![]() |
Ja jestem za. Tylko że obecnie nie mam CSa 1.6 i nie za bardzo wiem, gdzie kupić. Może ktoś wie gdzie można zdobyć za w miarę rozsądną cenę?
|
Cytuj:
|
@upup : Ja dostalem za darmo bo bylem jednym z pierwszych userow steama. W empiku mozesz kupic counter strike : anthology. To chyba jedyny counter-strike sprzedawany narazie.
|
Anthology zawiera CS 1.6, CS:CZ i Day of Defeat. Za 50~zł. W Empiku. Jeśli by nie było no to trzeba zamawiać.
|
A gdybym kupił pakiet
Cytuj:
|
JA ci polecam jak @upup Anthology, masz w nim CS 1.6, CS CZ, DD oraz oczywiście klucz do Steam'a za 50 zł (ściągasz z półki w empiku), i nie musisz się trudzić zamianą waluty. Mam pytanie nadal nie ma nikogo co by postawił server :( ?
Pozdrowienia Edit : Cytuj:
Co do zrzuty to z 5 zł mogę poświęcić... @Vthree Na "cd-key'u" w STEAM'ie możesz ściągnąć(Legalnie) DoD'a |
Cytuj:
Poszukam sponsoringu (zapewne cos w zamian, ale mozna sprobowac) Cytuj:
|
Jestem za !!11
Będę wszystkich karał !!111 A tak na serio, najlepiej serwer postawić na Shooters.pl, ewentualnie pif-paf, gejnet sux ;<. Ofc. CS 1.6 |
Cytuj:
|
jesli bez steama da sie grac to jestem za:S
|
Nekromanta, jako 5 letni gracz w cs'a odnoszę wrażenie że cs:s ssie pałę na całej długości względem 1.6.
A co do broni, o wiele więcej fragów jest z mp5 oraz z usp. |
Jestem na tak. Bardziej od gamesnet polecam shooters.pl. Mój klan ma tam serw i jest bardzo dobry. A no i serwery w Wawie, wiec wiekszosc osob ma podobną odległość. Oczywiście na takim serwie trzeba zainstalować antycheaty i bany dla kazdego kto będzie używał jakiegoś wall hacka. Tylko slotów myślę, że max 16. Czyli koszt 16x11= 176zł. Może na początek coś w rodzaju forumowej zrzutki?
|
Cytuj:
|
Ja akurat bym miał "nie daleko" (czytaj Warszawa :P), hmm cena jest "niezła", miejsc jest 16, graczy nie wiadomo, 16 X 5 = 80(kalkulator rulez :P)co jest prawie połową na server 16 osobowy... coś trzeba wymyślić O.o
Pozdrowienia @Parys Tam jest 1 slot = 11zł ? @DrUnk-nown Cóż to za statystyki (skąd) O.o? Zresztą myśląc po Polskiemu (dobrze?) : CS 1.6 tańszy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
się znam na byciu adminem to moge jednym być.
Aha. I wolę 1.6 niz source chociaz obydwa mam. |
16 slotow? Dla mnie to za mało, ile osób sie wypowiada w tym temacie, by były kłopoty z wbiciem na serva, z Adminami, i z Pieniążkami chyba ze ktoś ma znajomego Kulczyka to inna sprawa
|
@up
Jak mowiłem. Opłacanie serwera byłaby sprawą użytkowników - takie składki. A moim zdaniem 16 slotów jest ok. Można dokupić najwyżej jeszcze 1 na HLTV. Ale jak gra więcej osób to sie robi rozwalanka. Wyobraź sobie 20 osób na de_dust2. P.S. Na razie nie zgłaszajcie się do adminowania... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |