dodatkowo nie umiacy czytać, łamie zasady które sam zaakceptował przy zakładaniu konta.
Wg. mnie powinni mu usunać postać. Kiedys sie poprostu przejedzie i bedzie potem plakał w rekaw mamusi "ciemu mamusiu oni mi to zrobili, ja taki samotny i zagubiony w tym brutalnym swiece. ODDAJCIE MI MOJEGO Siuper pikselowego ludzika" |
Cytuj:
Obiecuje ze naucze sie czytac :) Zasady sa poto by je lamac =] Pierw potrzebuje cokolwiek w crim rec by mi mogli usunac konto Plakalem w rekaw mamusi jak ty chodziles pod stolem o.O ;] Idz na targ ze swoimi spostrzezeniami |
Zabić 3 dle na 142lvlu - mission impossible...
Yoozek wbił fraga, bo trafił na noba. Imho miejscówa na trap dobra, no ale nie 142 ek od paru dl... |
nob nie nob frag jest ;] nie pierwszy nie ostatni
|
Cytuj:
|
H@H@H@ Najsz filmik : )
142 ek hmm ile on mial uhów ? 5 bp max... xD p.s Cytuj:
|
@up
Jezu zapłać Tobie bo juz myslałem ze nikt nie napisze tego... przez to forum tylko mozna sie okaleczyc ... czlowiek popatrzy jak jeden z drugim debilem pisza to potem tak wychodzi w praktyce ... zal mi tego forum... normalnie na psy schodzi ;[ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |