Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Grand Theft Auto (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118638)

Maniack 26-02-2007 19:20

właśnie, kto mi powie gdzie znaleźć czołg w gta1 bo już zapomniałem przez ten czas.

predalien 26-02-2007 19:45

@ Kwadratowe Koło
VC odwzorowanie teraźniejszości, ciekawe. A GTA 3 to rok 2150?

Khalak 26-02-2007 20:13

Dobra sonda B)
Ja osobiście mam sentyment do GTA 2 i Vice City. Jednak wolę VC... ten klimat... Miami nocą, hawajska koszulka i radio Espantoso :cup:

Bambuko 26-02-2007 20:23

Koło, ty grałeś, czy oglądałeś okładki?
Cytuj:

GTA to kiedys bylo cudo ^.-
Pamietam jak zawsze sie jezdzilo po miescie by rozjechac gang i zobaczyc napis 'GOURANGA!' : ), lub szukanie czolgu.
Gang? Biegający wyznawcy Hari Krishny są gangiem? No tak, mogłeś się zasugerować ich gangsterskim wyglądem, wybaczam.

Cytuj:

Gta 2 miala swietny klimat. Grafika poprawiona i wybor miedzy dniem/noca. Pokazna ilosc broni (laser byl tylko w 2 ; p, nie zrobili go w innych czesciach)
Cytuj:

3 - Wielki przeskok w 3d, helikoptery, statki, ludzie sie roznili od siebie, chociaz i tak czesto tych samych sie spotykalo. AI poprawione w porownaniu do poprzednich czesci. Nieskonczona ilosc zyc/zlapan przez policje. Chociaz strasznie wkurzaly mnie te 'rece - mloty'
To gdzie się nie różnili? ;/ Po co piszesz farmazony o AI, wystarczy popatrzeć na daty wydania gier... AI w GTA3 i tak jest straszne.

Cytuj:

VC - Odwzorowanie terazniejszosci. Z jednej strony miasto ma same hotele, neony wszedzie, bogate samochody. Z drugiej dzielnie opanowane przez gangi. Stare domy, bieda, 'kaszlaki'. I klimat koszuli hawajskiej. Duza nowosc to jest to, ze sie nie tonie jak sie wejdzie po kostki do wody : ), rowniez ingerowanie w ubior nasz.
Dokładnie! Patrzę przez okno i widzę... No, nic nie widzę, moje blokowiska są za młode. Trudno. A w GTA3 nie było podziału na bogatsze i biedniejsze części miasta? Gdzie tu jakieś zmiany? Miami to nie NYC.

Cytuj:

Liberty City Stories - W ta czesc nie gralem, wydana na gejboja.
Pan Szanowny Pan by się obraził raczej.

Cytuj:

SA - Wprowadzona duza roznorodnosc dzialan. Gralem pare razy tylko u kolegi, ale widzialem, ze jetpack jest, mysliwce, plywanie, grubniecie/chudniecie, i inne simowate rzeczy.
Tutaj dopiero byś zobaczył dzielnie opanowane przez gangi! I stare domy! Bieda! Narkotyki! Gangsta rap! A druga strona, kasyna, bilard, wille i aleja gwiazd... Kurza stopa! I fast-foody! I wsio!

Cytuj:

Vice City Stories - Wydane na PS2. Rowniez nie gralem ; [
Dzięki za info.

A o GTA Advance nie słyszałeś? Skoro opisujesz nawet gry, w które nie grałeś, to opisz całą serię.

Kwadratowe Koło 26-02-2007 20:59

Nie, nie slyszalem.

Z ta terazniejszoscia, chodzilo mi o... przeszlosc? Chyba tak ^.-

Ten gang to jak nazwac omfg. Wyznawcy presleya/zbior metali/w*****eni dresi/chuj_wie_co

Z tym AI - bynajmniej lepsze od poprzednich

Nie poznalem dokladnie SA. Dlatego wyogolnilem.

Shubik 27-02-2007 22:51

VC - bo mi działała płynnie ;)

Idk 27-02-2007 23:04

Grand Theft Auto to byla gra. Pamietam do teraz jak w nia gralem i jak sie jaralem gdy znalazlem garbuska na wielkich kolach, tak to byly czasy.
Szkoda ze wiekszosc ludzi glosuje za tym co ma lepsza grafike ... a nie na grywalnosc

Rayza 27-02-2007 23:14

Aj Lof Gta.VC is bardzo hajne :p
======
Ja najbardziej lubie vice city Szalone lata 70.80.90 \m/ XD
Uwielbiam Motorek....

Tompior 27-02-2007 23:24

Mnie ciekawi, dlaczego z gta sa wywalili centra handlowe, do ktorych daloby sie wejsc :(

PanKracy 27-02-2007 23:44

W GTA 2 najbardziej lubiałem czołgi xD. Można było jeździć do woli, dopoki nie przyjechalo wojsko. I ten klimat. Szkoda ze nie mam juz tyle czasu co kiedys, zebym mogl sobie znowu pograc...
A teraz zdecydowanie jestem za GTA SA. Bardzo ciekawe misje. Owszem, niektóre mi sie nie podobaja, np zrzucanie bomb z samolotu, ale ogolnie jest miod.

Bambuko 28-02-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadratowe Koło (Post 1290881)
Z ta terazniejszoscia, chodzilo mi o... przeszlosc? Chyba tak ^.-

Może "ówczesność"? Najlepsze określenie.

PanKracy 28-02-2007 17:09

Wie ktos moze jak odpalic GTA2 pod windows XP?

Kwadratowe Koło 28-02-2007 19:02

@up

Trzeba specjalna wersje sciagnac, albo crack chyba. Cos takiego sciagalem. Wpisz w gógle gta 2 xp czy cos ;]

Diamonic 28-02-2007 19:25

Ściągnij GTA2 z www.cda.pl ; ]

Gallar 01-03-2007 20:58

Jedyneczka i dwójeczka oczywiście. Te nowe to jakieś takie, idźcie mi z tym, klimat po drodze zgubiło.
Pamiętam jak całe dnie siedziałem u kumpla, jak nie miałem jeszcze kompa na gta 2 i szukaliśmy takich, uhm.. nie pamiętam jak to sie nazywało, autka takie z numerkami na górze.
Albo jak miałem moją 133mhz 16mb ram :3.
I miotałem w jedynkę, ale że wtedy mój angielski był na wysokim poziomie, to całość gry ograniczała się do sieki na mieście = )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06.